PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Co w tym fajnego?!Jakieś 3 lezbijowskie mutanty z czaronbyla pływają w każdym odcinku do znudzenia,w każdym odcinku mają te same problemy,drewniane dialogi,żałosny humor,prawie w każdym odcinku któś się ze sobą kłóci a pod koniec się ze sobą ściskują przepraszają i płaczą.Moim zdaniem jeden z najgorszych seriali!

ocenił(a) serial na 4
Kokoner571

Tak zgadzam się z tobą w 100%.

Kokoner571

A dlaczego "lezbijowskie mutanty" ? Ja nie zauważyłam tam żadnych takich zachować które by na to wskazywały ;/

Kokoner571

A ja myślałem, że Czarnobyl jest w Europie, a nie w Australii, poza tym w postaciach nie widziałem przejawów zachowania homoseksualnego...

Poza tym czego się spodziewasz po serialu dla nastolatków? Dowodów na to czy pierwsze było jajko, czy kura? Filozoficznych rozmyślań jak obiektywnie wygląda postać różnych bytów? Nie, to po prosty jak budowa cepa serial i już, więc musi mieć łatwostrawną fabułę, co do dialogów i humoru to nie wiem czy kierujesz się spolszczeniem, czy oryginalną wersją językową (niestety spolszczenie jakie jest takie jest), wiem w każdym razie, że w oryginale dialogi, moim zdaniem, nie są takie złe, poza tym chyba najzabawniejszy jest Lewis reszta mnie rzadko śmieszy, ale de gustibus non est disputandum.

Kokoner571

No dobrze myślisz ale to z Czarnobylem troszke przesadziłeś....z katastrof się śmiac niepowinno

ocenił(a) serial na 10
Kokoner571

Boze czlowieku, ale masz problemy zyciowe, jesli ci sie to nie podoba - to NIE OGLADAJ! , czy to takie trudne?, i wracaj do telewizji ogladac miley cyrus...

ocenił(a) serial na 7
mystic_

Jeśli komuś się nie podoba to nie powinien krytykować, bo może to obrazić innych :// Ja akurat ten serial lbuię :)

Happy93

-.-
On się nie śmieje. Zauważył tylko, że Czarnobyl jest w Europie, nie w Australii.
MOŻE krytykować, ma do tego prawo. Ale nie w taki sposób.
Mi osobiście serial się podoba choć nie jestem dziewczyną :D
A jeśli chodzi o dialogi... mnie rozwalił tekst o rybce rarytas -.-

ocenił(a) serial na 7
kacperpiotrkow2

Tak właśnie o to mi chodziło. Bo oczywiście jak najbardzej można wyrażać swoje zdanie, ale nie w wposób obraźliwy wobec innych.

kacperpiotrkow2

OMG już się pogubiłem, bo układ odpowiedzi w tym temacie nie zgadza mi się chyba z treścią komentarzy kierowanych do poszczególnych osób. To ci userzy (mystic_ i Happy93) piją do mnie, że krytykuję ten serial ? Pytam Ciebie, bo widzę, że zacząłeś mnie bronić :). Przecież ja w zasadzie bronię tego serialu (wierzcie mi, że gdybym chciał zjechać ten serial to użyłbym o wiele lepszych argumentów...) w obliczu tego co zaserwował założyciel tematu. Wyliczam wady jakie ma, bo ma fabułę prostą, bo taką ma mieć taki serial, dla ludzi którzy chcą się zrelaksować przy czymś niewymagającym (czy to uczeń/uczennica po kijowym dniu w szkole, czy nawet osoba dorosła po pracy, bo moja matka nawet z chęcią to ogląda^^), poza tym uważam, że jest nawet śmieszny, miejscami wieje nudą, ale cóż nie można mieć wszystkiego. No więc halo, czytanie ze zrozumieniem tekstu się kłania. Albo nie zakumaliście tego co napisałem, albo w ocenie mojego tekstu kierowaliście się tylko 4 pierwszymi zdaniami...

Aha i ważne sprostowanie, które już padło. Ja wcale nie śmieję się z eksplozji reaktora w elektrowni atomowej jaka miała miejsca 26 kwietnia 1986 roku w Czarnobylu, stwierdzam jedynie, że z geopolitycznego punktu widzenia wynika, iż Czarnobyl znajduje się w północnej części Ukrainy, czyli w Europie, czy to drwina z mojej strony?... Wydaje mi się, że nie, choć nie powinno się być sędzią we własnej sprawie.

ocenił(a) serial na 7
jasiu70

Ja odnosiłam swoje posty do wypowiedzi pierwszej, czyli założyciela tematu :P

Happy93

A to przepraszam, bo mi się już kompletnie pomyliło :).

ocenił(a) serial na 10
Kokoner571

dlaczego napisales "pływają w każdym odcinku" ? mowisz o serialu same zle rzeczy tymczasem chyba ogladales wszystkie odcinki sadzac po Twojej wypowiedzi
tego nie rozumiem tu najbardziej

ocenił(a) serial na 10
Kokoner571

Jednym słowem ; żal ;|

Ps. Ośmieszyłeś/aś się naprawdę taka polewa ze nieda sie opisac

ocenił(a) serial na 7
Kokoner571

Jesli komuś się to nie podoba to po co szuka i włazi na stronę o serialach których nie lubi i jeszcze glupio komentuje! Jesli Ci sie to ine podoba to nie musisz od razu glupio wyzywac. !! NIerozumiem takich ludzi! Moja rada:

NIe lubisz to nie właż i nie dodawaj głupich komentarzy!

ocenił(a) serial na 10
Just_Bella

Du autora : sorry, ale mam wrażenie ze jesteś nie dowalony o_O gdzie w jakimś odcinku widziałeś ze pływają do znudzenia, ciągle się kloca a pod koniec się jakoś dogadują, bo ja widziałem tylko kilka przypadków, a przecież tak jest w KAŻDYM serialu, idz ogladac miley cyrus, albo klan, bo na odleglosc smierdzi to toba.