Mam pytanie: jak to leci na Jetix? Czy oni mają wyznaczoną ilość odcinków w dane dni tygodnia i pory dnia? Na przykład wieczorami: wczoraj puszczali z 5-6 odcinków pod rząd, skończyli gdzieś po 22, a dzisiaj 3-4 odcinki, do 21:30. Oni puszczają jak popadnie i ile popadnie, czy mają jakąś dziwnie obraną strategię?
Wydaje mi się, że ta różnica pomiędzy tymi godzinami emisji itp. wynika z tego, że wczoraj był weekend, a dzisiaj "normalny" dzień... Być może zależy też to od tego, że serial osiągnął bardzo wysoką popularność i przedstawiciele Jetix myślą, że puszczając 8-10 odcinków dziennie, przyciągnął przed ekrany tysiące ludzi... Niestety, ale sami sobie szkodzą. Puszczając tak dużo powtórek, zniechęcają niektórych do dalszego oglądania tego serialu. Rozumiem, gdyby puszczali jeszcze 2, 3 maksymalnie 4 odcinki dziennie. Ale gdy po raz trzeci w tym samym tygodniu, widzi się ten sam odcinek, to za przeproszeniem - rzygać się nim chce... Wg mnie do premiery 3 serii, powinni zmniejszyć liczbę tych powtórek, to może nie będzie aż tak bardzo widać poirytowania niektórych fanów :):)