PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Hej ! Zakładam ten temat , bo chcę się dowiedzieć która z syrenek jest dla was najgorsza . Ja głosuję na Rikki (nienawidzę jej) . A jak miało by być z tą Charlotte to Charlotte . A jakie jest wasze zdanie ? Pozdrawiam po ludzku .

Phoebe123

Rikki jest najlepsza.... Najgorsza jest Cleo....;/ nie wie czego chce i taka z niej mała dziewczynka.... x) PozdrO

Marlin

Ja się całkowicie z tym zgadzam ;) Rikki jest najlepsza.... Najgorsza jest Cleo....;/ nie wie czego chce i taka z niej mała dziewczynka....

Phoebe123

ja uważam odwrotnie .

ocenił(a) serial na 7
Phoebe123

CHARLOTTE! ;/ i to zdecydowanie... a rikki jest najlepsza ;)

helen_quila

Najlepsza jest Rikki a najgorsza Charlotte!!
Nio chyba że jej nie brać pod uwage to Cleo jest najgorsza to znaczy nie mam nic do Cleo ale bardziej lubie Emme i Rikki

ocenił(a) serial na 10
kati31

najlepsze Emma, potem Rikki Cle też spoko a Charlotte to kupa z bakaliami

james_potter3

najgorsza jest charlotte a pozostale dziewczyny sa tak samo fajne

Phoebe123

Według mnie najlepsza jest Rikki a najgorsza Charlotte.Emma i Cleo są takie same w mojej ocenie.

melanie123

jestem dokładnie tego samego zdania! pozdro!

użytkownik usunięty
Phoebe123

Za najgorszą syrenę uważam Charlotte (nienawidzę jej). Najlepsza to Rikki.
Do Cleo nic nie mam , jest w porządku. Nie przepadam za Emmą, bo jest taka zasadnicza i idealna. Też pozdrawiam po ludzku = D

ocenił(a) serial na 7

Moim zdaniem najgorsza jest Charlotte . Aa Cleo i Emma najlepsze i Rikki Wszystkeigo sa fajne ;p

umc__

dziwię się wam . jak można lubić rikki ??????

Phoebe123

Rikki jest właśnie fajna, niby dlaczego jej nie lubić?? Najgorsza syrena to Charlotte, a oprócz niej Emma. Wkurza mnie, jest przemądrzała i niemiła - zwłaszcza dla Rikki. Może jestem troche zbyt przewrażliwiona, ale ja bym na miejscu Rikki nie wytrzymała z Emmą x/ [ale wiem że to wyłącznie moja wina, bo ja się przejmuje choćby najgorszą uwagą czy krytyką]. A Cleo jest nawet sympatyczna.

klaudyyynka11

miało być najmniejszą uwagą, a nie najgorszą, sorki xpp

Phoebe123

W zasadzie to to dziewczyny są spoko. Ale Rikki nie jest też taka super. A nie nawidze Charlotte . Jest nie miła w ogóle się klei Do Lewisa. Najfajniejsza Jest Cleo, potem Emma, A później Rikki.

Phoebe123

A jak można być takim durnym człowiekiem jak ty?? chociaż to chyba jedyny serial ktorego nie komentujesz...

Phoebe123

Ja naj lubie rikki za to że jest szalona :)

donka9413 masz moze odcinki h2o czekam na od;

użytkownik usunięty
asieczek334

Niestety nie.

ocenił(a) serial na 1
Phoebe123

Wszystkie...chodź Charlotte w miarę xD <za krótki>

Phoebe123

Najgorsza Charlotte. Po co w ogóle występuje w tym serialu? Nie pasuje do reszty. Najfajniejsza, przynajmniej moim zdaniem, jest Rikki, a Emma i Cleo na tym samym miejscu. W realu też Cariba jest najfajniejsza, tylko jej mimo sławy nie uderzyła woda sodowa do głowy, a Phoebe i Claire, cóż...

ocenił(a) serial na 1
squeeze2

A według mnie najgorsza jest Cleo.Ma psychikę małej dziewczynki,sama niewie czego tak naprawdę chce w życiu.Niby chodzi z Lewisem,ale go żuca.Charlotte mówi że łączy ją z nim tylko przyjaźń.A jakis czas później jest o niego wręcz chorobliwie zazdrosna,zachowóje się tak jakby to Lewis ją żucił albo zdradził.Ogólnie mówiąc jest beznadziejna.

fazi00000

Cleo nie jest najgorsza, chociz co prawda masza trochę racji w tym co napisałaś. Zastanawiałm się długi czas czy na pierwszym miejscu postawić Cleo postawiłam ale ja sie temu przyjżeć... Teraz moim zdaniem najlepsza Emma póżniej na tym samym Cleo i Rikki. Chociaz ja nie mam co mówić przeciesz specjalnie takie role maja, że każda różni się od siebie. Więc wszystkie powinny być na tym samym miejscu. Ale jednak stawiam na Emme na pierwsze miejce. To by było na tyle. Pozdrowienia Dla fanów EMMY!!!

Arwen_14

Nienawidze Charlotte:/ A lubię najbardziej Cleo:)

ocenił(a) serial na 8
monia_ziom_3

Cleo jest beznadziejna.Głupia i rozkapryszona.

użytkownik usunięty
kamerun5

Miejsca:
1. Cleo
2.Emma
3.Rikki
4.Charllotte

ocenił(a) serial na 8

U mnie:
1.Cleo
2.Emma
3.Rikki
za krótki<br/>

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

Według mnie Charlotte jest najgorsza, Emme, Rikki i Cleo lubię tak samo.
I w ogóle to Charlotte nie powinna być syreną, wystarczyły by 3, najwyżej Lewis mógł by dołączyć :P

_Candy_

Za najgorszą syrenę uważam Rikki

Phoebe123

Nienawidze Charlotty..:/ o ludzie, ona jest okropna. A z syrenek Rikki jest najfajniejsza ;d

ocenił(a) serial na 8
magda_65

Wszystkie syrenki są żenójące...poza Charlotte.

ocenił(a) serial na 7
kamerun5

ja uwielbiam emme....a pozatym cleo jest drętwa i jej nie lubię a poza tym tak się pisez żenujące kocham moją mame i lubię z nią to oglądać;***

agata116

Co ty opowiadasz Cleo jest SUPER. Po pierwsze jest ładna i właśnie że nie jest drętwa.

ocenił(a) serial na 8
Arwen_14

Wygląd to zamało mała.Właśnie jest drętwa.Robi miny jak karp w Boże Narodzenie.LOL:///

ocenił(a) serial na 7
Arwen_14

Cleo proszę cię nawet nie umiała zawalczyć o swoje... o naszyjnik który zabrała jej Charlotte o Lewisa... taka ciota przepraszam ze uraziłam ale takie fakty.... a em jest najlepsza

kamerun5

Według mnie Charlotte jest totalną idiotką ,
A pozostałe syreny ( Emma,Cleo,Rikki )są super!!!
Są po prostu lepsze od Charlotte która jest POPIE......!!!!!
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

Moim zdaniem najlepsza jest Emma ,a najgorsze są Cleo i Charlotte

Phoebe123

1.Rikki
2.Emma
3.Cleo
4.Charlotte. -.-
:PPP

zawieszone

Ja najbardziej lubię Rikki. Zdecydowana, odważna, no i ten 'drapieżny' charakterek. Cleo jest spoko. Niezdecydowana? Macie rację. Raz myśli jedno, raz drugie. No, ale w końcu 'kobieta zmienną jest'. Emma natomiast jest zbyt idealna jak dla mnie. Słucha rodziców, punktualna i w ogóle. No i jeszcze do szkoły podchodzi za poważnie. Pamiętacie może odcinek, w którym Em już na drugi dzień po zadaniu pracy domowej miała ją skończoną. Rikki i Cloe wtedy całkowicie zepsuły jej to zadanie, przypadkiem oczywiście :) No i ostatnia syrena - Charlotte. Jej nie lubię wcale. Zazdrosna, wredna, nie umiejąca przegrywać, samolubna i w ogóle dziwna. Cieszę się, że nie należy do 'klanu syrenek' jak to nazwał Zane xD
Podsumowując:
1. Rikki
2. Cleo
3. Emma
4. Charlotte

Klodzia1992

1.Cleo
2.Rikki
3.Emma

4.Charlotte (Ta to wogule nie powinna zostać syreną)

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

najgorsza jest charllote, najlepsza jest emma, potem cleo a potem rikki

afata

Najgorsza jest Charlotte , a najlepsza Rikki xD .

ocenił(a) serial na 10
NicDlaCiebieBeybe

Najgorsza Charllote,najlepsze Rikki i chyba Cleo,a Emma też jest spoko, ale troche za pewna siebie i czasem taka oschła...
Co do aktorek to nie mam nic do Britany Byrnes, Cariby i Phoebe, ale Claire ma w głowie chyba tylko swoją sławę, chociaż zagrała jako jedyna(z wymienionych aktorek)zagrała tylko w h2O...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

kaszalot (czyt. Charlotte) najlepsza jest Rikki bo najbardziej podobna do mnie;d a Cleo się powoli rozkręca..;d

zwariowanaa77

Charlotte :D jest najgorsza :P
1.Rikki
2.Cleo
3.Emma
4.Charlotte :P

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

Cleo. Zawsze jest po środku, nie jest zdecydowana.
Co do Charlotte - walnięta baba.
Powracając do Cleo, zawsze ma jakiś problem.
Rikki najfajniejsza.
Najciekawsza moc - moc Charlotte oczywiście ^^

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Najgorsza jest Charlotte . a Rikki ,Emma i Cleo są na tym samym poziomie. Każda ma jakieś wady i zalety ; DD

ocenił(a) serial na 10
Hollywoodemia

Moim zndaniem najgorsza jest i zawszę będzie Cleo bo jest niezdecydowana i to przez Nią ta afera o Lewisa u mnie ranking wygląda tak :
1Emma
2Charlotte
3Rikki
4Cleo :/ :/ :/
Poza tym czepiacie się wyglądu Charlotte a Ona jest ładna nie jest tak wysuszona jak Cleo (widzieliście jej chude nogi wyglądają jak dwie wykałaczki )

ocenił(a) serial na 10
damx388

Według mnie najgorsza jest5 Charlotte araking wyglada tak:

najlepsza:1.Cleo
2.Emma
3.Rikki
najgorsza:4.Charllotte

Pozdrawiam

Grafi1993

1. Emma.
2. Cleo.
3. Rikki.