Premiera lada dzień więc pora zaczynać rozmowę i zarzucać spoilerami. http://www.heroes-france.com/news_1252892186.htm Peter nie może się pogodzić z utratą swoich mocy. Boi się, że może nie zdążyć kogoś uratować, czyli powrócił do stanu z początku Fugitives. Angela Petreli i Noah starają się utworzyć nową firmę jednak Benet chyba postanowił się w końcu ustatkować albo po prostu ma już tego wszystkiego dosyć. Kolejny fragment ukazuje rozmowę Angeli z Mattem na temat Sylera/Nathana. Wygląda na to, że Syler nie da się tak łatwo uciszyć i stara się przejąć kontrole nad swoim ciałem wiec Matt musi go "zpatchować" :D Kolejna scena ukazuje rozmowę Clair z jej nową współlokatorką Gretchen która również pochodzi z Texasu i słyszała o morderstwie w Union Wells. Zwykłe babskie pogaduchy :P W przedostatniej scenie widać Samuela i Hiro który prawdopodobnie cofnął się w czasie bo spotkał samego siebie z przeszłości. Co ciekawe Samuel wie o mocy Hiro. W ostatniej scenie widać Edgara który zdziwił się, że Peter zepsuł jego rzut nożem którym miał trafić Beneta. Zapowiada się ciekawie. To, że Syler odzyska świadomość jest więcej niż pewne. Ciekawe tylko skąd dowiedział się o mocy małego Matta Parkmana i czy Peter też już wie, że dotknięcie malucha może być jego szansą na odzyskanie mocy. Wątek Samuela prawdopodobnie będzie mistrzostwem świata. Byle do 21!
Kiedy będzie w sieci?? Jutro może być?
Tez nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę nowy sezon! T-bag w nim będzie!!
Mam nadzieje, że wersję HD też ktoś zdąży upnąć. A tak w ogóle to o której mają/miały być wyemitowane pierwsze dwa odcinki?
tam nie będzie wcale t-bag'a tylko Robert Knepper! a to duża różnica. heroes w stanach lecą o 20 więc o 2 w nocy naszego czasu.
Większość osób mówiąc T-Bag myśli Robert Knepper. Przecież wiadomo, że w Heroes nie będzie grał pedofila ;P
wiem przecież że chodzi o to, ale moim zdaniem to bezsensowne utożsamiać aktora z 1 rolą.
[Spoilery!]
Wrażenia po odcinku - cudowny! Spodziewałam się czegoś głupawego, ale zdaje się, że starzy, dobrzy herosi wracają...
Wątek Hiro był jak zawsze bezdennie głupi, więc nie komentuję.
Sylar/Nathan i Sylar/Matt - Cudowne. Stary, dobry Syl miał tyle genialnych One-linerów że mógłby zostać stand-up'owcem ^^. "Gotcha" i "Heeej... mam na imię Sylar i ostatnio widziałem swoje ciało jakieś sześć tygodni temu" zepsuły cały mroczny nastrój, bo wybuchałam śmiechem.
Peter - Peter zdaje się być wiele bardziej inteligentny. To dobrze, rozwija się, zmądrzał, już nie biega dookoła za swoim ogonem, krzycząc, że chce być bohaterem. Polubiłam go ^^.
Noah - Biedaczek, jeden odcinek, chcieli go zabić trzy razy... Zaczęłam mu współczuć.
Tracy - Powiedziała coś mądrego. Słowo w słowo nie pamiętam, ale gadka o 'zostawieniu ich w spokoju' i 'szansie na odzyskanie normalnego życia' była świetnym podsumowaniem dla tytułu odcinka.
Ekipa z Cyrku - Jeszcze jej nie łapię. Czekam, aż dowiemy się o nich więcej. Zapowiadają się ciekawie.
Danko - Nic tak mnie nie ucieszyło jak jego śmierć. I mam nadzieję, że umarł. Był najgorszą postacią z serialu, 'zły, bo zły' i to mnie w nim okropnie irytowało... Teraz będziemy mieli spokój.
Claire - Głupawy wątek, ale od czegoś trzeba zacząć. Czekam na rozwinięcie...
Podsumowanie - Tak, jak Sylar pragnie odzyskać swoje ciało, tak ja pragnę obejrzeć już kolejny odcinek z serii ^^.
[/spoiler.]
Watek Hiro na razie wygląda niepozornie ale na pewno się ładnie rozwinie, głównie za sprawą Samuela ;P W ogóle to odcinek był świetny. Widać, że maja jeszcze sporo fajnych pomysłów na rozwiniecie starych wątków i dodanie kilku nowych. Danko naginał moje nerwy do granicy wytrzymałości więc też się cieszę, że go więcej nie zobaczę. Już się nie mogę doczekać 28 :D
kurwa gdzie wy to oglądacie ?? nigdzie nie mogę znaleźć niech ktoś coś zapoda
tutaj możesz ściągnąć:
http://playw.org/seriale/15300-heroes-herosi-4-sezon-hdtvxvid.html
wystarczy się za friko zarejestrować, poza tym wystarczy wpisać w google np. "heroes sezon 4 rapidshare" :)