Jak wiecie trzeci sezon będzie we wrześniu. A ja bardzo bym chciała dowiedzieć się, co w nim jest. Więc ten post będzie przeznaczony na informacje o trzecim sezonie. Proszę coś napisać jak będziecie cokolwiek wiedzieć.
We wrześniu będzie po polsku, ale pewnie ktoś będzie wrzucał na youtube odcinki 3 serii.
a co do informacji to tak :
- emmy już nie będzie, zastąpi ja bella.
- zane zerwie z rikki
- jakiś nurek zdobędzie moce i będzie 'syrenem'
- przybędzie do goldcoast nowy chłopak będzie chciał się dowiedzieć coś o syrenach
- zane będzie robił badania nad wyspa mako
Jeszcze nie jestem pewien co do jednego, widziałem na youtube fotkę z 3 serii była tam Cleo, lewis,zane, rikki i bella, i NATE chyba on się dowie prawdy o syrenach
jakież wy durnoty tu wypisujecie to pojęcie ludzkie przechodzi... trzecia seria we wrześniu tego roku? coś wam się pomieszało!!!
Do Phoebe123; To tobie sie cos pomieszało 3 seria bedzie w wrzesniu 2009 jak nie wiesz to sie nieodzywaj wejdz sobie na strone jetix i poczytaj rusz głowa to nie boli .!! ;|
no to jest ciekawe, jak dla mnie, bo myślałam, że trzecia seria będzie najpierw w australii... tak sam o myślałam, że puszcza się już nakręcone odcinki...
no właśnie, jak nie wiecie, to się nie odzywajcie...
Phoebe123 trzecia seria h2o będzie puszczana we wrześniu. A pozatym królowo najlepiej wiem i najlepiej umiem jesteś niewiarygodna, kto pisał, że trzeciej serii nie będzie? Napisałaś jeszcze kilka takich głupstw! A jeżeli nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz (a tak ci się często zdarza) to po prostu nie pisz!!
No właśnie, nie pisz! Na oficjalnej stronie piszą, że w 2011 będzie w australii! stul dziób, bo wypisujesz takie durnoty, że to pojęcie ludzkie przechodzi!
Skoro jest to oficjalna strona, to z pewnością nie popełnisz przestępstwa podając linka do tej strony, a dokładnie chodzi o konkretny odnośnik gdzie jest to napisane, więc byłoby fajnie gdybyś go podała. Mogę napisać, że na stronie Rządowego Centrum Legislacji jest napisane, że w 2010 wejdzie ustawa zezwalająca na bezkarne pobieranie i udostępnianie wszelkiej maści plików przez systemy p2p, ale bez podania linka ta informacja nie jest nawet funta kłaków warta, tak samo jak Twoja.
Co do daty emisji H2O to nie wiem jakie jest stanowisko Jetix Polska, nie interesuje mnie co jest w Wilipedii, za to na razie trzymam się tego co napisał user Mikael_2 w temacie http://www.filmweb.pl/topic/1104241/6+09+2009r+-+3+seria+H2O+na+Jetix.html. Podał w nim linka do strony producenta australijskiej telewizji http://www.australiantelevision.net/h2o/series3a.html, gdzie jest napisane, że emisja nie odbędzie się w Australii wcześniej niż pod koniec 2009.
"o przepraszam (...)"
Ależ nie musisz mnie za nic przepraszać. Co więcej myślę, że możesz podarować sobie tę fałszywą uprzejmość, skoro nie masz zamiaru wobec mnie być uprzejma, więc odstawmy hipokryzję póki co na bok.
To aż taki problem uświadomić 10-letniego smarkacza jakim, według Ciebie, jestem? Myślałem, że to dla Ciebie czysta przyjemność udowodnić swoją wyższość innym... Skoro nie, pozwól mi więc, że Cię wyręczę: otóż na oficjalnej stronie nie ma nawet słowa o dacie premiery. Chociaż zależy jak rozumiesz słowo "oficjalna". Jednak jeśli to co mówię to kłamstwo, to z pewnością bardzo łatwo to udowodnisz podając linka do rzekomej "oficjalnej" strony, gdzie taka informacja, którą podałaś się znajduje. Wtedy wszem i wobec przyznam się do błędu i przeproszę za moje słowa, ale póki co nadal uważam, że to co powiedziałaś to nie warte funta kłaków kłamstwo i będę się skłaniał do tego co przytoczyłem wcześniej.
Do Phoebe123; Wow .!! To się popisałaś jezeli chciałaś pojechac mi po ambicji to ci sie niestety nie udałoo tylko sobie siare robisz jak ja tu siedze i czytam co ty wypisujesz to mam z ciebie dzieckOo taka polewe że sobie nie wyobrażasz. Moim zdaniem bedzie we wrześniu 2009 a jeżeli tobie to niepasuje to nie musisz zaraz sie bulwersowac [ chodzi mi o np. Durnoctwo a wg. to kto tak teraz mowi] Seeunara dziewczynkOo ;**
"polewe"? a co to słowo oznacza? ja się z takowym nigdy nie spotkałam...
"dzieckOo"? weź, ty masz jakiś bardzo "bogaty" zasób słownictwa!
"Seeunara dziewczynkOo ;**"?...
przetłumacz mi ten tekst na język polski, bo nikt nie potrafi go odczytać...!
Boże, jakie Ty głupoty wypisujesz, to aż głowa boli, naczytałaś się bajek, zapewne z blogów gdzie prowadza 9-LATKI, ze 3 seria będzie pod koniec 2010 roku, otóż jesteś w błędzie !! wystarczy ze :
- Przeczytasz na Wikipedii ze 3 seria h2o pojawi się w Polsce 6 września 2009 roku (a jeśli sadzisz ze Wikipedia jak to stwierdziłaś w jakimś tam temacie " pisze brednie " to jesteś skończona kretynka
- Poczytasz trochę na MYSPACE'U PRAWDZIWYM u Phoebe Tonkin, albo jakiegoś innego bohatera z h2o, ze kręcenie 3 serii h2o skończy się pod koniec kwietnia!
- A jeśli twierdzisz, ze trzecia seria, będzie w 2010, podaj jakiś WIARYGODNY link
-a poza tym po co ja tracę 10 minut swojego życia, przekonasz sie 6 września kto miał racje!
ojej, ładnie to tak kopiować? niczego swojego nie potrafisz wymyślić?
-no, jeśli twierdzisz, iż wikipedia jest wiarygodnym źródłem informacji, to nie mam nic do dodania...
-oo, proszę, jaki jasnowidz! wie na 100%, że to na pewno ona... Jakiś Ty naiwny, chłopcze...!
-Wiarygodny link? no masz ci los... wy jesteście niepełnosprawni i nie potraficie sobie sami znaleźć?
-10 minut? żeby czasem...!
Phoebe123 no podaj link (żeby to nie był żaden blog prowadzony przez 9 latka, lecz wiarygodne źródło), w którym pisze, że 3 seria będzie puszczana w 2010 roku. Nie chcesz przyznać się do błędu, więc wyśmiewasz wszystkich np. z sposobu pisania itp. Ładna mi to obrona. A teraz znów będziesz pisała, że ma iść do psychiatry? Ponieważ mówię prawdę. Na każdym poście kłócisz się ze wszystkimi! Sama jesteś naiwna!
kiepsko, bo nawet nie pomyślałam, by tak napisać...
podać link? już mówiłam, gdzie takowy się znajduje, więc wykaż odrobinę samodzielności...
a teraz czeka na was "arcytrudne" zadanie... wy pokażcie "link", gdzie jest napisane, że trzeci sezon będzie we wrześniu tego roku na jetixie... ponieważ ja szukałam w goglach, także na oficjalnej stronie jetix, i na tę informację się nie natknęłam...
moje "argumenty" są żałosne, że szkoda gadać? argumenty? oryginalnością to żeś się nie popisała... choć jak nie idzie zainwestować w słownik synonimów, to taki efekt...
Phoebe 123 - po pierwsze masz linki podane wyżej, ale żadna ze stron ci nie odpowiada, bo myślisz, że jest to nieoficjalne i niewiarygodne... Po drugie - żal mi cię, że nie potrafisz sama znaleźć informacji o tym, że 3 seria będzie we wrześniu 2009... Sama naskakujesz na innych, że im się nie chce szukać w internecie ( nie napisze necie, bo nie spodoba ci się to), ale widać, że ty też to robisz. A co się stało, że teraz według ciebie 3 seria w Australii ma być w 2011r. ?? Przecież miała być w 2012 lub 2013, a kiedyś napisałaś, że nawet w 2016r. Haha. Dzięki za poprawienie humoru... Aaa i jeszcze jedno. Jesteś uczulona na to, że inni piszą, np. net zamiast internet i uważasz, że nasz język powoli "zanika"... To chcę ci uświadomić, że po kropce, wyrazy piszemy wielką literą... Czy w pierwszej klasie podstawówki nie uczą was tego?? I nie "goglach" tylko "googlach".
Weź się dziecko nie ośmieszaj, bo albo te twoje posty to marne prowokacje, albo masz coś z głową nie tak.
No, źródło to naprawdę... od jakiegoś użytkownika... daj spokój!
"żal mi cię"? typowy tekst dla pokemonów, prawda...?
nie ma w internecie takich informacji, więc chciałam się przekonać. skoro jetix to potwierdził, to powinni napisać na stronie informację, no nie?
dziecko? ha ha, dobre...!
naucz się też poprawnie formułować wypowiedzi...
zdania nie zaczyna się od pojedynczych liter i spójników... nie uczą was tego w podstawówce?
Phoebe123 jestes po prostu tak glupia, ze szkoda slow, dlaczego mam nie wierzyc, ze to jej profil?
dlatego ze Jamie Timony (serialowy NATE dla twojej wiadomosci) posiada WLASNY zespol, i ten zespol ma swoj wlasny profil na myspace'ie i w znajomych ma burgessa, phoebe i reszte, jestes po prostu zalosna, skoro sadzisz ze w 2010 roku bedzie trzecia seria podaj jaki kolwiek link!! zreszta , pisalem ci wczesniej, ze sama sie przekonasz, i prosze nie kluc sie, bo jestes tutaj jako JEDYNA z TYSIECY osob ktore sadza innaczej.
zapomniałem dopisać " od jakiegoś użytkownika" ? dziewczyno, mam dla ciebie propozycje, strzel się prosto w czoło, ktoś kto podaje te linki to są główne strony !!! zachowujesz się jak 8 letnie dziecko które myśli ze zawsze ma racje, proponuje Ci również napisać list do JETIX i zapytać, czy 3 seria będzie w Polsce 6 września, nie masz zadnych argumentow na to ze kolejna seria bedzie w 2011 roku, przynajmniej podaj jakis jak juz to mowilem WIARYGODNY link, a nie chronisz sie DZIECINNYMI odpowiedziami typu " a co jestes niepelnosprawny? " jak juz mowilem we wczesniejszym komentarzu, jestem ciekaw twojej odpowiedzi 6 wrzesnia, jak sie przekonasz kto mial racje.
"No, źródło to naprawdę... od jakiegoś użytkownika... daj spokój!"
Biorąc pod uwagę fakt, iż również jesteś "jakąś" użytkowniczką nie rozumiem tego sceptycyzmu, ponieważ wcale nie dowiodłaś, że jesteś bardziej wiarygodna. Warto dodać, że ten "jakiś" użytkownik przynajmniej podał link, gdzie jest ścisła informacja, Ty natomiast podobno znalazłaś informacje podane przez Ciebie na oficjalnej stronie (ale w zasadzie nie wiem na oficjalnej stronie czego), ale nie potrafisz, lub nie chcesz zaznaczyć adresu strony i kliknąć ctrl+c, a potem ctrl+v, prawdopodobnie dlatego, że taka oficjalna strona z informacją jaką podałaś nie istnieje, czyli jak to często się zdarza, wciskasz kit. Jeśli już mowa o oficjalnych stronach to nie ma nic o tym, że H2O będzie w 2011 ani na: http://www.jonathan-m-shiff.com.au/h2o/ (oficjalna strona serialu), ani na http://www.zdf-enterprises.de/home.1.htm (oficjalna strona ZDF Enterprises producenta serialu), ani tu http://www.australiantelevision.net/h2o/ (Australian Television Information Archive). Co więcej na angielskojęzycznej wikipedii pojawiła się informacja potwierdzająca to co przytoczyłem od użytkownika Mikael_2 http://en.wikipedia.org/wiki/H2o_just_add_water ("Originally, only two series with a total of 52 episodes, but due to popular demand, a third series began filming in late 2008 and will screen in late 2009"), prawdopodobnie powołano się na tę stronę http://www.australiantelevision.net/h2o/series3a.html
Tak nawiasem mówiąc: "źródło to naprawdę... (...)" właśnie zakwestionowałaś jedną z oficjalnych witryn. Dlaczego zawsze jak z kimś rozmawiam to sam sobie zaprzecza...
Hmm to ostatnie zdanie jakoś niefortunnie mi wyszło. Nie powinno go raczej być, więc proszę nie przykuwać do niego uwagi.
No proszę jaka znajomość tekstów z pokemonów... Musisz być naprawdę zapaloną fanką tego serialu, skoro znasz teksty.
"zdania nie zaczyna się od pojedynczych liter i spójników..." - przeczytaj sobie swoje wypowiedzi, a potem poprawiaj innych.
A to ciekawe. Użytkownik Anka94 dodała tylko jeden post właśnie w tym temacie broniąc Phoebe123. Już tak szybko założyłaś nowe konto? Jeżeli się mylę, Anka94 to bardzo Cię przepraszam.
O BożEe Buhahahaha .!!! O matko nie moge, średniowiecze 12 wiek normalnie. Jezu dziewczynkooo ile ty masz lat .?? 8,9 .? Że nie wiesz co to znaczy polewa i sEEunara. O ja Ahahahaha a więc słuchaj ;
Seeunara ( czytaj sajonara ) oznacza nara tylko zeby bylo ciekawiej dodano seeu ( czytaj sajo ) A polewa to posmiewisko, siara itp. Wszystko jasne .?? O ja cie nie moge ludzie trzymajcie mnie a wiesz co to ; ZAL to słowo określa ciebie bo nie wiesz nawet co to polewa ani seeunra .?? Ty dzieckiem słońca czy cos .??? Ja nie moge 21 wiek a ta nie wie co to polewa. A tak wg to uwielbiam te twoje bezsensowne wypowiedzi (a i jeszcze wiesz co to ; xD, ;D, ;p , ;*, x3 .?? ) bo jakoś nie uzywasz xD Seeunara mała ;**
O BożEe Buhahahaha .!!! O matko nie moge, średniowiecze 12 wiek normalnie. Jezu dziewczynkooo ile ty masz lat .?? 8,9 .? Że nie wiesz co to znaczy polewa i sEEunara. O ja Ahahahaha a więc słuchaj ;
Seeunara ( czytaj sajonara ) oznacza nara tylko zeby bylo ciekawiej dodano seeu ( czytaj sajo ) A polewa to posmiewisko, siara itp. Wszystko jasne .?? O ja cie nie moge ludzie trzymajcie mnie a wiesz co to ; ZAL to słowo określa ciebie bo nie wiesz nawet co to polewa ani seeunra .?? Ty dzieckiem słońca czy cos .??? Ja nie moge 21 wiek a ta nie wie co to polewa. A tak wg to uwielbiam te twoje bezsensowne wypowiedzi (a i jeszcze wiesz co to ; xD, ;D, ;p , ;*, x3 .?? ) bo jakoś nie uzywasz xD Seeunara mała ;**
Odczepcie się od Phoebe123. Za co wy ją tak wyzywacie?? Bo mówi prawdę, co do 3 serii?? Niestety kręcenie, potem montowanie, to nie jest takie hop-siup i nie da się tego zrobić co najmniej do końca 2010... We wrześniu wszyscy będziecie przepraszać Phoebe123, jestem tego pewna.
Oj przepraszam cię naprawdę tyle ze wiesz ja jej nie wyzywam dziewczynka ma poprostu slabe nerwy no nje .?? Bo odrazu ,,durnoctwo" to przykre masz racje przepraszam cie phoebe123 za twoja głupote Krejzolka [ lans^^]
A i jeszcze, my Ci podaliśmy stronę, na której zostały potwierdzone nasze słowa, więc ty dla rewążu podaj z jakiegoś racjonalnego źródła ling do strony gdzie są potwierdzone twoje słowa. I nie mów, że tobie się nie chce, albo, że sami mamy poszukać. To jest lekko wkurzające.
Do Vivian; chodzi ci o mnie bo nie wiem .?? Prosze czy moglibyscie pisać do kogo piszecie np . Do Vivian ; PlisS ;)
Oj Phoebe123 chyba się wystrasztła bo nic nie pisze a szkoda bo nie mam sie z czego posmiac ;| Ej tam właź człowieku bo tu ludzie sie nudzą bez twoich jak ty to mówisz durnoctw .!! xD
Do Phoebe123; To poznaj .!! Sarkazm to ty normalnie łapiesz w locie ;| Jezu sory pani ma z 40lat. Jest pani zapewne Polonistką i ma pani obsesje na punkcie poprawiania innych a sama nie jestes najlepsza bo ci powiem ze po kropce pisze się wielką literą a nie małą geniuszu do 7 boleści. Twoje odpowiedzu są takie śmieszne że cały FILMWEB się z ciebie śmieje, ale siara .!!! Ahahahaha nawet nie iesz co to znaczy polewa ani seeunara jaki przypał o ja .!!! xD
Do Phoebe123
Tylko na to Cię stać? Jaka obrona, godna przedszkolaka. Chyba KAŻDY wie, co znaczą durnoctwa!! Wiesz, czemu nie chcesz nam podać lingu, bo on nie istnieje!! ŻAL MI CIEBIE DZIEWCZYNKA!!
P.S. Zdania pisze się z dużej litery. Moja rada: wróć do szkoły, tam nauczysz się jak się wypowiadać. A i jeszcze takie słowa jak Internet piszę się z dużej litery!!!
Vivian; Zgadzam się z tobą w 100% ;) Ona nie ma pojęcia o niczym tylko u mie tylko poprawiac innych i nie wie nawet co to zal a niby jest Krejzolka chyba nie wie co to xD
Jeny zejdźcie z Phoebe123!!! Też miała prawo się pomylić. Na niektórych stronach internetowych piszą nieprawdziwe info na ten temat (też się z tym spotkałam). A wy zaraz robicie wielkie halo!!! Zastanówcie się nad sobą! Wy się nigdy nie mylicie???