PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Książki

ocenił(a) serial na 7

Co sądzicie o pomyśle stworzenia serii książek? Właśnie dzisiaj mam zamiar zakupienia 1 tomu :).

Happy93

Hmmm no nie wiem...może to nie jest taki zły pomysł :)

Czego to ci ludzie już nie wymyślą,chyba już nic mnie nie zdziwi ;P

Mi osobiście to nie przeszkadza,ja i tak tego nie będę kupować więc...

ocenił(a) serial na 1
Happy93

a wedlug mnie to glupota...

ostatnio zakupialam sobie wszystkie 4 czesci zmierzchu i jestem zadowolona, bo przynajmniej nie zmarnowalam kasy...

ale jak ktos lubi to niech kupuje.. czemu nie.....;pp

Ewka___

po co książki, przecież odcinek "metamorfoza", czy tam inne które się ukażą, co tydzień lecą na jetix:P

Phoebe123

no ale wiesz ludzie wszytsko wymyślą,nawet to co jest niepotrzebne w życiu : )

Dark_Angel17

oj, no niestety... z każdej książki jest film, albo odwrotnie:P. to jest w ogóle zbędne, przecież te odcinki tak jak pisałam bardzo często lecą na jetix!

Happy93

Star_22. Ale Jetix emitowany jest przez satelite wiec nie dla wszystkich jest dostepny.

ocenił(a) serial na 1
Happy93

no to jest jeszcze inernet, a tam na pewno znajdzie sie cos, czego sie szuka...

Ewka___

dobra jak chcą to niech robią te książki co wam to przeszkadza,jak kogoś to nie interesuje to przecież nie musi kupować :P

ocenił(a) serial na 1
Happy93

a kto powiedzial, ze mu to przeszkadza.??

ocenił(a) serial na 7
Happy93

Ja uważam, że to w sumie dobry pomysł. Nie każdy ma kablówkę, a na internecie tez nie zawsze da się ściągnąć, czy też obejrzec na youtubie wszystkiego po polsku. Niecierpliwie czekam na 3 sezon H2O na Jetix :)

ocenił(a) serial na 1
Happy93

a co sie przejmujesz innymi, skoro Ty masz.??

no ale w sumie ja tez jestem za tym, ze moze byc, bo jak ktos lubi to niech czyta....

Ewka___

Ewka__ a wcześniej napisłaś że to głupota...zdecyduj się :P

ocenił(a) serial na 7
Ewka___

Co się przejmuję innymi? Bo ja wcale nie musiałam mieć i bardzo bym się cuieszyła gdyby wyszła właśnie taka seria jak teraz

ocenił(a) serial na 1
Happy93

chodzilo mi, ze dla mnie...

a ogolnie to jak kto lubi...

ocenił(a) serial na 1
Happy93

a co do Happy93....

to spoko, nie chodzilo mi o to, czemu Cie to wogole obchodzi, tylko patrzylam na to tak realnie, ze skoro masz, to nie zakladajmy ze gdybys nie miala....

troche pomotalam, wiem, ale nie mam nic co do tych ksiazek...

ogolnie: ja nie kupilabym, ale nie mm nic do tych, co kupuja...

;]]

Ewka___

noo mogłabyś pisać bardziej zrozumiale,bo zawsze jak się wypowiadasz gdzieś czy np. o kimś to potem się tłumaczysz że nie o to ci chodziło...:P :)

ocenił(a) serial na 1
Happy93

ojej.. hah.

wazne, ze ja wiem o co mi chodzi, a to, ze ty nie rozumiesz. to sory, nie moj problem.

Ewka___

a mnie to nie obchodzi jak się wypowiadasz,bo na żadne tematy z tobą nie pisze,więc to nie jest mój problem...niech inni mają do ciebie pretensje

Dark_Angel17

macie wszyscy racje ale ja np: niemam kablówki a na necie nieumiem znależć i np chciałam sobie kupić tą książke h2o ale nieumiem jej już znależć jest tu ktoś ?? możę z chorzowa batorego ?? z góry dziękuje papa

emilka96_12

pierwszy lepszy "kolporter"...

ocenił(a) serial na 1
Happy93

skoro nie twoj problem, to czego sie odzywasz.?....pyt.retor.

jak dotad to tylko tobie cos nie pasuje...

a zreszta mniejsza o to, niewazne...

;]]

Ewka___

po prostu chciałam ci uświadomić że nie zawsze piszesz zrozumiale i drugi inaczej to odbiera...
ale dobra to nie moja sprawa pisz jak ci wygodnie

ocenił(a) serial na 1
Happy93

dobra, ja wiem, ze czasami motam, no ale coz, rzadko kiedy czytam to, co napisalam....

;]]

Ewka___

:] :*