PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Na nude

ocenił(a) serial na 10

W tym temacie mozecie pisac rozne zeczy np: ktorą aktorke najbardziej lubicie albo jak odcinek sie wam najbardziej podobal albo inne zeczy

mi naprzyklad niepodoba sie zaden odcinek poniewz lubie wszystkie jednakowo i niemam jakiegos ulubionego szczegulnie
POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
Grafi1993

Ja z syren najbardziej lubie Rikki, potem Emma i Cleo. Z chłopaków Zane'a, potem Lewisa... Moje ulubione odcinki: Wrak, Powiało chłodem, Fałszywy trop, Kuchenka pod ciśnieniem, Na manowcach, Mierz siły... , Urok, Zejdź mi z ogona, Gorąca konfrontacja.

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

Z wygladu najbardziej podoba mi sie Cleo z charaktru Riki. Moimi ulubionymi odcinkami sa przyneta i ten w ktorym Eliot zakochuje sie w Kim (podwojne klopoty chyba:P)

ocenił(a) serial na 10
nikhatlak

jesli chodzi o syreny to mi najbardziej z wygladu Cleo sie podoba a Riki jest fajna tylko czasem zalosne dowcipy ma z chlopakow lewisa i zane'a lubie najbardziej

Grafi1993

cała postać rikki jest żałosna, głupia i nieopanowana, według mnie...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

alyssa no bez przesady Riki wali czasami zalosne dowcipy ale ogolnie nie jest zla napewno nie jest gorsza od tego morsa Charlotte

Grafi1993

ojj, charlotte to chyba już nikt nie pobije:P nawet rikki:P
ale nie rozumiem, podobno jest "buntowniczką"... tylko gdzie ten jej "bunt" tkwi? jej główna fryzura to warkoczyki, jak ją ktoś obraża, to "broni się" jak sześciolatka, ubiera się kolorowo... a te jej żarty to są żałosne i głupie, nigdy jej nic nie pasuje... jest po prostu okropnie denerwująca.
no ale już sto razy wolę tą całą rikki, od tej grubej charlotte...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

od niedawna ogladam h2o (ogladnelem tylko 2 serie i sciagam 1 na dysk) a dzisiaj o 17.10 lecial ostatni odc 2 seri "niepojete" a po nim 2 kolejne z 1 seri widze ze znowu zbiera sie na powtorki chyba az do 3 serii i tak juz bedzie 1seria 2 12121212121212

Grafi1993

oni na pewno będą to tak puszczać! ale jak już pisałam w innym temacie, to emisje też głupio zawieszać, żeby za kilka lat wznawiać z nową serią, więc...