Wszystko fajnie tylko trudno przyzwyczaić się do MacGywer'a w nowej roli.
Jaka nowa rola? Chłop gra tam już od ośmiu lat i nie ma nic wspólnego z MacGywerem!
Rola McGywera tak do niego przyległa że trudno go sobie wyobrazić w innej roli.Jak dla mnie to ten serial jest b.przeciętny leci na HBO 100 razy wole obejrzeć cos bardziej interesującego i jakby to powiedziec ludzkiego jak np.The Sopranos.Sam R.D.Anderson niczym rewelacyjnym nie zaskakuje.
Jeżeli chcesz czerpań wiedza o GW z HoBo - to współczuje. Serial ten jest dostępny w Polsce wyłacznie dzięki entucjastom, którzy udoistępniają ten serial omal równolegle z wersją amerykańską.
A pułkownik O'Niell tyle ma wspólnego z McGywerem co SLD z ucziwością :)))
Jeżeli nie lubisz seriali SF - Twoja sprawa - de gustibus non est dispitandum (gust nie podlega dyskuji). Zawsze zostaje guzik na pilocie (nomen omen czerwony).
Baaaardzo mi sie podoba ta wypowiedz :)
"Serial ten jest dostępny w Polsce wyłacznie dzięki entucjastom, którzy udoistępniają ten serial omal równolegle z wersją amerykańską" - que ?????? czy mógłbyś mi to nieco przybliżyc ??? Bo ja GW oglądam tylko dzięki "uprzejmosci" HBO. Można jakos inaczej ?????
Pozdrawiam :)
ZGADZAM SIĘ. ANDERSON JEST BARDZIEJ WYLUZOWANY A TE JEGO MINKI I ŻARCIKI SĄ PO PROSTU W DECHĘ. RUSSEL BYŁ ZBYT SZTYWNY.
jak dla mnie to wreszcie przestał być macgywerem a co do russela w w filmie - to jednak była jakaś pomyłka :)
TAK NAPRAWDĘ TO NA POCZĄTKU NIE MOGŁAM SIĘ PRZYZWYCZAIĆ DO ANDERSONA W ROLI O'NEILA. MOŻE DLATEGO,ŻE NAJPIERW OBEJRZAŁAM FILM Z RUSSELEM W TEJ ROLI. JEDNAK PO PIERWSZYCH ODCINKACH PRZEKONAŁAM SIĘ ,ŻE ON IDEALNIE SIĘ DO TEGO NADAJE. MOIM ZDANIEM OD POCZĄTKU POWINIEN TAM GRAĆ.
TAK NAPRAWDĘ TO NA POCZĄTKU NIE MOGŁAM SIĘ PRZYZWYCZAIĆ DO ANDERSONA W ROLI O'NEILA. MOŻE DLATEGO,ŻE NAJPIERW OBEJRZAŁAM FILM Z RUSSELEM W TEJ ROLI. JEDNAK PO PIERWSZYCH ODCINKACH PRZEKONAŁAM SIĘ ,ŻE ON IDEALNIE SIĘ DO TEGO NADAJE. MOIM ZDANIEM OD POCZĄTKU POWINIEN TAM GRAĆ.
Gra, ale epizody. * lat ratowania planety to już dość. Generalnie stał sie producentem filmu.
Po szczegóły zapraszam
www.gwrota.com