PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Kiedy...

ocenił(a) serial na 9

... na Jetix będą puszczane odcinki 3 serii? Lubie ten serial i chciałabym poogladać dalsze przygody Rikki, Cleo i Emmy( chociaż jej prawdopodobnie już nie bedzie:( ).

ocenił(a) serial na 10
sunny0

Na razie jeszcze nie wiadomo kiedy puszczą bo 3 seria jest dopiero w produkcji. Myślę że puszczą pod koniec 2009 roku ;P

000sandra000

najwcześniej w 2011, najpóźniej w 2014, chociaż pewnie nawet trzeciej serii nie będzie...

ocenił(a) serial na 7
sunny0

Nie wiadomo, kiedy będą w Polsce, ale w Australii mają być na jesieni (u nich teraz jest lato), więc w najbliższych miesiącach puszczą tam. Kiedy u nas ?? Pojęcia nie mam...

PS. Skąd wy bierzecie takie informacje ??!! Ze niby trzeciej serii nie będzie ??!! Przecież jest mnóstwo fotek z planu w necie !!

jo_anna13

po pierwsze : nie w "necie", tylko w "internecie"... nie "fotek", tylko "zdjęć"!
po drugie: chodzi o Polskę.
po trzecie: w australii dopiero zaczęły się zdjęcia, i puszczą w 2010...

ocenił(a) serial na 7
Phoebe123

Po pierwsze: Nie popisuj się elokwencją, bo tu nie forum naukowe i można się posługiwać mową potoczną czy też żargonem internautów :)
Po drugie: przed dwukropkiem nie stawia się Spacji :)
Po trzecie: nie internet tylko Internet
Po czwarte: Nie nudzi Cięto ciągłe poprawianie wszystkich i czepianie się szczegółów ??
Po piąte: Nie wiem, na jakim poziomie jesteś z angielskiego, ale chyba powinnaś się podszkolić, aby móc czytać anglojęzyczne strony, gdzie znajdują się bardziej szczegółowe informacje często z tzw. pierwszej ręki
Po szóste: Mówię o Australii, żeby dać nadzieję tym, którzy będą czekać w Polsce. Dla mnie to żaden problem zdobyć film stamtąd i zrobić napisy :)
Po siódme: Spróbuj dyskutować bez uszczypliwości, bo to psuje atmosferę forum. Pamiętaj, że nikt nie wie wszystkiego - nawet Ty i nie ma też człowieka, który się nigdy nie myli. Wyluzuj - życzę Ci więcej optymizmu i zdecydowanie mniej sceptycyzmu :D

jo_anna13

1.jeśli nadal będziecie tak mówić, to język polski zaniknie i będziemy mówić po innemu... chyba byś tego nie chciała?
2.no proszę, gdzie ja zrobiłam odstęp przed dwukropkiem?
3.ludzie, to Ty już "internet" piszesz z dużej litery? do czego to doszło...
4.dbam o język... jednak nie poznałam do tej pory słowa "cięto" w takim określonym znaczeniu...
5.co ma piernik do wiatraka?
6.tylko żeby problem nie pojawił się po ściągnięciu...
7.od razu widać skąd czerpane słownictwo...

ocenił(a) serial na 9
sunny0

Dzieki wam wszystkim, mam nadzieje ze odcinki nowej serii pojawia sie jak najwcześniej:)

sunny0

Też mam taką nadzieję,że będą jak najwcześniej :)
Świetny jest ten serial ;p

ocenił(a) serial na 10
cleogirl89

Ja pierdole Alyssa... Nie chcę się kłócić, ale zaczynasz wszystkich wkurzać mówiąc, że 3 seria będzie w 2013 czy 2014 r. Wszędzie pisze, że W AUSTRALII będzie pod koniec 2009, to u nas będzie około marca, bo tak było z 2 serią - w Australii 13 odcinków było na wiosne, to je w Polsce puszczono na jesień, a kolejne 13 odcinków było w Australii na jesień, to u nas na wiosnę. A skoro uważasz, że będzie w 2013 to podaj kilka stron gdzie to pisze, a nie bawisz się w kotka i myszkę...

igi32ManU

jaki szeroki zasób słownictwa! gratulacje!
a tak poza tym, to kogo jeszcze oprócz Ciebie "wkurzam"?

Phoebe123

No cóż, może sam wulgaryzm był niegrzeczny, ale tej osobie raczej trudno zarzucić słaby zasób słownictwa, zwłaszcza, że przestrzega nawet zasad interpunkcji, co się zdarza naprawdę rzadko, a w dodatku jasno formułuje swój zarzut (widać, że nie mamy do czynienia z trollem, czy dzieckiem NEO nieprzestrzegającym zasad netykiety i niepotrafiącym przekazać za pośrednictwem klawiatury tego co chce, tylko osobą która nie tylko ma szare komórki, ale i robi z nich użytek, dlatego nie mam nic do użytkownika/użytkowniczki o nicku xxxBIBAxxx ^^).

A co do Twojego pytania to mnie nie wkurzasz, tylko zastanawiam się nad tym skąd bierzesz swoje przypuszczenia odnośnie prawdopodobnych dat emisji tego serialu. W jednym z tematów sformułowałem już pytanie na ten temat, lecz nie doczekałem się odpowiedzi i dalej nie wiem, czy gdzieś to wyczytałaś, obejrzałaś, czy po prostu stajesz przed kalendarzem, zamykasz oczy i na chybił trafił wskazujesz palcem rok i to według Ciebie ma być datą emisji... Niedowiarek ze mnie, nie? Tylko ciężko mi przyjąć inne stanowisko, skoro cała sieć huczy, że H2O ma być wypuszczone naszą jesienią 2009, pod koniec 2009 albo na początku 2010.

ocenił(a) serial na 10
jasiu70

Jasiu70 ----> użytkownika :P:P

OK, może ten wulgaryzm to nie było mądre posunięcie, więc sorry...
Może źle też ująłem to "wkurzasz" , ale po prostu mącisz w głowie niektórym... Wiele stron internetowych itp. pisze, że 3 seria będzie puszczana w 2009r. i to jest już pewne. A co do dubbingu, nie można go zrobić HOP-SIUP w tydzień, ale też bez przesady nie będą go robić w ciągu 4 lat... W poprzednich seriach odcinki po polsku pojawiały się około pół roku po premierze odcinków w Australii... Niestety niewiadome jest ciągle to, czy 3 seria puszczana będzie na początku 2009r. czy też pod koniec, ponieważ każda strona mówi co innego... Także odcinki w Polsce powinny się pojawić najwcześniej na jesień 2009r. , a najpóźniej na wiosnę 2010. Mam tylko nadzieję, że Jetix nie zrobi czegoś podobnego, co zrobił z drugą serią i podzielił ją na pół... Jak mają puszczać 3 serię to najlepiej w całości. I jeszcze jedno - uważasz, że nie wiadomo, czy w Polsce będzie 3 seria. Otóż, uwierz mi, że będzie, ponieważ ten serial zdobył bardzo dużą popularność i przerywanie jego emisji byłoby bez sensu. A teraz może podasz źródła, z których bierzesz te informacje...??

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Aha i jeszcze jedno... Rozbawiłaś mnie, gdy w wątku pt. "Przywitajmy się z 3 serią" napisałaś, że 3 serię skończą kręcić w sierpniu. Bez urazy, ale nie popisałaś się wiedzą, ponieważ od czerwca do września w Australii jest zima i temp. tam średnio wynosi 7 stopni Celsjusza...

igi32ManU

no to co, że jest zima?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

To, że chyba nie uważasz, że będą wskakiwać sobie do zimnego oceanu w temperaturze poniżej 10 stopni i raczej nie będą chodzić w kurtkach i spodniach zimowych. Widzę, że nie umiesz odpowiadać na pytania...

igi32ManU

problem kręcić w basenie?
chciałabym też zauważyć, że serial jest produkowany w australii...

sunny0

Ja też właśnie nie wiem kiedy będzie 3 seria .. ale wiem że będzie na 100% :) Wszędzie piszą inaczej i nie wiadomo które informacje są prawdziwe ;P

sunny0

Ja czytałam że podobno 14 kwietnia będzie u nas :)
jeśli to prawda to super :D

cleogirl89

w tego 14 kwietnia to raczej wątpię:/