PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

....wydaje że Cleo to idiotka????

christinearron

tylko ci się wydaje:)

ocenił(a) serial na 4
Phoebe123

A mi się jednak wydaje że mam rację.

christinearron

to z pewnością źle ci się wydaje.

christinearron

totalna prawda Cleo to ciota.!!!!!! Rikki i Emma są ładniejsze i lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

christinearron

Cleo to debil ona jest brzydka i obleśna jest najgorsza z H2o!!!! Jest bznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 4
Damian_81

Cleo jest wredna i zachowuje się jak idiotka.

christinearron

wy jesteście chorzy i zachowujecie się jak debile...

Phoebe123

a właśnie: rikki jest najgorsza:)

Phoebe123

Nie prawda!!!! Najgorsza jest Charlotte (pseud. Szarlotka wkłada sobie kotka;P) A Rikki jest najfajniejsza, najładniejsza i w ogóle THE BEST JEST.

Phoebe123

A ty od razu musisz wszystkich obrażac? ktoś się do cibie odezwał zle ze tak ich oceniasz?? wg mnie jesteś totalnym zerem.

Damian_81

Nie jest obleśna. Fakt, mi NAJBARDZIEJ podoba się Charlotte!! Żart oczywiście, najładniejsza jest Rikki.
P.S. Gdyby była obleśna, toby nie była modelką, a jest.

christinearron

christinearron, ty to z tą Cleo masz naprawdę jakąś fobie, ale nie martw się, może uda się jeszcze to wyleczyć.

christinearron

cLEOTKA JEST ŻECZYWIŚCIE IDIOTKĄ I CZASEM UDAJE MIMUNIA A JEST HAMEM I NIC NIGDY NIE KAPUJE ZRESZTĄ SAMI ZOBACZCIE CO U NIEJ NAPISAŁAM
P.S. TO OCZYWIŚCIE JEST PRAWDA!!

Anik81

a Ty, moja droga, jesteś analfabetką...

Anik81

Podzielam zdanie koleżanki Alyssy_23 i zachodzę w głowę, co to znaczy "Cleotka", "MIMUNIA" (to jakiś inkaski rodzaj mumii?) i ham? Oj, dziecko dziecko, nie kalecz języka, i tak jesteś już karą dla rodziców...

squeeze2

no właśnie, mnie też bardzo zastanawia znaczenie i pochodzenie tych wyrazów... w dodatku na moim blogu zostawiła komentarz, "rze jestem hora psyhicznie bo lubie cleotke(błędy oczywiście celowe!)". chociaż nie wiem, czy dobrze rozczytałam to zdanie... są tu po prostu dwa wyjścia: albo te "trio" tworzy swój własny język, albo po prostu są, jak napisałam wcześniej analfabetami...

Phoebe123

Jak się pół życia spędziło pod latarnią, to się ma ubogie (do tego błędne) słownictwo. No, wiesz, nie rozmawia się z pełną buzią, jeżeli wiesz o co mi chodzi.;P
P.S. Aż strach, że to przyszłość narodu...

squeeze2

tak, domyślam się o co Ci chodzi:P
no strach, strach... boje się myśleć co będzie np. z 6 lat, skoro już jest baaardzo niedobrze...

Phoebe123

Zakończmy to!!! Nie dokuczajcie mojej siostrze ona pisze na sybko i nie zwraca uwagi na ortografię. Pozatym karzdy ma swoje zdanie na temat Cleo. Ja nie przepadam za nią, ale jeśli wy ja lubicie to lubcie.

Misia81

Ale jak można robić aż TAKIE błędy? Czy ona jest tak "inteligenta",że nie widzi czerwonego (o, takiego ooooo) szlaczka pod wyrazem, który zawiera błąd? Też piszę na "szybko" i nic mi nie podkreśla. A poza tym (to się pisze oddzielnie, pamiętaj na przyszłość), może wyrażać swoją opinię na temat Cle w nieco kulturalniejszy sposób. Czy ja, skoro nie lubię, obrażam na lewo i prawo Opowieści z Narnii, albo aktorów tam grających? Nie.

ocenił(a) serial na 2
squeeze2

''Czy ona jest tak "inteligenta",że nie widzi czerwonego (o, takiego ooooo) szlaczka pod wyrazem, który zawiera błąd?''

pewnie korzystasz z firefoxa, bo nie każda przeglądarka ma taką opcje. Moja nie ma (opera), ich najwyraźniej też nie ;]

ocenił(a) serial na 2
christinearron

wszystkie są beznadziejne, Cleo już chyba najlepsza

ocenił(a) serial na 2
christinearron

jaki serial tacy fani. mam nadzieje, że to 81 nie oznacza daty urodzenia O__o

nosferatu_chan

To, że tamto dziecko jest upośledzone, to nie znaczy, że wszyscy fani serialu są tacy. Tu widać, że nie fan jest upośledzony...

nosferatu_chan

P.S. To 81 oznacza wysokość IQ, tyle że się pomyliła o odwrotnie napisała.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

Racja Cleo jest totalna idiotka i do tego brzydką.

Olka_xD

uwaga, mamy kolejne rozwinięcie konta "anik81"! "emma_rikki" to jej konto i prawdopodobnie jej rodzeństwa!
dziewczynki, wy myślicie, że ktoś się nie domyśli? od razu jak zobaczyłam post, to wiedziałam, że to wy... radzę odpuścić, kochane:)

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Najbardziej denerwuje mnie Cleo z tego całego serialu. Zawsze mysli ze wszystko kreci sie wokół niej. Ze ona jest najwazniejsza ale to nie prawda, ona jest najbrzydsza w porównaniu z Rikki i Emmą....
Rikki i Emmma maja fajne charaktery i magiczne moce.....

fusia432

dobra, ile jeszcze tych kont?

najbrzydsza jest właśnie rikki, emma taka sobie...

ale żałosne, cleo ma magiczne moce!!!

Phoebe123

Nie powiedziałbym, że Rikki jest brzydka.

fusia432

No jasne! Cleo mocy nie ma. Bo co? Bo ty jej nie lubisz? Nie chce nikogo oceniać, ale może właśnie nieprzeciętna uroda Phoebe jest powodem waszych ataków na nią?

squeeze2

Ja pier**** co wy macie do tej Cleo!! [?]

O co wam tak właściwie chodzi...jest normalna jak pozostałe syrenki....
;\\\
w tych pierwszych odcinkach żeczywiście nie była zbyt piękna ale w tych najnowszych jest bardzo ładna więc nie rozumiemm ;\

Popieram Alysse żeby tęmpić te panny z analfabetyzmem!! ;P

ocenił(a) serial na 9
Samaire

Cleo jest ok, zresztą jak pozostałe syreny. pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Macie wy problem.piszą jak piszą , efekt ciągłego siedzenia na gg.

A co do urody tej Cleo, to ja mam nieco inne zdanie.

Jej uroda nie jest jakaś oszałamiająca, ale nie przesadzajmy , do brzydoty to jej jeszcze daleko.

Spójrzcie na to zdjęcie:

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3/16/817/16817386_12229435_kcauk_02. jpg

Na tym zdjęcie wyszła naprawdę ładnie, a w filmie to ta dziwna grzywka ją obrzydza.<grzywka od środka, jak wiecie o co mi chodzi;pp>

Ale to moje zdanie.;]]

ocenił(a) serial na 8
Ewka___

a nie zauwazyliście że ona caly czas chodzi zgarbiona....
ma garba czy co???

fusia432

Nie, nie zauważyłam żeby cały czas się garbiła. Zresztą jeżeli nawet to co z tego? Każdy się przecież czasami zgarbi.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

no ja tez nie zauwazylam...

zgarbione dziewczyna raczej nie zostaja modelkami.;pp

a zreszta nawet jak sie garbi to i tak to sie nie rzuca tak w oczy.;]]

ocenił(a) serial na 8
christinearron

Wydaje ci sie, chyba że masz na to dowody, bo ja ich nie dostrzegam...

ocenił(a) serial na 10
moniquess

Tak Cleo to idiotka a dlatego że kto normalny zrywa z kimś a potem znowu chcę z nim być to jest chore to przez Cleo ,Charlotte zrobiłą się wredna no i Cleo jest najbrzydsza jest strasznie chuda a ta grzywka w 1 sezonie to koszmar :D takie jest moje zdanie

christinearron

Troche gra taką pustą :)
za krótki <br/za krótki <br/