PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34050}

Gwiezdne wrota

Stargate SG-1
1997 - 2007
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27322
7,3 3 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota

dyskryminacja fanów

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czy apmiętacie,ale serialn SG1 vył kiedyś emitowany na antenie TVN-u [to było bardzo dawno temu].Stacja wyemitowała dwa sezony a potem przerwała w połonie podwójnego odcnika [bodajże 43 w którym to Hathor ma wczepić O'neilowi goua'uld]rzekomo z powodu wakacji,ale potem wcale nie zaczęto jego ponownej emisji.Po jakims czasie powtórzono serial...ale tym razem 2 sezony bez odcinka "przerywnika".W tym czasie niemiecka stacja RTL-2,kórta w czasie późniejszym niż nasz TVN zakupiła odcinki...zdąrzyła emitowac i powtórzyć odnicki do 4 sezonu włacznie.Zastanawia mnei fakt dlaczego TVN nie wyemitował odcników skoro serial ten cieszy się duz popularnością.Dla mnei jest to nie pojętę...tak jak i fakt,ze poprostu olali sobie widzów.

uzuki

Zgadzam sie i dobrze ze o tym wspomniales

TVN ma taka zasade ze emituje seriale w calosci , a w przypadku GW zrobil wyjatek

i tu powstaje pytanie dlaczego????????

Moje zdanie na ten temat jest takie ze powinnismy napisac petycje w tej sprawiem a piecze nad przedsiewzieciem powinien objac portal film web-u bo tylko wtedy ta akcja ma jakas szanse powodzenia

p.s fani serialu tajemnice smallville napisali petycje po zakonczeniu emisji pierwszego sezonu serialu o jego kontynuacje i TVN kupil 2 zezon a od 3.01.2006 bedzie na TVN 3 seria Tajemnic Smallville.

P.S. i my tez powinnismy walczyc az do osiagniecia zadanego celu.

P.S niech TVN zobaczy ze fani GW nie sa gorsi

Maja kase niech kupia licecje na serial

P.S ja tylko sugeruje co nalezalo by zrobic wybor w tej sprawie pozostawiam wam

pozdrawiam