PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Sharlot jest niepoważna.
Myśli ,że jak jej babcia była syreną to ona też musi być.
Luis dobrze zrobił,że ją rzucił.
Myśli,że jak ma wszystkie moce to może wszystko.
Dziewczyny dobrze zrobiły ,że pozbawiły ją mocy.

Aktorka która ją gra moim zdaniem jest gruba.
W OGÓLE TA AKTORKA MI SIĘ NIEPODOBA.

ocenił(a) serial na 10
weronikawojtala

Niestety, ale witamy kolejne dziecko neo...

igi32ManU

mimo wszystko, zgadzam się z opinią...

Phoebe123

Ja również zgadzam się z tą opinią...;)

ocenił(a) serial na 10
Dark_Angel17

No oczywiście, ja również się z nią zgadzam, ale widać, że pisało to dziecko 10, góra 11-letnie... Można to wyrazić w inny sposób, a nie "Charlotte jest głupia, Charlotte jest gruba"... Można to napisać w sposób bardziej "kulturalny" , np. Wydaje mi się, że Charlotte jest trochę przemądrzała i niemiła w stosunku do innych. A zauważyliście, że ma trochę nadwagi?? ... bla bla... itd. itp.

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

haha.. po pierwsze nie SHARLOT tylko charlotte ( chyba tak? ;d)

mystic_

W serialu jak najbardziej się zgadzam z opinią,ale zobacz ona tylko taką gra. Może w rzeczywistości jest miła sympatyczna itd. Charlotte to postać grająca w serialu ale przecież to tylko serial który jest fikcją.I po co o tym zakładać temat na forum, tylko je śmiecisz.

ocenił(a) serial na 4
weronikawojtala

O Matko Boska, jaki bulwers!!!:D

no i, że tak powiem Charlotte:P

ocenił(a) serial na 7
weronikawojtala

Według mnie Charlotte jest ładna, chociaż w serialu troszkę grubsza od reszty. Ogólnie jets miła i wcale nie jest wredna tlyko na koniec, ale wcale jje się nie dziwię. Cleo rzuciła Louisa, a potem jak chodził z inną to się bulwersowała. Jej koleżanki popierały ją. A Charlotte jako nowa po prostu chciała mieć koleżanki.

Happy93

nie szukajcie dna w studni, po prostu tak napisali w scenariuszu, charlotte jest zła, gruba i wredna. nawet czytałam gdzieś, że specjalnie szukali takiej bardziej masywnej aktorki i jeszcze jej przytyć kazali:P.