Oglądałam to z kuzynką(ma 10 lat).Jej się podobało,ale mi to już niebardzo.Po jaką cholere one mają te moce??Po co im one,wkońcu to serial o nastolatkach.Powinien pokazywać z jakimi problemami sie mierzą,miłośc,szkoła itp.No a tutaj główny problem to jak sie niezamoczyć i niezmienić w syrenkę oraz niedać sie złapać.Dla mnie to jest nieprawdopodobne że nikt z ich rodziny(no może poza Kim) niezorientował sie że coś jest z nimi nietak.Przecież ten ich lęk przed zamoczeniem się,strasznie długie przesiadywanie w łazience wydają się w najmniejszym stopniu podejżane.Ale cóż twórcy dali bliskim syrenek inteligencje puszki od konserwy.Fabuła zabardzo skupia się na mocach,a jest tyle aspektów życia tych kretynek które uatrakcyjniły by serial np.rozwód rodziców Cleo.Jeśli dobrze pamiętam to ojciec powiedział jej że to koniec i już.Dalej nierozwinięto tego wątku a Cleo zachowuje się tak jakby się nic niestało.Ale co ja będe gadać osobom które oglądają to bo są tam takie sweetaśne dziewczyny i ci pseudoprzystojni kolesie(Zene,Byron,Lewis).
Zgadzam się z tym,fabuła denna zabardzo skupia się na tych mocach.Głupie syrenki hehehe one naprawde są głupie.
Uważasz, że to jest do bani? Witaj w klubie... Też tak sądzę... Moja opinia znajduje się tutaj: http://www.filmweb.pl/topic/876095/Id%C4%99+skoczy%C4%87+z+mostu....html
Kilka lasek oszalało na punkcie tego serialiku.Obejrzałem z ciekawości i aż mi się niedobrze zrobiło.Na mojej liście najbardziej przesłodzonych filmów/seriali znajdóje się na 5 miejscu.Na początku wypowiedzi urzyłem określenia laska,ale chyba tylko tak można nazwać dziewczyne która uwielbia tak plastykową i przesłodzoną produkcję jak to.
Ja też oszalałem na punkcie tego "serialiku" . Jakoś lubię takie "sweetaśne movies'y" xD A taka btw to podaj tą listę bo może znajdę tam jeszcze coś fajnego ;D :D
1.Zbuntowani
2.High School Musical 2
3.High School Musical
4.Hannah Montana
5.H2O wystarczy kropla
Może jesteś bardzo niedojrzały jak na swój wiek,albo kompletnie pozbawiony gustu.Skoro podoba ci się "H20" i "High School Musical".
nikt nie może poznać mojego sekretu! mogły by przynajmniej powiedzieć swoim starym głupie to jest a co im mogą zrobić pozabijać?
Kamerun5.
To jest serial dla dzieci. Jest o syrenkach, ich mocach i tyle. Reszta to dodatki.
Chcesz serialu młodzieżowego, który skupia się na problemach życiowych to polecam "Szkołę złamanych serc". To też australijski serial i tam porusza się poważniejsze kwestie. Na prawdę jest dobry.
Trudno żeby w serialu tworzonym docelowo dla dzieci były rozwijane wątki o rozwodzie, smutku, nie wiem może jeszcze seksie? Przecież ten serial oglądają dzieci w wieku przedszkolnym i do 10,12 lat? Wiem, że teraz podobno szybciej się dorasta, ale jeśli reżyserzy mają w założeniu dzieci, to nie będzie to serial o poważnych sprawach. Serial ma jako tako pobudzić wyobraźnie, pewnie też trochę zrelaksować małolaty, a tematy rozwodów i tym podobnych raczej do nich nie dotrą.
To, że wszyscy tutaj tak narzekacie świadczy o tym, że może jesteście już po średniej wieku oglądających ten serial, ale kompletnie nie rozumiecie celu w jakim został nakręcony.
O to właśnie chodzi, inni mają się nie dowiedzieć o tej ich "tajemnicy", i dzieci im dopingują ażeby im się udało. Wiem, bo moja kuzynka to ogląda i tak właśnie jest. Już to widzę jak 6 latka ogląda serial, w którym jeden z odcinków mówi cały o rozwodzie głównej bohaterki.
Może jeszcze dodać wątek, że Cleo wpadła z Lewisem?
...
Chociaż... mam swoje 19 lat i czasem jak chce się odmóżdżyć na chwilę to siadam i to oglądam. Jasne, że to nie to co kocham, ale "H2O" ogląda się miło :]
Chyba jednak wiem.
Za to chyba Ty nie masz pomysłu na żaden trafny kontrargument.
Zatem czule się żegnam.
Cóż, ten serial jest po prostu glupi i słaby. A więc ktos kto go ogląda ma bardzo niskie wymagania np, częsc polskich nastolatek
ej.... czemu wy się kłócicie o serial dla dzieci?? nie podoba się nie oglądać.... i tyle...
Zawsze ktoś musi głupio krytykować.
Rozumiem że ci się nie podoba,ale nie musisz cały czas nas o tym uświadamiać.
widziałam kilka odcinków tego serialu i muszę napisać że nie był aż taki zły nie widziałam oryginalnej wersji ale polski dubbing jest beznadziejny no i jestem za stara na ten film porada na przyszłość oglądaj filmy odpowiednie do swojego wieku to będą Ci się podobać (przynajmniej w kwestii poruszanych problemów)
A " Dzieciom we mgle " to coś szkodzi że one to oglądają?? Rozumiem jakby tam się bili lub zabijali to ok...
Czytając twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku że ty piszesz jakieś bezsensowne treści dotyczącego tego serialu . Ile masz lat 13 , 14?? NO dobra niech będzie że 16. Bo dorosły człowiek na pewno by nie wypisywał tych głupot na forum.... TO forum jest do opisywania swoich wrażeń po obejrzeniu danego filmu. Jeżeli uważasz ze w tym filmie jest ''OLBRZYMIA DAWKA GŁUPOTY'' to proszę napisz do Jetix żeby nie emitowali tego serialu w Polsce uzasadniając dlaczego. Ale nie pisząc ze tam jest olbrzymia dawka głupoty bo po prostu by cię wyśmiali hahaha tak jak ja teraz to robię. .... nie podoba sie nie oglądać i nie obrzydzać!!!!!!!!Czy ktoś zgadza się ze mną.
To co pisze na tym forum to są wrażenia po odcinkach.Ale ty jesteś poprostu za tępa żeby to zrozumieć.
dziecko WEŹ SIĘ OPANUJ TAK TO SE MOŻESZ GADAĆ DO SWOJEJ MATKI ALBO KOLEŻANKI A NIE DO MNIE.....;/ I IDŹ SIĘ LEPIEJ SCHOWAJ BO ZAL CZYTAĆ CO TY PISZESZ.... NAWET NIE MASZ NIC NA SWOJĄ OBRONĘ TO MNIE WYZYWASZ ZAL POPROSTU ZAL... JAK CIE RODZICE WYCHOWALI?? NAWET NIE CHCESZ SIĘ PRZYZNAĆ ILE MASZ LAT.... <LOL> ŻENADA;/
Jabyś była inteligentna to domyśliłabyś się że opisuję swoje wrażenia na temat H2O.A skąd mogę wiedzieć że fabuła serialu jest przesycona głupotą????Stąd że to oglądałam...KRETYNKO!!!!!!!Inaczej nienapisałabym tego.Mam 16 lat jakbyś chciała wiedzieć,czyli chyba więcej niż ty:P.Geniuszka się znalazła,tylko ciężko kapująca,ale to problem twojej małej mózgownicy;)Nawet wiem skad u ciebie tyle agresji..bo zjechałam twój sweetaśny serialik.Lepiej idź na drzewo jeść banany z emokumpelami.
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ://///////////////////////////////////////////////////////////////////
Weź .... Ufunduje ci terapeutę bo nie możesz zahamować swoich emocji . HAHA zdenerwowałeś się bo ci dowaliłam haha niedziwnie się :P A poza tym jak chłopak szesnastoletni możne oglądać jak to nazwałeś " sweetaśny serialik" AAA rozumiem cię w zupełności..... Pewnie w nocy kiedy wszyscy śpią siadasz na kompa i oglądasz odcinki .... niemartw się odemnie dostaniesz wsparcie wyciągnę do ciebie moją pomocną dłoń i razem pójdziemy do terapeuty. Powiesz mu co cię gryzie i będzie wszystko ok. Widzisz da się wszystko normalnie i spokojnie napisać bez wyzwisk jak ty to napisałeś;-)
Niezauwarzyła że pisze o sobie w rodzaju żeńskim??????????????Ale ty pusta jesteś.
tak jest!!! agata116 jestem z tobą!!!!!!! hahahahahahahahahaha!!!!!!!
ale extra sie wkurza to dziecko obojniak!!!!! hahahahahahahhaha!!!!! żal.pl
Spotkali się dawaj troglodyci:///////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////
No raczej trzej, kłócicie się jak dzieci z podstawówki, skończcie to bo to bez sensu -.=
Dziecko drogie jeżeli ty masz 16 lat to ja jestem baletnicą czytając twoje wypowiedzi w innych forach robisz niewyobrażalne błędy np " A tak pozatym,jak mogą jej odebrać moce skoro jest od nich śilniejsza.Ma przecierz wszystkie moce???? pozatym osobno ślniejsza przez si przecierz z kropką.....
"wszystkie syrenki są żenójące...poza Charlotte." żenójące o otwarte ;/
Dużo by tu jeszcze wymienieć dziecko ;/;/;/;/ a poza tym ty wiesz co oznacza to słowo troglodyta że je tak używasz ??? ej dam ci radę idź się schowaj bo poprostu zal i juz....
Podaj jakiś sensowny powód na potwierdzenie tego że niemam racji????A wygląda na to że takich nie posiadasz.
o matko ale mi pojechałaś.... ile ty nad tym myślałaś ???? Prawdę mówiąc to ci trochę czasu zajeło...
Właśnie,zamiast przykłądów na podważenie mojej tezy.Tekst "ile ty masz lat".Jesteś beznadziejna tak samo jak te syrenki,zrób sobie sztuczny ogon w kształcie rybiego a potem wskocz do Wisły,Dunaju albo jakiejś innej rzeki i popłyń do morza żyć wśród ryb.Papapa
Eeee, przepraszam, że się wtrącam, ale o co Wy się w ogóle kłócicie? Przecież każdy ma inny gust. Ktoś może lubić "H2O", ktoś inny - nie. Nie wiem o co robicie tyle zamieszania...
wiesz dużo osób jej to pisało że każdy ma inny gust i ble ble... ale jak temu dziecku się nie podoba to wszystkim też ma się nie podobać i koniec kropka.... Rozpieszczony bachor ...
To temu powiedz a nie mi;/;/ Jak mi się film nie podoba to nie wyzywam ludzi którym się podoba!!!
OOO doprawdy dziękuję ci za twoją radę....;/ Jestem Ci niezmiernie wdzięczna za Twą pomysłowość...;/
Bo ma komplelksy???Wytyka kamerun5 niedojrzałość.A sama(sądząc po jej wypowiedziach) wcale nie jest lepsza.
Wiesz Twoje jeszcze bardziej... Może robię jakieś błędy ale nie aż takie żeby pisać żenujące przez ó..... To już szczyt wszystkiego...;/