Nudniejszego serialu to ja w życiu nie widziałem. Typowy i CHOLERNIE nudnawy serial o "$łitt4śnih" nastolatkach, które nagle coś... Ten serial ciągnie się jak guma do żucia, denerwująca piosenka, zepsuty polski dubbing i konća nie widać. Politowania dam 3/10, bo jak dam 1/10 to na mnie wzsyscy fani skoczą...
Przyznam rację xD. Wcześniej nawet dało się jako tako oglądać, ale teraz...ciągle powtarzają odcinki, więc zaczęłam wykrywać same wady...
oglądalam podajrze 5 odcinków 1 serii i normalnie żenua . Sprzeprzony dubbing, nie mówię juz o muzyce zaczynającej i kończącej serial . nie wiem ile dac . 2/10 . taaa .
nie skacz z mostu.. :PP może i masz racje, obiektywnie rzecz biorąc. ale serial jest taki lekki i pocieszający, do tego można dzięki niemu pomarzyć sobie o byciu syreną i odpłynięciu na zawsze z tego świata. troche psuje psychikę (przynajmniej moją i koleżanki):DD jednakże jest wyłącznie do jedno razowego oglądnięcia, bo potem już wnerwia. większość odcinków jest poprostu beznadziejna, jednak niektóre są również fajne (co nie znaczy wcale, że dobre)
Ogląda(łyś)cie oryginalną wersję?
Bez tandentych piosenek na początku i końcu i dubbingu?
Nie. A tylko to oceniacie. Więc macie czego żałowac.