Który serial lubicie oglądać najbardziej?
-H2o wystarczy kropla
-Na wysokiej fali
-Dziwne przypadki w Blake Holsey High
-Gęsia skórka
-Rodzina Adamsów
-Hannah Montana
-Nie ma to jak hotel
-Świat Raven
-Cory w Białym Domu
-Zbuntowani
-Camp rock
-inne (podaj jakie)
Ja najbardziej lubię "Szkołę złamanych serc" i "Veronice Mars"
Zbuntowani są beznadziejni.
Lubię - H2o,Na wysokiej fali,Dziwne przypadki,Gęsia skórka,Hannah Montana,Camp rock,Gdy zadzwoni dzwonek
Nie lubię - Cory w Białym Domu i Nie ma to jak hotel
Lubię h2o, Dziwne przypadki w Blake Holsey High, Nie ma to jak hotel, Świat Raven Czarodzieje z waverly place, Słoneczna Sonny
Ja lubie bardzo h2o wystarczy krpla, hannah Montana, Nie ma to jak hotel a z poza listy to Lizzy McGuire,Gwiazda od zaraz, Czarodziejki, i Oczywiście SUPER serial to " BUFFY POSTRACH WAMPIRÓW".
Zbuntowani!
I szkoła złamanych serc, której tutaj nie podałaś
i Plotkara
i Pogoda na miłość
i oczywiście dr House :)
Zbuntowani to mół dla niezbyt inteligentnych gimnazjalistek.A Veronika Mars...ujdzie 7/10.
Z tych wszystkich serialików Hannah Montana najlepsza.
a i Camp Rock to film a nie serial, z tego co wiem.
H2o, Beverly Hills 90210, Czarodziejki i Szkoła Złamanych Serc ale tylko odcinki ze starymi bohaterami a nie te nowe jak już wszyscy odeszli.
Według ciebie Hannah Monatana jest lepsza od Gotowych na wszystko???HAHAHAHAHA.Jesteś żałosna.Dziecko ile ty masz lat???....9???...10???
W temacie chodziło o seriale dla młodzieży, a Gotowe na wszystko to nie serial dla młodzieży, gdyby nim było to bym go tu wymienił bo to jeden z moich ulubionych. A tak swoją drogą to co ci do tego że ktoś lubi bardziej Hanne Montane niż Gnw?
-Hannah Montana
-Nie ma to jak hotel
-Dziwne przypadki w Blake Holsey High
-Świat Raven
-H2o wystarczy kropla
Szkoła złamanych serc i Gotowe na wszystko niesą badziewiem.Ale całą reszta w zupełności.
Ja lubie ' Udreki młodego bergera ' :) na hardtimes.pl można ogladac odcinki online za darmo i legalnie bez limitów.
Moje ulubione seriale to
-Chirurdzy niezastąpiony number one !!!
-90210
Cougar town , Gotowe na wszystko
no i H2o , ale kiedy są tylko 3 serie do obejrzenia to serial robi się nudny bo nie ma co oglądać no i ta dziewucha zamiast Emmy straszne moja ulubiona!
ulubiony to the vampire diaries(pamiętniki wampirów), ale także lubię 90210, plotkara, pretty little liars i wiele innych. Chciałabym dodać że Camp Rock to nie jest serial.
Skorygowałbym tytuł tematu - seriale dla debilów. I nie piszcie tu o "Chirurgach", "Gotowych na wszystko" i "Dr Housie", bo nie wypada wspominać o takich serialach na forum tej marnej produkcji.
No, może troszkę przesadziłem ze słowami, ale każdy rozsądny człowiek, który choć odrobinę zna się na kinie przyzna, że te "seriale" to tępe, mydlące oczy młodzieży i dzieciom, słabe, pozbawione inteligencji produkcje. Ten "hit" jest przesłodzony do granic możliwości, tak jak zresztą wszystkie wytwory Disney Channel. Kiepski humor i marne aktorstwo dopełniają ten obraz nędzy i rozpaczy. Jestem też przekonany, że z biegiem lat większość z was zauważy słabe punkty tych głupot, a jeśli nie, no to cóż, po prostu nie potrzebuje do życia bardziej skomplikowanych rzeczy, które mają jakiekolwiek przesłanie i zadowoli się tym, co pokażą w telewizji dla mas. Szkoda, że takie zjawisko ma miejsce nie tylko na ekranach, ale także w całej kulturze. Szczególnie, jeśli chodzi o muzykę. Jeszcze w latach 90' MTV pokazywało różne rodzaje muzyki, również tą ambitniejszą. Teraz o muzyce np. alternatywnej można usłyszeć w stacjach niszowych. Disney Channel też ma w tym swój udział - wszystkie gwiazdy "rocka", które tak namiętnie lansuje wykonują tak naprawdę muzykę pop. Camp rock? Czy jest tam jakieś nawiązanie do rocka? Granie na gitarze elektrycznej nie jest wyznacznikiem tworzenia rocka!
HANNAH MONTANA !! no i lubię .. Nie ma to jak hotel , H2o , Camp Rock (to nie serial ) = ) lizzie McGuire, Słoneczna Sonny, Nie ma to jak statek, Phineash i Ferb .. nie przepadam za czarodziejami z weverly place ( nie lubie gomezowej ) i powodzenia Charlie ( malo smieszne jak dla mnie ) = )
Pierwsza rzecz: Camp rock nie jest serialem... Druga rzecz lubię wszystkie prawie seriale na disney channel poza h2o - seria 3 .Jest beznadziejna...
Czysta krew(nie dla dzieci,dużo brutalnych scen morderstw i dużo seksu,więc nie dla fanów tej kretyńskiej montany)
Pamiętniki wampirów (to już prędzej chociaż dzieci mogą się przestraszyć,że nie jest tak słodko jak u montany)
The Nine Lives of Chloe King
Charmed
I czasami h2o ale tylko 2 i 3 sezon
1 mnie wkurza...
2 lubię bo jest Charlotte a ona nie jest taka sweet....
a 3 jest fajny po prostu i nie ma Emmy
Big Bang Theory najlepszy serial i myślę, że młodzież mogła by oglądać ale czy by zrozumiała?. A tak wracając do młodzieżowych serial to oglądałem kiedyś Lizzie McGuire bardzo fajny szczególnie te animowane wstawki. Teraz już nie oglądam takich seriali z wiekiem człowiek wyrasta. A jeszcze polecam Supernatural.
H2O wystarczy kropla było kiedyś moim ulubionym serialem. Potrafiłam oglądać go bez przerwy. Darzę go ogromnym sentymentem, głownie przez to, ze dzięki tej produkcji rozwinęła się moja wielka acz krótka przyjaźń z dwoma osobami. Mimo, że się skończyła lubię powspominać dawne czasu właśnie dzięki syrenkom i wyspie Mako ;D