Ostatnio pół dnia miałem bekę z racji rumuńskiej wikipedii... :D Otóż niecały miesiąc temu przeczytałem, że kilka miesięcy po zakończeniu kręcenia 3 serii, producenci zaczęli pisać scenariusz do 4 serii, która ma się pojawić w Australii około 2011r. Ha, ha...
I tak powstał Chocapic!!!
ALE TO NIE KONIEC!!!!!!
5 minut temu ponownie przeczytałem na rumuńskiej wikipedii, że pod koniec 2011r. w Australii pojawi się... 5 seria H2O :D:D I podali nawet dokładną datę premiery w Rumunii, która brzmi 21 lipiec 2013r. Mhm, tylko, że nikt nie zna dokładnej daty premiery 3 serii, a piszą takie głupoty, że głowa mała...
Głupota nie boli, na szczęście...
A co do innych newsów z powyższej strony to to, że:
Rikki, Bella i Cleo wystąpią w 26 odcinkach
Zane w 25
Charlotte w 16 ?? ( to ta szmata będzie??)
Lewis w 4...
Oh my Goodness... Ta Polska to chyba jednak taka beznadziejna nie jest...
Charlotte w 16 ?? ( to ta szmata będzie??) - przecież chyba się nie wyprowadziła?
Też mi rumuńska Wikipedia. Na naszej też niemało głupot było nawypisywanych, ale u nas są ludzie, którzy to sprzątają.
No niby się nie wyprowadziła, ale ciekawe jaka będzie jej rola...?? Pewnie co odcinek będzie: "Cześć Lewis co tam" lub " Cześć Zane"... I to wszystko.
Nieee, to dlatego, że wikipedię każdy może edytować. Wchodzi sobie taki rumuński 'jajcarz' i zmienia wszystko. A potem nikt tego nie edytuje. Koniec :P.