Na początku, gdy mój znajomy polecił mi StarGate ja, jako wielka fanka Star Wars, pomyślałam: "To na pewno jakiś słaby, naciągany "niby-kosmiczny" tasiemiec". Jakie było moje zdziwienie, gdy zamiast tego ujrzałam kolejne przygody znanych mi z filmu postaci, niby granych przez innych aktorów, a jednak tak bliskich. Każdy, a przynajmniej większość odcinków jest bardzo ciekawy, ale ja raczej niewiele mogę powiedzieć na ten temat, gdyż dopiero co zaczęłam sezon 2, ale już teraz Gwiezdne Wrota podbiły me serce. Wszyscy fani, łączmy się! Aha, i mam do was pytanko: którą osobę z SG-1 najbardziej lubicie? Ja, oczywiście, Daniela Jacksona :)! Jest bezkonkurencyjnie najlepszy!
Niech Moc (a szczególnie CIEMNA STRONA) będzie z Wami!
Hehe, ja od poczatku uwielbiałam ten serial, a teraz jak juz mam te 8 sezonów na dvd to jak mam chandre... to mam 2 godziny bite moich "żelaznych" odcinków. I potem to wszystko mam "in the mik'ta" lol
Moi ulubieni bohaterowie? Sam Carter za naukowe gadki ktorych nikt poza nia sama nie rozumie, no i generalnie Tok'ra, Jacob/Selmak był rewelacyjny no a Marty/Lantash... co ja Ci bede opowiadac :)) Zobacz sobie Jolinar's Memories i The Devil you know :) The rest is silence ;)
Co tu gadac kazda postac ja daze szczegolna sympatia i jesli juz ktos jest na sezonie 2 to niech tam zostanie pozniej bedzie bolesnie :( Szukuje sie sezon 10 ja szukuje sie do 9 w ogladaniu i pytanie na DVD oryginaly czy kopie ??