Okropny, sztuczny, przesłodzony, bezsensowny serial dla różowych nastolatek. Kupy się nie trzyma! Przecież nawet powietrze ma 50% wilgoci w sobie, jak płaczą, coś jedzą powinny się zmieniać w syreny. A po co wogule dostały te moce?! Serial do bani.
Popatrz sobie niżej bo w innym temacie pojawiła się wytłumaczona odpowiedź dlaczego nie zamieniają się w syreny jak płaczą...
acha i jeszcze jedno sama jesteś sztuczna...
Jak nie interesują cię takie seriale to po co zakładasz ten temat patrz niżej bo też pojawły się już takie tematy i tam możesz się wypowidzieć dlaczego ci się ten serial nie potaoba ;\
ja jesterm za toobą masz rację h2o jest super i tyle a propo kupiłeś sobie już tą książke bo ja nigdzie już nieumiem jej znależć
dziękuje ci bardzo i przepraszam że niezauważyłam że jesteś dziewczyną ale ja mówiłam do ciebie jako do użytkownika :)
książki są w pierwszym lepszym kiosku, albo w sklepie z prasą!
tak poza tym, to chyba już setny taki temat...:/
No cóż, po to jest filmweb żeby każdy mógł się wypowiedzieć. No ale nie będę się kłuciła z dzieciakami które nie wiedzą co to dobre kino i moją w ulubionych takie filmy jak Akwamaryna, Aniołki Charliego itp.
a co cię to do cholery interseuje jakie filmy lubię...
Skoro ciebie ten serial nie interesuje to po co w ogóle tu wchodzisz... lepiej wypowiadaj się na forach twoich ulubionych filmów,gdybym ja miała komentować wszystkie filmy i seriale których nie lubię to bym nie wydoliła!!
Masz coś,to załuż pamiętnik i tam zapisuj wszystkie swoje głupoty ha ha ha
do vivian_
odezwala sie dorosla... nawet poprawnie pisac nie umiesz...;//
a co do Akwamaryny, to ja mam 16 lat i ten film tez w miare lubie...
gdyby wszyscy ogladali to samo, to byloby to dosc dziwaczne...
nie czytajcie mojego komentarza<nizej>, bo to nie ja go pisalam/<tzn nie osobiscie, tylko nick sie zgadza<znajomi znaja haslo>>
i w sumie to nie wiem, co on ma oznaczac....
ale go zglosilam do usuniecia, takze spoko.;dd
A tak mam opowieści z narnii, jakbyś nie wiedziała to jest jedna z lepszych książek fantazy, i dlatego film dodałam. No cóż mam prawo oceniać każdy film lub serial nawet jeżeli to chłam.
Zastanawia mnie jedno jeżeli ,,H2O.." jest dla was świetnym filmem, to co dla was jest porażką, a co klasyką?
proszę... przykład inteligenta...
"dzieciak, który ma w ulubionych aniołki charliego i akwamaryne"
"mam prawo oceniać filmy po swojemu, nawet jeżeli to jest chłam"
widzi ktoś ład w tych postach?
A co ci do tego czy ktoś ma H2O w ulubionych czy nie.Ja nie widze w tym zadnego problemu.Sama jesteś dzieciakiem skoro wszystkich, którzy maja ten serial w "ulubionych" tak nazywasz.Bardzo dorosła postawa,wiesz? Odezwała się ta co żyje "elfami-najpotężniejszymi stworzeniami świata" haha.
czytając post na jej blogu, stwierdzam, że to "dzieciak" wierzący w... magię i elfy!!! smutne, lecz prawdziwe...
A tak dodałam post z elfami. Wyobraź sobie że nie tylko ja lubie fantastykę, ile jest fanów Tolkiena? Czy Tolkiena, nazwierz głupkiem, bo lubił fantastykę, i ją tworzył? Dobra istota z czyjeś wyobraźni, to lepsze niż tandetny film.
O zapomniałam, masz zmierzch w ulubionych jak się nie mylę są tam wampiry. Czy to nie magiczne stworzenie??
Wiem, że to nie istnieje, ale nie tylko ja pisze posty o elfach, wilkołakach czy wampirach. Ty wolisz posty o czymś normalnym a ja czymś niezwykłym
dobra pisz sobie notki o czym chcesz,wierz w elfy itp,mnie to nie obchodzi,ale po co patrzysz kto co ma w ulubiony co cię to w ogóle obchodzi.Każdy ma inny gust i nic ci do tego...
Mi się akurat ten serial podoba. Natomiast wszyscy zachwycają się "władcą pierścienia", a ja tego filmu po prostu nie lubię. Każdy ma po prostu inny gust :).
`żyjemy w wolnym kraju, gdybyście zapomniały. Wyraziłyście swoją opinie, tak jak i Vivian wcześniej. I na tym powinna się sprawa kończyć.
A wiecie co robicie? Zaczynacie siebie nawzajem obrażać. Może nie dosłownie, ale dla mnie bynajmniej obrażanie moich przekonań czy też moich ulubionych filmów, jest równie obrazą dla mojej osoby.
Co do serialu, to lubię.
Chodź odrobinę dziecinny, jednak nie śpieszno mi by dorosnąć.
Ktoś musiał zapoczątkować wszelakie wierzenia o wampirach, elfach, wilkołakach czy też innych stworzeniach. Podajcie mi powód, dlaczego miałyby kiedykolwiek nie istnieć? Może dlatego, że ludzie tak mówią?
Bzdura.
(Tylko proszę nie mieszajcie w to Boga.)
Wszechświat jest ogromny, nikt z nas nie wie co się tam kryje.
Nawet jeśli ich nie ma, chodź tego nie udowodnicie, to posiadamy wyobraźnię.
Wyobraźnię, która potrafi wytworzyć na prawdę niesamowite rzeczy.
A osoby, które próbują wszystkiemu zaprzeczyć czy też wszystko obalać, powinny się zastanowić, czy nie warto po prostu uwierzyć.
Bo skąpa wyobraźnia to nic, to po prostu NIC.
Przerażacie mnie... Wy wierzycie w wampiry, wilkołaki, duchy itd.? dzwonię po karetkę!!!
Taak, ogromny... Kto wie, może jutro kosmici wylądują mi na dachu? Weź przestań...!
Tym mnie rozbawiłeś... Mam wierzyć we wróżki, czy tam duchy jakieś?
`Pozdrów ich ode mnie jak wylądują.
Czy ja wspomniałam o kosmitach?
Nie.
Pokazałaś właśnie, że reprezentujesz typowe dziecko 20 wieku.
Pozbawione wyobraźni. Potrafiące tylko krytykować wierzenia innych.
Smutne, nie zabawne.
Phoebe123 czy ty jesteś aż tak tępa!? Jeżeli chodzi o wampiry, elfy to w nie niewierze, no, ale po to się ma wyobraźnie (och zapomniałam ty już dawno jej nie marz). A jeżeli chodzi o kosmitów wróć do szkoły... Jest w wszechświeci kilka planet podobnych do Ziemi, czyli prawdopodobnie istnieje na nich życie! Na Marsie prawdopodobnie istniało życie! A jak byś nie zauważyła w tym serialu są syreny, czy to nie magiczne stworzenia
buahaha!!! kosmici!!! strzeżcie się, bo zaraz mogą wylądować nam na dachu!!!
duchy...! jutro przyjdzie do mnie duch rikki i streści co było w odcinku h2o:P:P
Jestem przerażona!!! wy sobie lepiej wpiszcie w "google" "psychiatra", bo innego ratunku już nie widzę...
Jeżeli się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj!! Idź sobie do jakiegokolwiek obserwatorium, lub przeczytaj trochę mądrzejsze książki astronomiczne, wszędzie zostaną potwierdzone moje słowa. Jaka ty jesteś pusta i głupia!!! I jeszcze jedno, żywi nie są duchami!!! Ciało ginie (narządy się starzeją), lecz nie wiadomo czy nasz umysł także, tego nikt mi nie potwierdzi. PORUSZ TROCHE WYOBRAŹNIĄ!!
Co za dziecinna dyskusja o "wampirach, kosmitach, wilkołakach" :XDDDD
jeżeli chcecie po dyskutować o duchach, to idźcie na inne forum
`powtarzasz się Phoebe. Już wspominałaś o kosmitach, a ja Ci powiedziałam, że o nich nie ma mowy. Trochę uważniej zacznij czytać.
mystic_
tak, tak, dziecinna. Bo na dyskusję na poziomie, nie można sobie tu pozwolić.
`na istnienie duchów jest o wiele więcej dowodów, niż cokolwiek innego.
mówiłam o rozmowie na poziomie, nie o nas.
na każdy temat, można prowadzić ciekawą i interesującą wymianę zdań.
Ale widać ty do ludzi kulturalnych się nie zaliczasz, więc o moich wierzeniach nie będę z Tobą dyskutować. Bo w takim razie nie powinno Cie to obchodzić.
Wiesz? Jesteś całkowicie pozbawiona pokory, nietolerancyjna również.
Powiedz mi, czy nigdy nie zdarzyło Ci się użyć umysłu, żeby cokolwiek sobie wyobrazić, nigdy nie planowałaś z przyjaciółmi wywoływać duchów, po obejrzeniu Matriksa nie zastanawiałaś się 'a może tak jest na prawdę'?
Nigdy nie zdarzyło Ci się `odpłynąć w świat wyobraźni'?
jak już jestem , to prosze jakiegokolwiek admina o zbanowanie osoby o nicku "Phoebe123" powod : totalne dziecko neo.
If i inni użytkownicy nie przejmujcie się nią. Jest to osoba, która nie ma wyobraźni. I uważa, że jest najmądrzejsza na świeci (jak ja nie lubię takich osób!!). Wystarczy zobaczyć post, powyżej, jakie tam głupstwa wypisuje! I jeszcze jedno zdania zaczyna się od dużej litery.
P.S. Wróć do szkoły.
zbanowanie? proszę bardzo, założę drugie konto...
powód? "argumentacja na poziomie dziecka neo(???)"
to oczywiście o mistic...
nie, nigdy nie wyobrażałam sobie "duchów", bo jeszcze nie zwariowałam...!
P.S "żal mi was"...
`nie, to nam Ciebie żal. Bo jesteś tak cholernie płytka. Rzygam takimi ludźmi. (metafora.)
wiesz, moja cierpliwość też ma granice.
Przez takie osoby jak ty, pojęcie duch brzmi absurdalnie.
Nie raz się słyszy o duchach i to nie są wcale rzeczy wymyślone.
Ale ty jesteś tak wyjątkowo pusta, że tego nie rozumiesz.
Ha ha nie no, nie mogę! Zachowujesz się jak zwykła głupiutka nastalateczka! Jeżeli chodzi o sposób pisania- szkoła czeka. Piszesz w nie ładzie, bezmyślnie, dajesz argumenty na poziomie piewszaczka. A pozatym czy to wolno nazwać argumentami? Jesteś płytka, pusta i każdego obrażasz. Każesz mi pójść do psychologa za to, że robię użytek z wyobraźni i mam własne poglądy na życie? Za to, że jestem wyjątkowa a nie pusta jak ty? Że przyznaje się do swych błędów? Radzę Ci krejzerko zrobić coś z sobą!!
Przepraszam tomasoon02 a do kogo to napisałeś. Na przyszłość pisz do kogo piszesz!
Wystarczy spojrzeć, kto napisał "wogule". No, ale jeśli to takie trudne, to powiem. Napisałem to do Vivian_.
Do tomasoon02.
Ja dzieciakiem High School Musical?! Na jakiej podstawie mnie oskarżasz!? Za to źle nacisnęłam klawiaturę? Ja przynajmniej wiem, jakie jest dobre kino. To chyba ty kochasz takie ,,mało ambitne filmy” (czytaj H2O). Nie ja.