PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20625
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

przysięga między Herkulesem i Sereną. Prosta, neutralna i na temat. Ktoś miał dobry dzień, jak to układał.

ocenił(a) serial na 9
TangoAndWaltz

[Gwoli podpowiedzi - sezon 3 odcinek 14]

ocenił(a) serial na 9
TangoAndWaltz

'Prosimy siłę, która stworzyła słońce, ziemię, morze i niebo, by uświęciła nasz związek, abyśmy byli jednością - zawsze. Zawsze. I wszystko będzie - dobrze.'

ocenił(a) serial na 9
TangoAndWaltz

Przysięga okazała się na tyle skuteczna, że pan jest w realu z panią od iluś lat, i, podobnie jak w serialu, dorobili się trójki dzieci... Uważajcie na to, co mówicie, góra słucha :)

ocenił(a) serial na 10
TangoAndWaltz

Witam!
Przyznaje ze i na mnie zrobilo to wrazenie / wlasnie dziś zaliczyłem ten odcinek/. Takich ,,Perelek'' było kilka w ,,Herkulesie'' i ,,Xenie''. Sam Jenkins (Serena) to bardzo atrakcyjna Kobieta.
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
alien1369

Pozdrawiam. Ja obecnie 'Andromedę' z tymże samym Sorbo oglądam, a 'Xena' w dalszych planach. Uznałam, że rozdzielę, żeby nie plątać w głowie Herka i Xeny.

ocenił(a) serial na 10
TangoAndWaltz

Witam!
Wlasnie przed chwila skonczylem ogladac ostatni, 8 odcinek 6-go Sezonu ,,Hercules The Legendary Journeys''. Mimo ze nie kazdy odcinek byl idealny to czuje niedosyt. Wielka szkoda ze ten ostatni Sezon byl taki krotki. W pierwszy dzien Swiat zaczynam ogladac ,,Xena Warrior Princess'' - juz nie moge sie doczekac. Zauwazylem, ze ostatnio malo jest na Forum Fanow Herk'a i Xeny - wyjatkiem jest ,,TangoAndWaltz'' ktora bardzo aktywnie sie udziela i chwala Jej za To. Milo sie czyta jej komentarze i milo miec swiadomosc ze nie jest sie jedynym Fanem obu Serii.
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
alien1369

no malo ludzi tu dodaje posty przez ost czas trzeba to zmienic ;D