PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

W moim wypadku to beda dwie postaci: Hiro i Ando ;)

(do 18 odcinka, bo chyba mozemy sie teraz spodziewac malej zmiany u Hiro - jak ktos pamita koncowke 4 odcinka, to musi przyznac, ze dosc sporej zmiany - a tak na marginesie to genialny aktor musi byc, skoro potrafi grac tak 2 skrajne osobowosci).

Hiro jest swietny, naprawde chce ratowac swiat i wnosi nieco zartu i lekkosci do serialu - no i moga wzajemnie z Ando na sobie polegac :)

ocenił(a) serial na 6
deku

A ja lubie Claire i to nie dlatego ze jest b. ladna : ) Po prostu ma w sobie to cos, ze chce sie ogladac ;) I jeszcze ta jej przemiana na dobre, mm ;)

preak

Ja najbardziej lubię Peter'a i Claire :)

ocenił(a) serial na 10
Prue

ja najbardziej lubię Niki Claire i Petera

ocenił(a) serial na 10
preak

Moimi ulubionymi postaciami sa Hiro, Peter i Mohinder(jest wspanialym naukowcem i czlowiekiem ktory chce czynic dobro).co do Hiro to jest zabawny i mimo wszystko odwazny!Peter ma wielkie serce no i jest przystojny i ma zajebista moc! pozdrawiam fanow!

ocenił(a) serial na 10
deku

Co do Hiro i Ando się z Tobą, deku całkowicie zgodzę. Wnoszą do filmu dużo humoru, bez nich prawdopodobnie by się tak fajnie tego mega serialu nie oglądało..

Prócz nich Peter Petrelli, najważniejsza postać w całym filmie ;) No i jedyna, która jest w stanie postawić się Sylarowi.
Peter, tak samo jak Hiro, chce spożytkować swoje zdolności i ratować świat.

ocenił(a) serial na 6
kurcik_2

Ja najbardziej lubie Hiro,Claire i Peter'a

ocenił(a) serial na 10
deku

Peter,Clarie (boska :) ) no i Candice ;)
http://www.serialheroes.yoyo.pl/

deku

Sylar jest najlepszy. Ogólnie za każdym razem jak go widze tylko czekam na jego nowe skille... coś czuje ze że jeszcze nie raz mnie zaskoczy ...nie wiadomo ile umiejętności już przejoł

deku

Zdecydowanie Hero. Mój idol bez dwóch zdań!
Potem Sylar i Isaac. Lubię też Wireless, chociaż tak mało jej w serialu było do tej pory (w komiksie jest wiecej ^_^).

Musztarda

Która to Wirless bo nie spamiętałem? Jaką miała zdolność?

Musztarda

Która to Wirless bo nie spamiętałem? Jaką miała zdolność? a wogóle to nie Hero tylko Hiro ;) ale to na marginesie :)
pozdawiam

deku

ja najbardziej lubie claire i hiro(on jest swietny)

ocenił(a) serial na 9
deku

A ja uwielbiam jak pojawia się Mohinder :D (jest na co popatrzyć :D ). No oczywiście Hiro :) i Sylar, bo fascynuje mnie jego osobowość i ta chęć bycia kimś wielkim.

ocenił(a) serial na 6
anianana

a moją ulubioną postacią jest Isaac Mendez (ten malarz) nie wiem dlaczego poprostu go lubię.

ocenił(a) serial na 10
Stachu_c

Moja ulubiona postać to Peter Petrelli !!

MaX_33

Petrelli Piter - najpotężniesszy ziomek z tych co do tej pory znamy. Teraz pojawi się pewna dziewczynka ale czym ona może nas zaskoczyć? Zdolnością do zabierania zdolności? Nawet jeśli - to najpierw musiałaby się zbliżyć do Sylara.

ocenił(a) serial na 9
dszymczyk

Petrelli Piter jest bossski!! i nie lubie go bo jestem jakas tam dziewczynka zakochna w nim po uszy lecz poprostu bardzo uderza mnie jego gra uwielbiam na niego patrzeć;) bardzo lubie również Claire.
pozdraiwm;)

ocenił(a) serial na 8
MaX_33

Peter Petrelli. Zdecydowanie. No i może Hiro...

ocenił(a) serial na 10
Madziula15

Claire, Sylar, Claude, Peter

anianana

no żeczywiście Mohinder jest ciekawym mężczyzną ;) ale nie przebije Sylara, którego uwielbiam :) pozdrawiam :*

anianana

no żeczywiście Mohinder jest ciekawym mężczyzną ;) ale nie przebije Sylara, którego uwielbiam :) pozdrawiam :*

deku

Peter Petrelli !!! :) najlepiej jak w x20 odcinku .. tak Peter idzie w plaszczu i sie buja;D fajnie to wyglada;d;d;d

milenkao_o

Mohinder wymiata!!!!! Peter jest super, no i Claire - of course.... Hiro przezabawny=0)

ocenił(a) serial na 10
deku

ja lubie Petera Claire i Mohindera:)
te postacie wedlug mnie robia najwiecej w tym serialu:)

Pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
deku

ja lubie Petera Claire i Mohindera:)
te postacie wedlug mnie robia najwiecej w tym serialu:)

Pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
deku

Ja najbardziej lubię psa Sandry Bennett...

ocenił(a) serial na 10
deku

Hiro i Ando - bo są bardzo pozytywnymi postaciami i mają zabawne teksty

subcon_orange

PETER bo jest prztstojny. Podobal mi sie już jak grał w Kochanych kłopotach.

HIRO I ANDO bo są postaciami bardzo pozytywnymi

SALOR bo jest zly i zabija ludzi ale przez to jest pociągający :)

ocenił(a) serial na 9
PIMKI

1)Claire
2)Peter
3)Niki
4)Micah
/za krótki/

deku

Hiro
Niki
Claire
Matt
No i może Mohinder

ocenił(a) serial na 10
Miss_S

ja szczegolnie lubie Peta I SYLARA , w sumie to lubie wszystkich poza Mohindrem i simone ....

deku

ISAAC:):);)On jest najlepszy!!!!

Mam nadzieje że zostanie wskrzeszony w 2 serii Herosów

ocenił(a) serial na 10
Sureshka

z pewnoscia xD szkoda ze nie ma juz mozgu xD

ocenił(a) serial na 10
yami_no

aaaa tam, se przywali w żyłe i mu mózg nie bedzie potrzebny:)))

ocenił(a) serial na 8
deku

oczywiście Peter - szczególnie ten z przyszlości;) lubię też Matta (chociaż ostatnio jest dziwnie podatny na manipulacje- a to dosć dziwne, jak na kogoś kto czyta w myślach...), Zach byl bardzo pozytywną postacią, no i Eden- której moc robila na mnie największe wrażenie- szkoda tylko, że tak wcześnie ją pożegnaliśmy...

ocenił(a) serial na 10
Holly

Peter jest najfajniejszy :) Idealista i w ogóle wzór :)
no i Sylar oczywiście. Najlepsza postać ;)

Pozdrawiam

deku

Peter za całokształt(ma w sobie trochę cech idealisty podobnie jak Mohinder, a ja lubię takich ludzi :P) no i Charlie , która była co prawda epizodyczną postacią mimo to wydała mi się po prostu bardzo sympatyczna.A no i Hiro! wnosi trochę optymizmu do serialu:D

deku

Peter jest super. Super przystojny, super inteligentny i super mily. Malo tego ma jeden z najpotezniejszych darow. Lubie tez bardzo Jessice Sanders, ma laska jaja:) Fajna jest. Za Niki nie przepadam bo jest lekko ciapowata.

deku

oczywiście że Sylar :) dobrze że będzie w drugim sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
deku

oczywiście Hiro i Peter... dwaj najwięksi herosi :)

ocenił(a) serial na 8
AlchimisteV

Peter i Hiro rulez! ...najbarwniejsze postacie w serialu...jak dla mnie to oni wymiatają =)

Katie_11

Jak dla mnie Peter i Sylar :)

black_celebration

Sylar Sylar Sylar Sylar Sylar Sylar
i moze jeszcze Mohinder hehe

deku

Peter, Mohinder, Hiro, Sylar to są moi faworyci

deku

Peter Petrelli
oraz Hero
kochani są :)
podobai mi sie już w innych rolach :)

ocenił(a) serial na 10
deku

Sylar, Haitanczyk i Ted szkoda że zginął

Pan_Diament_2

N dziś dzień mi się odmieniło i jest tak:
1. czarny dzieciak
2. Sylar
3. Petrelli
4. Hiro
5. Niki

Lubię dzieciaka;)

ocenił(a) serial na 10
deku

zdecydowanie
MOHINDER SURESH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

ocenił(a) serial na 9
Jessie_4

Bede oryginalny: Peter Petrelli :) Moc absorbowania mocy jest najlepsza :)

ocenił(a) serial na 9
deku

Claire (lubie ją, bo mimo tego że miała moc, niezałamała się - w ogole taka dojrzała jak na swój wiek... )
Jeszcze może Peter i Hiro *_*