PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34050}

Gwiezdne wrota

Stargate SG-1
1997 - 2007
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27321
7,3 3 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota

To chyba koniec?

ocenił(a) serial na 10

Wczoraj wyemitowali ostatni odcinek SG1(pomijając te dwa filmy, które mają się jeszcze pojawić). Jakie inne seriale polecacie? Ciekawi mnie co będziecie teraz oglądać.

HenQ

Zostaje jeszcze Stargate Atlantyda, osobiście chce się zabrać za Heroes i inne ale hmm może Surface będzie ok. Ja mam dużo zaległości więc te będe nadrabial.

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

Ja Heroes polecam. Ciekawy serial, ale trzeba umieć go oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Mikla_the_Rapist

Serial Heroes oglądam od kiedy się pojawił(tak samo jak: Prison Break, Lost, Battlestar, My name is Earl, 4400, Dexter, Dead Zone i jeszcze pare innych). Nagorsze jest to, że teraz sie kończą sezony i będą nudy aż do września. Na dodatek kolejny odcinek Heroes bedzie dopiero 23 kwietnia.

HenQ

No prosze poza Dexterem i Lostem ogladam to samo choć w krótce zaczynam Losta :). A niemacie nic innego ?? Ja zawsze mam jakis zalegly chocby Battlestar ta stara wersje :) Albo jakiegos Star Treka !! No i poki co jest jeszcze Smallville !!!

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

słyszeliście może o tym że ma powstać nowy serial na podstawie stargate? bo czytałam o tym na jednej stronie

Vala_MalDuran

Tak juz gdzies tu na forum o tym rozmawialismy, cos o cofaniu sie w czasie ?? A ogladajac sezon X to wpadla mi mysl o serialu SG z Mega gwiezdnymi wrotami takie Gwiezdne Wrota w kosmosie jak Ori te duze wroga zrobili heheh.

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

ja tam obejrzalem ostatnio odcinek kilka minut temu szczerze spodziewałem sie lepszych fajerwerków ;) ale i tak serial jest zajebiście zajebisty :)

Vitek85xxx

Oj mi też zawsze po każdym odcinku brakuje jakiegos takiegu huku tych efektow akcji i wogole ale co zrobic nam fanom zawsze bedzie malo !!!

Remington_Steele

No ja właśnie obejrzałem ostani odcinek mojego ulubionego serialu :D . Mimo, że nie było tam zbyt dużo wspomnianych fajerwerków to bardzo mi się podobał. Fajny pomysł, tylko trochę mi Azgardów szkoda...

HenQ

Wie może ktoś jaki tytul ma piosenka która lecała w czasie tego odcinka ?