PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Widze że tym z Jetix sie nudzi bo puszczają takie badziewie jak H2O Wystarczy Kropla. Co jeszcze wymyślą dziewczyny ze skrzydłami a może zmieniające sie w różne zwierzęta. Moja ocena to 1/10 i to jest SZAJS.

Kiss_

Serial jest nawet fajny tylko czasem mnie wkurza........Ale ogólnie fajny:)

tibowiec

może i serial nie jest zbyt mądry, ale mi się podoba ;pp na początku jak tylko widziałam że się zaczyna to przełączałam na inny program, ale puźniej jak zobaczyłam jeden odcinek, potem następny i go polubiłam. tylko dubbing jest żałosny a ta piosenka faktycznie rozwala łeb x/

tibowiec

sam jestes szajs!!H2o jest super!!duzo da ta twoja ocena wiesz!!jakby to kogos obchodziło!!H2o jest super i nikt tego nie zmieni!!

tibowiec

Ktos tam narzekał ze serial jest głupi bo ma beznadziejny dubbing. JAK mozna oceniac serial po dubbingu? To tak jakbym napisał że film Matrix to shit, bo ogladalem z rosyjskim lektorem... no żałosne. Osoboscie ogladalem oryginalna australisjka wersje i bylo bardzo przyjemnie.
Poza tym, fakt, 1 seria może ciut nie wkręca, niektóre odcinki całkowicie niepotrzebne i zrobione na siłe, ale za to druga seria zupełnie inna, wciąga niesamowicie, do tego wątki miłosne. No i Sharlotte niezłe szalała w ostatnich epizodach. Ogólnie serial jest bardzo fajny i miło się oglądało, oceniam na 9/10.
Nie narzekajcie tez, że seria 3 pojawi się doperio za ponad rok (II polowa 2009) bo jakby nie patrzeć na poludniu Australii jest teraz lekko ponad 10-12 stopni (taka ich zima :). Wiec podobnie jak seria 1 i 2 zaczna krecic gdzies na wakacjach-jesien (2009 :(

pozdr

janek2012

O Boże, może nie można oceniać serialu lub filmu po dubbingu, ale uwierz, że jak się ogląda coś, gdzie człowiek w telewizorze nie mówi, a słyszysz jego głos to... wkurza! Mnie to irytuje. A po za tym... jeśli o chodzi o sam serial, to... kolejny głupiutki serialik na nastolatek... I tyle.

mada69

to jest serial dla dzieci, zgoda, niczego nie uczy, ale czego się spodziewać po bajkach z dwudziestego pierwszego wieku... a to, że dali wątek syren(każdy normalny człowiek o zdrowych zmysłach wie, że one nie istnieją), to zrozumiałe. kto by chciał oglądać serial o problemach dzisiejszych "nastolatków"???

ocenił(a) serial na 10
tibowiec

Najbardziej rozwala mnie nick autora tematu - tibowiec :DDDDDDDD ( jak ktos wie o co biega to ok ): DD wracaj grac w tibie, nolajfie.

a co do serialu, skoro wg ciebie jest to szajs, to chyba nie puszczali by go 10 razy dziennie? hmm?

ocenił(a) serial na 2
mystic_

To że autor tematu ma nick tibowiec nie znaczy że gra w to badziewie(chodzi o tibie), a poza tym wiele osób na filmwebie ma nieraz dziwne nicki i nikt jakoś nigdy nie pisał czegoś obraźliwego jak ty. A poza tym ten serial naprawdę jest beznadziejny. Gra aktorów woła o dalsze nauki dla tych aktorów. Następna rzecz to dubbing, który wręcz jest okropnie beznadziejny. Już lepiej by było jakby był z lektorem, a nie dubbingiem. Kolejna rzecz to te całe moce. Po jakiego grzyba te moce. Co z tego że to dla dzieci. I ostatnia rzecz, to efekty komputerowe, które są beznadziejne. Oglądałem lepsze seriale, a temu daje 1.5/10.

Czapel34

ehh, to chodzi ci o to, że jeśli ktoś ma nick "dziwk*" to też mam go szanować? daj spokój...
Pani od polskiego nie nauczyła cię, że nie powtarza się wyrazów?
nie wyobrażam sobie takiego serialu z lektorem... może jeszcze z napisami, co?
"po jakiego grzyba"? nie ma to jak ściąganie słów od innych użytkowników, nie?
"po takiego grzyba one mają te moce" żeby serial urozmaicić...
wiesz, każdy oglądał "lepsze seriale od tego"...

ocenił(a) serial na 2
Phoebe123

Chodzi mi o to że nie można kogoś oceniać po nicku.

ocenił(a) serial na 10
Czapel34

hehe. czytanie ze zrozumieniem się kłania, to po pierwsze, po drugie, nie wnosisz nic do wątku, offtopujesz, robisz proste błędy ortograficzne, a do tego whinujesz(sprawdź w Google co to znaczy, bo zapewne nie masz pojęcia o tym znaczeniu) a do tego nikogo nie obrażam, a teraz dubing, to nie jest wina serialu, ze taki jest, tylko błąd jetixa. a jeżeli miałbym zamiar 'przeprowadzić' szereg błędów w każdym serialu, wierz mi byłoby ich tysiące, napisałeś już swoja opinie, wiec na tym skończmy ta głupia i nic nie wnoszącą do wątku dyskusje, nie podoba Ci się serial, to nie oglądaj, czy to takie trudne? (:.