Tak, z tymi godiznami, rzecz jasna ! No bez przesady ! Odcinki lecą o 9.00 ! Przesada ! Kiedy akurt więksość osób jest w szkole. No i 21.25 ! Wtedy wiele osób nie może obejrzeć, bo np. rodzice coś oglądaą (tak jest np. u mnie) a po z tym, zazwyczaj jest tak, że tylko troszkę ktoś obejrzy i musi iść spać, bo wiele osób musi wstawać o 6-6.30 (no np ja!). To jest przesada, nie mogliby puszczać tego o 15 ?! :/
no z tą 9 to jednak zły pomysł, ale 15 to też za wcześnie.
myślę,że powinni puszczać to tak o 20,bo wtedy wszystkie dzieci już umyte i mogą na dobranoc obejrzeć nowy odcinek syren i spać;)
ale...20 też nie jest zbyt odpowiednia, bo większość rodziców oglada wiadomości itp. (no, to czas dla rodziców :P). Ale najlepeiej by były godziny 18-19. Wtedy na pewno wzrosłaby oglądalność :)
Dziś wstałam żeby o 10 obejżeć nowy odcinek czyli 3 a tu leci odcinek 1 z nowego tego sezonu. Jak to wkońcu jest?
A kto to teraz wie ? :/
to jest teraz tak zrąbane że szok ! Najlepiej by było jak kiedyś: 7, (12), 18, 21. OK-rozumiem, jest więcej programów. No ale bez przesady ! Ten Zeke i Luther idą ze 3 razy, Dzieciak kontra kot też ze 3, amerykański smok ze 2, itp :/
Albo jeszzce lepiej-moja koleżanka wstaje o 5.00 (!),więc spać musi iść o 21. Więc nie ogląda, a neizbyt stać ją na kupowanie serialu, no, bo taki strasznie tani to on nie jest jak za 3 odcinki...A odcinki o 9-phi ! 80% tego nie objerzy bo jest w szkole ! Pffff, może nawet 90% ! Bo mało osób jest takich, żeby lekcje zaczynało po 9:25...
Masakra ;/ Ja oglądałam odcinek gdy byłam chora i nie poszłam do szkoły.Co oni se wgl myśleli że będą mieli dużą oglądalność o 9.00???
Przecież jak mówisz gdyby leciał o 15 to napewno prawie wszyscy co lubią ten serial oglądali by codziennie. ;P
Tak z godziną to nigdy wszystkim nie dogodzisz... Ale fakt, mogliby to nadawać w jakichś bardziej ludzkich porach. Skoro to serial dla dzieci, to normalnie o 9 one są w szkole. o wpół do 10 to już nie zdąży się obejrzeć całości, bo ja również muszę teraz wcześnie wstawać, a jak się położę późno, to potem nie mogę wstać... najlepiej, jakby dawali gdzieś w przedziale między 14 i 19. Wcześniej ani później to nie ma sensu moim zdaniem.
właśnie, a najlepiej (kiedy nie ma żadnych wiadomości itp. czyli kiedy dorośli nei oglądają) to: 15:30, 16:00, 18:30, to chyba najlepsze godziny wg. mnie, bo wtedy raczej każdy jest w domu ;)
na razie jest przerwa w nadawaniu, nie wiem kiedy nowe odcinki pojawią się na antenie. Możliwe, że nie są jeszcze wykupione, bądź zdubbingowane.
Popieram mogli by puszczać o 17 czy 18 a o 15 jeszcze nie bo zazwyczaj mam jeszcze lekcje
W zeszłym roku to było jakoś lepiej zorganizowane...
A a propos godzin to ja oglądam dopiero o 21:25 bo wcześniej jestem w szkole.
Było "lepiej zorganizowane", bo był inny kanał. Teraz zmieniły się władze i właściwie oglądanie niektórych programów, typu np.H2O stało się praktycznie niemożliwe. Ustawili sobie dziwne pory.
kiedys gdy był 1 i 2 sezon to były o 17 i był git prznajmniej jak dla mne a teraz o 10 jest odcinek 4 a nastepnego dnia 2 zal.pl
dobra już nie kumam... dzisiaj oglądałam jakiś odcinek o 10 (bo mam wolne) i to była powtórka a tydzień temu moja siostra oglądała o 10 i był nowy! i teraz może mi ktoś to wytłumaczyć? bo się pogubiłam... w ogóle będą w tym tygodniu leciały nowe odcinki czy nie?
hej ludzie przed chwilą oglądałam nowy odcinek! był związany z pełnią księżyca. tylko nie wiem czemu puścili go po angielsku ;P no ale wieczorem jeszcze raz go obejrze! życzę miłego oglądania ;D
PS: no tak mi się wydaje że jest nowy bo go nigdy nie widziałam ;) ale to już sami sprawdźcie ;D
Wy to macie problemy.Ja oglądam tam telewizję do 23 mniej więcej,zasypiam gdzieś o 2 w nocy i normalnie się budzę o 6 rano.To wyganiac rodziców z tv ;P.Jak nie możecie oglądac to czytajcie streszczenia na necie ;D
jeśli nie możecie oglądać w telewizji to możecie na internecie po jakimś czasie wstawiają po polsku, a jeśli jesteście niecierpliwi i dobrzy z angielskiego to na youtube są wszystkie odcinki już. Ja już obejrzałam. A strony do oglądania po polsku to:
iitv.info/h2o-wystarczy-kropla/
serialeonline.pl/category/239/sezon-3
ekino.tv/serial,h2o-wystarczy-kropla.html
Miłego oglądania, i z tymi godzinami się zgadzam, powinny się zmienić chociaż nie mam tego kanału. To niestety zależy od kanału, nie zależy im na tym.
i jeszcze bym chciała powiedzieć że trochę wkurzający jest ten dubbing wolę obejrzeć z napisami niż z dubbingiem. To bez sensu, powinni chociaż lektora zrobić(na początku by dziwnie wyglądało) ale chociaż może mnie im by to zajmował, jedna osoba mówi a nie każdy inny głos i do tego dziwny i zupełni inny niż prawdziwy.
Taaak, idealnie. Serial dla dzieci z napisami(tu już mnie normalnie rozwaliłaś). Albo z lektorem.
To ma mieć taki "kolorowy" klimacik, dziecięcy(Podejrzewam że mało osób powyżej 15 roku życia ogląda filmy o syrenkach...), a nie jak z filmu akcji! H2O to ma być taki serial dla czystej rozrywki, prosty w przekazie, żeby nikt się specjalnie nie "przemęczał" czytając napisy.