PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Nudniejszego serialu to ja w życiu nie widziałem. Typowy i CHOLERNIE nudnawy serial o "$łitt4śnih" nastolatkach, które nagle coś... Ten serial ciągnie się jak guma do żucia, denerwująca piosenka, zepsuty polski dubbing i konća nie widać. Politowania dam 3/10, bo jak dam 1/10 to na mnie wzsyscy fani skoczą...

ocenił(a) serial na 1
Asayama

Przyznam rację xD. Wcześniej nawet dało się jako tako oglądać, ale teraz...ciągle powtarzają odcinki, więc zaczęłam wykrywać same wady...

ocenił(a) serial na 2
avis05

oglądalam podajrze 5 odcinków 1 serii i normalnie żenua . Sprzeprzony dubbing, nie mówię juz o muzyce zaczynającej i kończącej serial . nie wiem ile dac . 2/10 . taaa .

Asayama

nie skacz z mostu.. :PP może i masz racje, obiektywnie rzecz biorąc. ale serial jest taki lekki i pocieszający, do tego można dzięki niemu pomarzyć sobie o byciu syreną i odpłynięciu na zawsze z tego świata. troche psuje psychikę (przynajmniej moją i koleżanki):DD jednakże jest wyłącznie do jedno razowego oglądnięcia, bo potem już wnerwia. większość odcinków jest poprostu beznadziejna, jednak niektóre są również fajne (co nie znaczy wcale, że dobre)

klaudyyynka11

Ogląda(łyś)cie oryginalną wersję?
Bez tandentych piosenek na początku i końcu i dubbingu?
Nie. A tylko to oceniacie. Więc macie czego żałowac.

colley

Posłuchałem przed chwilą oryginalne piosenki. Nie są za dobre, lecz już o wiele lepsze od polskich.

użytkownik usunięty
Asayama

Zgadzam się, że piosenka jest tandetna.No i że to całe zamienianie się w syreny i te ich moce są takie jak by to była bajka a nie film.Ale i tak bardzo lubię h2o.I nadal mi się straszni podoba.