PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Na polskiej Wikipedii pisało, że 3 seria H2O na Jetix puszczana będzie od 6 września 2009r. Wiadomość ta została potwierdzona przez JETIX POLSKA.

igi32ManU

trzecia seria jeszcze nie jest nakręcona, puszczać w australii chyba będą w czerwcu, u nas zapewne na wiosnę 2010:P.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_H2O_-_wystarczy_kropla# Seria_3_.282009-2010.29

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Wydaje mi się, że będzie to tak jak z 2 serią... 13 odcinków na jesień, a pozostałe 13 na wiosnę;/

igi32ManU

tak, wikipedia to naprawdę wiarygodne źródło informacji... dodane przez dwunastoletnią fankę z pierwszej lepszej strony...

Phoebe123

Ty również nie możesz się poszczycić stu procentową wiarygodnością. Oto przykład:

Twoja wypowiedź z 21 października 2008 17:08 w temacie "Dowiedziałem się, że w 3 serii, jakiś chłopak zdobywa moce."

"(...)
po
1. trzeciej serii nie będzie !(...)"

i Twoja wypowiedź z 21 marca 2009 9:52 w temacie "6.09.2009r. - 3 seria H2O na Jetix."(czyli z tego w którym piszę)

"trzecia seria jeszcze nie jest nakręcona, puszczać w australii chyba będą w czerwcu, u nas zapewne na wiosnę 2010:P."

Nie wiem czy dostrzegasz niespójność w Twoich wypowiedziach, ale ja na pewno, poczynając od tego co przytoczyłem, a kończąc na absurdalnych i wyssanych z palca datach emisji 3 serii za granicą i w Polsce. Zastanawia mnie tylko jaki masz interes we wciskaniu ludziom ciemnoty...
Aha jeszcze jedna sprawa. Widzę, że bardzo często zakładasz z góry, że Twój rozmówca jest dzieciakiem 10-12 letnim i dlatego od razu zasługuje na krytykę i wyśmianie. Przyjmując, że Twoje założenia są prawdziwe to między tymi dzieciakami, a Tobą piętnastolatką, o ile i z wiekiem nie kitowałaś, jedyna różnica polega na tym, że wiadomo co napisałaś (u dzieci neo nie zawsze się wie o co kaman), a reszta to de facto to samo co pisze dzieciarnia. Lwia część Twoich postów to wyzywanie innych od dzieciaków, oskarżanie ich o kilka kont i zaniżanie średniej głosów, twierdzenie, że jak komuś się coś nie podoba to nie ma po co tu pisać, podawanie informacji bez jakiegokolwiek potwierdzenia przez wiarygodne źródło itp., a merytorycznych dyskusji to za wiele się nie dopatrzyłem. Jeżeli się mylę, to podaj mi z 5 tematów z forum poświęconemu H2O, gdzie gdzie prowadzisz z osobami, które się z Tobą nie zgadzają, merytoryczną dyskusję i argumentami jest coś więcej niż frazesy opisane przeze mnie powyżej. Wtedy odwołam to co napisałem niezgodnego z prawdą i przeproszę.

ocenił(a) serial na 10
jasiu70

Zgadzam się, ty Star_22 ZAWSZE WIESZ NAJLEPIEJ...

3 serii nie miało być ( według Ciebie)... kobieto przejrzyj na oczy... od roku wszystkie fora, blogi i inne strony internetowe aż wrą od informacji o 3 serii... Nie wszystkie te informacje są prawdziwe, ale 3 seria będzie...

Z Wikipedią nawet się zgodzę, ale artykuł o H2O mogą modyfikować tylko zalogowani użytkownicy na Wikipedii. Na dodatek dodając jakieś informację, użytkownik dodający musi uwzględnić wiarygodne źródła tych informacji... Jak już napisałem JETIX POLSKA potwierdził te informację i na 99,9% informację z tą premierą są prawdziwe i wiarygodne, wierz mi... Zresztą pół roku przeżyjemy i się wszystko okaże...

Pozdro

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

To i tak szybko, chociaż mi tam nie zależy - i tak obejrzę na YouTubie, nie mogę się tylko doczekać 3 serii, bo już mam dość oglądania wszystkich odcinków po setki razy :)

mystic_

Pisało? To już nie jest napisane? Dziwne, przed chwilą patrzyłem i było... Może masz jakąś inną wersję Wikipedii? Hmm...

ocenił(a) serial na 7
kacperpiotrkow2

mówiąc szczerze, nie wiem, co jest napisane na Wikipedii.
tak, mam tam konto; i tak, wiem, jakie są zasady dodawania tam informacji; jednak nie zmienia to faktu, że mogą one być błędne..
a co do potwierdzenia przez Jetix - skoro tak twierdzicie, to nie będę zaprzeczał; przytoczę jedynie 100%-owo pewne i sprawdzone informacje ze strony producenta - australijskiej telewizji :
kręcenie trzeciej serii zakończy się do końca kwietnia 2009,
sezon nie pojawi się na wizji wcześniej niż pod koniec 2009 roku

oryginalna wiadomość dostępna na stronie :
http://www.australiantelevision.net/h2o/series3a.html

i uprzedzając wszystkie wątpliwości : nie jestem bezmyślnym dzieciakiem z gimnazjum, mam 22 lata - w celu potwierdzenia zapraszam na mój profil
pozdrawiam, Mikael