Niestety ale plotki okazaly sie prawdziwe 10 sezon bedzie ostatnim jaki zobaczymy :(((
mam tylko nadzieje ze zakoncza go jakos sensownie ale moze byc ciezko bo watek z Ori na pewno planowali na dluzej i teraz musza wymyslic cos na szybko oby im to wyszlo bo taki serialik powinien miec mocna zakonczenie
tak wiec juz niedlugo era Stargate sie zakonczy :(
Era Stargate SG-1 się kończy, Atlantis zostaje. Będziemy miec jeszcze film kinowy, więc chyba nie jest źle prawda?
To jeszcze nie koniec :)
hmm
wcale nie jest pewne ze bedzie film kinowy bo moze byc miniseria albo calkiem nowy serial oczywiscie z tematyka podobna do SG-1
moim zdaniem powinni dobrze zakonczyc sezon 10 a nie robic zakonczenia filmem ala Farscape tylko pomyslec nad czyms nowym bo faktycznie serial juz nie wciaga tak jak kiedys
co do Atlantis to ma byc jeszcze sezon 4
a co tak naprawde sie stanie to z czasem zobaczymy
Szkoda sg1, ale z drugiej strony sezon 10 nie zachwyca. Wątek ori nie został jak dotąd odpowiednio wykorzystany, a potencjał miał spory. Niestety ale odnosze wrażenie, że samym twórcom brak już pomysłow jak dalej rozwinąć serial. Mimo to zamierzam go oglądać do końca, choćby z przyzwyczajenia i ciekawości finału.
Jednak jeszcze nie wszystko jest przesądzone, może jakaś inna stacja odkupi sg1 od sfi channel i będziemy mieli ciąg dalszy.
Wiecie ja jestem zapalencem seriali i SG-1 duzy sentyment mam do tego serialu. CO ma byc to przyjme z pokora a jak sie zakonczy to wtedy moze (ludze sie) bedzie np w Polsce wydanie DVD lub sie kupi oryginalne DVD hmm tylko po co jak sie ma wsio na divixach heheh. Ale co tam moga zrobic Stargate: XXXXX i bedzie tez cos fajnego i wystepy goscinne wszystkkich ulubionych bohaterow hhehee
Troche szkoda, choć przyznam że od kiedy wybili moich ulubionych bohaterów, to jakoś mniej mnie do niego ciągnęło!!