czemu jak sa napisy koncowe do serialu to typka, ktora gra Charlotte jest pierwsza a dopiero potem TYTUŁOWA TRÓJKA!
spoiler
(wiem, ze Charlotte tez bedzie miala moc jak one ale dopiero pozniej a juz teraz jest 1 na napisach ???) zreszta niie lubie Charlotte jest glupia , wredna, mściwa i brzydka!!
pyt.
obejrzal ktos juz WSZYSTKIE odc? bo ja te co na Jetixie leca i tam poscili do momentu jak juz Charlotte pare "dni" ma moc
czy ona sie zmieli na lepsze, bedzie fajniejsza itp? jak sie skonczyl 2 sezon i czy bedzie 3?
pzdr ;)
Jesteś dzieckiem neo ? a może pokemonem ? Charlotte nie jest brzydka przynajmniej nie ma anoreksji a głupia nie jest tylko Cleo nie wie czego chcę czyli Cleo jest głupia bo to wszystko przez nią a i sama musisz być brzydka skoro piszesz takie coś o Charlotte a Ona jest ładna
co tak agrsywnie, (NIE WSZYSCY SA PIEKNI..!! LOL) zreszta nie mowie, ze jest strasznie brzydka po prostu uwazam, ze nie jest sliczna (w tym sensie).
Jej postac jest beznadziejna (niestety), jest msciwa i nie obchodzi jej, ze wszyscy moga sie dowedziec przez jej nieuwage i glupote o tym, ze ona i "trojka" sa syrenami. Uzywa mocy nie zwazajac na konsekwencje oraz kiedy ktos ja wkurzy to msci sie na tej osobie np. jest taki "glupek" w serialu i nikt go nie lubi, wzial sobie lodke Lewisa a ona chciala sie za to zemscic na nim i malo co go nie utopila .. zreszta bylo wiecej takich sytuacji. Ona mysli, ze jest WIELKA bo ma wszystkie moce a dziewczyny podzielone..
(zreszta Cleo tez mnie czasem wkurza.. i Lewis tez)
pzdr :) Carpe Diem
---------------------------------
MOZE KTOS MI POWIEDZIEC JAK SIE SKONCZYL 2 SEZON?? (co bylo po tym odc jak Charlotte chciala "utopic" tego "głupka", pamietam, ze na koncu odc siedziala z Lewisem na plazy)
dalej Jetix juz nie puscil tylkp powtorki teraz leca
Słońce, jesteś cofnięta? Nazwiska głównych bohaterek są ułożone ALFABETYCZNIE!!! B(Byrnes), H(Holt), H(Heine), T(Tonkin). Mówi ci to coś? Czy może nie znasz alfabetu?