PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Już kuźwa od tego H2O lepsze jest Power Rangers bo nie jest takie nudne jak H2O. I ode mnie to ma dalej 1/10, ale jakby była taka skala by dać ocene 0 to chętnie bym ją dał, bo właśnie H2O jest gniotem(np. scena gdy jedna z nich śpiewa jest to sztucznie zrobione). Nie wiem ile osób mnie poprze, ale domyślam że więcej będzie mnie bluzgać dlatego że tak pisze o tym niby ,,fajnym'' serialu.

tibowiec

Chyba masz jakiś problem koleś! Jak masz Jetix to i zapewne resztę kablówki i wcale nie musisz oglądać "tego serialu" nikt Ci nie każe! Z gustami się nie dyskutuje, jedni chcą oglądać "Syrenki co śpiewają" a inni "Power Rangers". I tyle, daj sobie spokój albo idź do lekarza.

ocenił(a) serial na 1
pisiu

Do lekarza to ty idź bo masz problemy chyba z rozumieniem tego co pisze swoje zdanie.

tibowiec

Swoje zdanie... hm... może jednak nie wyrażaj go na forum bo każdy ma swoje i może nie wszyscy chcą to czytać...Phi ile ty masz lat, żeby tak się wygłupiać?!

ocenił(a) serial na 1
pisiu

A ty mądralo ile masz lat. Po tobie to widać że nikt nie może mówić swego zdania bo sie odzywają się tacy jak ty.

tibowiec

Phi... Po pierwsze pytałam pierwsza, a po drugie to masz pełne prawo do wyrażania swojego zdania tylko nie w taki Oskarżycielski Sposób do Serialu, który może niektórzy lubią.

ocenił(a) serial na 1
pisiu

A właśnie że nawet w taki sposób moge wypowiadać sie o serialch jak inni co czasami piszą o filmach.

użytkownik usunięty
tibowiec

Proszę was, czy wy jesteście z lasu? Ty - założyciel tematu sam zaczynasz zdanie słowem 'kuźwa' a na koniec 'dobyślam się że będziecie na mnie bluzgać'. A sam co robisz? A wy? Odpowiadacie równie miło. Ludzie! Porozmawiajcie co wam się podoba albo nie, a nie zaraz się pobijecie...

Jak miło, że ktoś spojrzał na ten temat obiektywnie. Cóż... moja odpowiedź była taka jak sam temat. Po co zaczynać kłótnie?

użytkownik usunięty
tibowiec

H2o w 10 pkt. skali dałabym 20pkt. Nie znasz się.I to strasznie.Bo jaki idiota ogląda Power Rengers.Może dzieci w przeczkolu ,które wierzą że w kosmosie istnieją jakieś mutanty czy coś takiego.Power Rengers jest debilne. Nie wiem jak inni mogą to oglądać. Jeszcze na jetix puszczają wieczorem 5 odcinków tego badziewia pod rząd. Po prostu żal!!!