kiedy wreszcie będzie 2 sezon w tvp? wie ktoś, bo informacje że będzie w lipcu były nieprawdziwe?
to, że będize w lipcy czy sierpniu ejst napewno nieprawdziwe. nowych odcinków seriali nigdy nie puszczają na lato. prawdopodobnie będzie ejsienią, we wrześniu lub październiku.
Nie licz na ten moloch tylko zasysaj z neta 2 i 3 sezon, ja już kończe prawie 3 sezon. Z niecierpliwością czekam na 4:)
Taa tvp niedawno przeliczyło swoje możliwości.. gdzieś tak na początku kwietnia czy maja, podano w internecie info, że zaraz po sezonie I tvp puści od razu sezon 2. Taka emisja serialu miałaby trwać do końca sierpnia. Niestety po sezonie I Herosów, skończono z jego emisją.
I kij im w dupę; pobrałem drugi raz na kompa sezon II i drugi raz obejrzałem; tak samo zrobiłem z sezonem III. Ostatni raz zaufałem publicznej telewizji, nigdy więcej tvp i podobnego ścierwa.
Aha, oczywiście nowością teraz dla naszego Ciemnogrodu są Herosi sezon II na DVD. Może dlatego odwołano jego emisję, żeby dać zarobić troszkę dystrybutorowi? Oczywiście warto liczyć się z tym, że sezon II jest bardzo nieudany i nie umywa się poziomem do poprzedniej serii, ani do następnej.
Również niecierpliwie czekam na sezon IV, aczkolwiek po pierwszym zwiastunie oczekiwałem czegoś więcej.. nie tylko postaci z PB i nowych supermocy, ale czegoś innowacyjnego, coś co nie było w poprzednich seriach. No cóż, z pewnością odliczam dni na kalendarzu do nowych torrentów serialu.