PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

To chyba jedna z najgłupszych produkcji telewizyjnych jakie kiedykolwiek widziałam. Sam pomysł stworzenia filmu o syrenach wydaje mi się porażką. Wytłumaczcie mi, proszę, jak można oglądać to badziewie i nie żygać....

użytkownik usunięty
konto_usuniete

Zgadzam się! To jedna wielka porażka :/ Zresztą co się tu będę produkować, ten serial jest tak denny, że zwyczajnie szkoda słów!!!
:/

Szkoda słów? Tutaj trzeba krzyczeć i bić na alarm!!! Tego serialu wcale nie powinno być!

użytkownik usunięty
konto_usuniete

Bo to nie jest serial dla dużych krów tylko dla młodszych widzów. Nie jest wcale taki zły.

ocenił(a) serial na 1
konto_usuniete

Zgadzam sie w 100% z osobą która zalożyła ten temat bo ma racje, bo H2O to najgorszy serial jaki mogła wyemitować telewizja Jetix.

tibowiec

Czy to, że serial jest dla młodych widzów może być usprawiedliwieniem tego, że jest bezndziejny??? Cała telewizja Jetix jest dla dzieci i młodzieży, a nie wszystkie filmy które emituje są żałosne. Nie ocenia się filmu na podst. kategorii wiekowych, tylko jakości. Wyrobiłam sobie opinię na temat serialu nie porównując go do takich, które ogląda się mając +18 lat.

To było do tych kropek.

użytkownik usunięty
konto_usuniete

Tutaj Kropki do Cytryny! Chyba mi nie powiesz, że ten serial zostanie tak samo odebrany przez starsze osoby jak przez młodsze? Telewizja Jetix może faktycznie emituje czasem bajki pozbawione sensu, ale H2O wcale nie jest takim złym serialem, uwierz są gorsze. Moje młodsze rodzeństwo lubi ten serial, stąd moja opinia.

konto_usuniete

Mam dwie przyjaciółki, które na punkcie tego serialu oszalały... Tylko nie potrafią (lub też nie chcą) mi wytłumaczyć dlaczego, co konkretnie w tym widzą. Ja się im dziwię - obejrzałam z ciekawości kilka odcinków i strasznie się zawiodłam. Nie mam pojęcia, co ludzie w tym widzą! Nuda, nuda, beznadzieja, aktorzy sztywni jak patyki a dubbingu nie da się słuchać. Wszystko sweet, ludzie modni, piękni i idealni (no, prawie wszyscy) i oczywiście SYRENKI.Podsumowując - jedna wielka żenada.
Podobno o gustach się nie dyskutuje, ale w tym wypadku nie rozmawiamy o guście, raczej o jego braku...

konto_usuniete

Nie, nie pewnie dzieci chcą oglądać coś w stylu: "Witch"
Oglądam jetix tylko dla h2o i czasami Blake Holsey ;> a te u góry, pewnie oglądają kreskówki 24/h i oczekują od jetixu następną super kreskówkę.

roxanne_

najlepiej się śmiać...

roxanne_

Oj, rokszano, nie masz pojęcia co piszesz.
na jakiej podstawie twierdzisz że chcę oglądać With???? Nic takiego nie napisałam ani nawet nie zasugerowałam. Gdyby tak było dodałabym bajki do ulubionych.
Po pierwsze oglądałam kilka odcinków tego... czegoś. I wyrobiłam sobie najgorszą z możliwych opinii. Jetixu nie oglądam wcale [tylko tych kilka odcinków obejżałam - poleciła mi koleżanka]. i nic nie oczekuję od tej telewizji...

konto_usuniete

przynajmniej fajne ciałka mają te syrenki

konto_usuniete

nie wiem co się wam w tym serialu nie podoba skoro go nie lubicie to nie oglądajcie a nie wystawiacie głupie opinie!!!!!!!!!!

hubert_plucinski

a ty wiesz, że forum jest między innymi po to, żeby każdy mógł wyrazić swój subiektywny punkt widzenia???

konto_usuniete

Niektórzy nie RZygają, bo im się takowy pomysł podoba. Owszem co do całego scenariusza możemy mieć wiele zastrzeżeń, ale każdy na ten serial patrzy innym okiem. Są dzieci/młodzież która lubi takie filmy i raczej nie zniechęcą się do niego Twoim komentarzem.

pauline_d

nie obrażaj młodzieży

pauline_d

Nie zniechęcam - wyrażam swoją opinię... No nic. Bywa i tak... Pozdr.

konto_usuniete

Rokszano - chyba właśnie dlatego, że nie oglądam "Witcha" widzę denny poziom tego... khem... serialu.
Pozdrawiam
Villemo