jaki badziewny blog założyłaś, zdjęcia takie ma każdy, informacje też! radzę skasować!
poza tym, pisze się "blog", a nie jakiś "bloog"!!!
To nie mój blog. Jesteś zarozumiała i arogancka. Nie jestem Anik81 ani żadną inną. Nie mam żadnych blogów, ale dzienki moze załoze i napisze, że jesteś[sama wiesz jaka jestes(głupia, dziwna, nierozumna, podejżliwa i zła)].
wątpię, żeby to nie był Twój blog... w takim razie czyj? po co go reklamujesz, jeśli tak można się spytać?
a proszę Cię bardzo, załóż:P i pisz na nim jaka to ja jestem : arogancka, zarozumiała itd.:D.
co do moich pozostałych, zdiagnozowanych przez Ciebie cech:
-głupia-nie stać Cię na nic lepszego?
-dziwna- ja dziwna? no proszę... pomyliłaś mnie ze sobą, co nie?
-nierozumna- no wiesz, trudno zrozumieć, jak się kłamie i to w żywe oczy...
-podejżliwa- ja osobiście takiego słowa nie znam, może mnie oświecisz?
-zła- patrzcie i uczcie się! każdy kto nie jest PoCkEmOnCkIeMm jest zły!
Nowe konto Alyssa co?
Nie ważne.
Byłam w tym blogu nie jeden raz i on jest the Best!!!
Po prostu wymiata!!!
Sama używasz wykrzników. Rozumiesz jesteś( 2009r. .........koniec świata ...............) można Cię krytykować całe życie i jeszcze dalej.
i nie rozumiem tego : ( 2009r. .........koniec świata ...............)". co to do jasnej cholery jest?
Pewnie to, że można ją krytykować przez cały świat i jeszcze dalej.
Tak dużo złego można o niej powiedzieć.
I racja Phoebe jest debilką pod każdym względem.
jej, dlaczego! ona ma dopiero 11 lat, więc ma jeszcze "trochę" życia przed sobą... więc co będzie za 20 lat?
ale najlepsze jest to, że ci z filmwebu widzą, że jedna osoba zakłada tysiące kont, obraża aktorów, a oni nic sobie z tego nie robią!
nikt nie powiedzial w tym poscie, ze Cleo jest debilka, wiec do czego zmierzasz..??w ogóle ten post nie dotyczy zadnej Cleo, tylko jakiegos bloga...
masz cos do niej to zaloz jeden post i tam sie udzielaj, a nie zasmiecasz cale forum..
aa i moja wypowiedz skierowana byla do :
Claire_Holt_3<chyba zdobrze napisalam.>;pp
"Pewnie to, że można ją krytykować przez cały świat i jeszcze dalej.
Tak dużo złego można o niej powiedzieć.
I racja Phoebe jest debilką pod każdym względem."
a konkretnie chodzilo mi o ostatnie zdanie, ktore jest tak jakby wyjete z kontekstu... ;]]