PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19908
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

cheli?

ocenił(a) serial na 10

podobno w trzeciej serii ma byc jeszcze jedna syrenka...
kolezanka charlotte- cheli...
mam nadzieje ze to tylko plotki
wiecie cos na ten temat?

mag_gda_94

Słyszałam że w 3 serii Charlotte sie wygada i reporteży przyjdą do jeziorka i Lewis przyjdzie bo Rikki, Emma i Cleo bedą się bały przyjść i Lewis wpadnie do wody ale nic się nie stanie bo nie było zaćmienia a wszyscy będa myśleć żo on jest syreną ale okaże się to nieprawdą i reporteży dadzą mu spokój. Potem 3 dziewczyny (już wybrali aktorki- całkiem ładne) pojada na wyspę Mako w pełni księżyca i zamienią się w syreny. Opowiedzą o tym w TV i będą sławne. Żadnych testów nie bedzie na nich bo one się nie zgodzą na to. A Rikki, cleo i Emma będą zazdrosne ale się nie ujawnią. Przy nastepnej pełni przyjadą na Mako tłumy ludzi i wszyscy będą chcieli wejść do jeziorka i wszyscy zamienią się w syreny. Potem zginą :D

Nie wiem nic o fabule ale to plotki chyba po jeszcze nie zaczęli tworzyć 3 serii. Dopiero zaczną w sierpniu. Jeszcze jedna syrena to za dużo...Ps: To z tym wyżej to żart. Jak już ktoś oglądnął wszystkie odcinki to niech napisze co będzie dalej. A raczej niech wymyśli.

Malazaa

Nie prawda to bedzie tak ze charlotte pokaze cheli z ktora sie przyjazni ksiezycowe jeziorko i ja tam wrzuci specjalnie .Cheli zapozna sie z rikki i cleo bo emmy w trzeciej serii nie bedzie i zostana przyjaciolkami.Zane rzuci rikki dla cheli.Pojawi sie druga nowa postac nrek will ktory niechcacy zrobi z ta woda cos takiego ze bedzie wrogiem syrenek.Na szczescie cheli przy zamianie w syrene nabyla fantastyczne moce :robienie tornada i wysuszenie morza.Jej moce sa bardzo pomocne dla syrenek.Okaze sie ze charlotte nie jest tylko przyjaciolka cheli ale takze jej pryrodnia siostra.Okaze sie jeszcze ze ojciec cleo nie jest jej biologicznym ojcem .bilogicznym ojcem jest tylko dla kim.oj bedzie sie dzialo w tzreciej czesci bedzie sie dzialo

mag_gda_94

She: A już się przestraszyłam... xdd ja słyszałam, że ma sie pojawić Cheli.... ma być ładna i Zane się w niej ma zakochać i rzuci dla niej Rikki... Ale to tak prawdopodobnie... Tak słyszałam... mam nadzieje, że to nieprawda... xdd

Marlin

ja tez tak słyszałam ;/ ale oby to nie była prawda

ocenił(a) serial na 10
Marlin

Ja przeczytałam, że oprócz Cheli pojawi się jeszcze jedna syrena. Będzie miała 12 lat i pływała najszybciej. Spróbuje zaprzyjaźnić z Riki, Cleo i Emmą, ale one jej nie zaakceptują. Na dodatek ma się pojawić syren. Okaże się że don Sertori nie jest ojcem Cleo tylko samej Kim, natomiast Charlotte jest siostrą Cheli. Podobno Zane zerwie z Riki dla Cheli. Są pogłoski, że Ash zerwie z Em dla Charlotte. W tym tekście piszę tylko to co przeczytałam więc tak na serio nie wiem czy tak będzie. Jeżeli ktoś ma więcej informacji niech pisze, bo jestem bardzo ciekawa.

mag_gda_94

Jakby Zane rzucił Rikki to by była tragedia.Oni są najfajniejszą parą

melanie123

Mam pytanie na jakim programie oglądacie H2O-wystarczy kropla jak ja na Jetix doszłam do tego odcinka jak Cleo z przyjaciółkami i tata popłyneli na wyspe Mako gdy była pełnia księżyca a Charlotte znajdzie wejscie do groty gdzie zamieniły sie w syremy odpiszcie na e-mali wiolka019@poczta.fm

wiolka019

to jest chyba ostatni odcinek 2. serii na jetix. zostało jeszcze kilkanascie odcinkow serialu ktore jetix odpali za 3 tygodnie. osobiscie ogladalem wersje australijska - jest spox ;)

zdr

ocenił(a) serial na 10
janek2012

Ja słyszałem ostatnio że Lewis ma być syreną, nie wiem czy w to wierzyć, choć w sumie to nawet prawdopodobne, w końcu ciągle się kręci koło źródełka.

użytkownik usunięty
_Candy_

Też tak słyszałam.A właściwie pisało to na jakimś blogu.Pisało też tam że Cleo i Kim dowiedzą się że nie są siostrami (czy coś takiego).Ale było też napisane że to tylko plotki.

mag_gda_94

ja czytałem że Zane rzuci Rikki dla Cheli, a wtym czsie nowy chłopak przyjedzie do Lazurowego wYBRZEŻa i Rikki się w nim zabuja a Zane go pobjie bo bedzie zazdrosny xD

Krytyk_4

Hej ^^! Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć i wykreślić plotki i zbędne info z głowy... to wdepnijcie tutaj : http://h2o-wystarczy-kropla-wody-i-nie-tylko.blog.onet.pl/