Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60245
6,7 9 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

2 sezon w tvp

ocenił(a) serial na 10

kiedy wreszcie będzie 2 sezon w tvp? wie ktoś, bo informacje że będzie w lipcu były nieprawdziwe?

ocenił(a) serial na 6
stantom1982

No niestety. Może puszczą jesienią, ale tego nie wiadomo:(

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Słyszałem że 2 sezon będzie na sierpień ale tego też nie wiadomo.

stantom1982

2 sezon jest w necie z lektorem na dx-team

ocenił(a) serial na 6
stantom1982

to, że będize w lipcy czy sierpniu ejst napewno nieprawdziwe. nowych odcinków seriali nigdy nie puszczają na lato. prawdopodobnie będzie ejsienią, we wrześniu lub październiku.

ocenił(a) serial na 10
stantom1982

Nie licz na ten moloch tylko zasysaj z neta 2 i 3 sezon, ja już kończe prawie 3 sezon. Z niecierpliwością czekam na 4:)

ocenił(a) serial na 9
Mario_63

Taa tvp niedawno przeliczyło swoje możliwości.. gdzieś tak na początku kwietnia czy maja, podano w internecie info, że zaraz po sezonie I tvp puści od razu sezon 2. Taka emisja serialu miałaby trwać do końca sierpnia. Niestety po sezonie I Herosów, skończono z jego emisją.

I kij im w dupę; pobrałem drugi raz na kompa sezon II i drugi raz obejrzałem; tak samo zrobiłem z sezonem III. Ostatni raz zaufałem publicznej telewizji, nigdy więcej tvp i podobnego ścierwa.

Aha, oczywiście nowością teraz dla naszego Ciemnogrodu są Herosi sezon II na DVD. Może dlatego odwołano jego emisję, żeby dać zarobić troszkę dystrybutorowi? Oczywiście warto liczyć się z tym, że sezon II jest bardzo nieudany i nie umywa się poziomem do poprzedniej serii, ani do następnej.

Również niecierpliwie czekam na sezon IV, aczkolwiek po pierwszym zwiastunie oczekiwałem czegoś więcej.. nie tylko postaci z PB i nowych supermocy, ale czegoś innowacyjnego, coś co nie było w poprzednich seriach. No cóż, z pewnością odliczam dni na kalendarzu do nowych torrentów serialu.

freepick

W 'teletygodniu' pisze że II seria przewidziana na jesień.

ocenił(a) serial na 10
Malazaa

na filmolandii( tak jak i wszędzie ) jest 1,2 oraz 3 sezon