W moim wypadku to beda dwie postaci: Hiro i Ando ;)
(do 18 odcinka, bo chyba mozemy sie teraz spodziewac malej zmiany u Hiro - jak ktos pamita koncowke 4 odcinka, to musi przyznac, ze dosc sporej zmiany - a tak na marginesie to genialny aktor musi byc, skoro potrafi grac tak 2 skrajne osobowosci).
Hiro jest swietny, naprawde chce ratowac swiat i wnosi nieco zartu i lekkosci do serialu - no i moga wzajemnie z Ando na sobie polegac :)
Claire i Hiro. Claire za to, że bardzo dojrzale podeszła do swoich nowych umiejetnoscia Hiro, chyba dlatego, ze to najbardziej komiczna z postaci wzbudzajaca duza sympatie(przynajmniej u mnie:)) Teraz oglądam druga serie w telewizji N.
Ja lubię Claire w ogole Hayden bardzo lubię, Pitera fajna postac ciekawa zdolność, i Hiro nic dodać nic ując
Jesli chodzi o pierwsza serie ;) to:
1 MICAH SANDERS - dzieciak swietnie gra
2 PETER PETRELLI - chyba nie wybuchl tak na prawde? szkoda by bylo :D
3 CLAIRE BENNET - super laska ale oceniam glownie wzgledem zdolnosci :D
4 HIRO NAKAMURA - zabawiaka i chcialbym jego teleport (jak Sylar) :D
5 MOLLY WALKER - ...a tutaj jestes :D gps przyszlosci! ;)
dobry jestem wszystko pamietam :] mogly wkrasc sie bledy-literowki..
Peter i Syler są najciekawszymi i najlepszymi postaciami, a tak poza tym to może jeszcze Hiro i Claire.
hm Hiro, Peter (chociaz sie spsuł ostanio) Adamek i Ellka :)
ah i zły Sylar jeszcze kurde kogo tu nie lubić :D
w tym serialu jest mnostwo swietnych postaci... z pozytywnych to claire, hiro, peter itd, z negatywnych syler
hmmm bezapelacyjnie Peter szczegolnie jak ma takie lekkie oznaki "zła"
potem Noah Bennet - niby dobra niby zła postac
Sylar - lubie go i juz :D
za to niecierpie
Clarie- głupia blondyna ojciec, cała rodzina sie poswieciła a ona zawsze wszystko psuła
mamuska Petrelli - ja dziekuje za taka mame
Mohinder- jakis taki dziwny jest
ooo adam tez fajny to fakt, troche mi Sark'iem zalatywał i jak zobaczyłam Adama i Matta razem to czekałam kiedy wbiegnie "agentka o 100 twarzach" :P:P:P
szkoda mi go, że tak zakopali go rzywcem ^^ no ale widocznie sobie na to zasłużył... :)
a ja nie oglądam "Agentki o 100 twarzach" więc nie moge go porównać :) a szkoda, bo jest co.! ;]
Ja najbardziej lubię CLaire jakoś miło mi się jej motym ogląda. W 2 sezonie Peter. W pierwszym Hiro. nie moge jakoś wybrac jednej postaci. Ale najbardziej nie lubie policjanta, i suresha,i tej laski z czarnymi oczetami
zgadzam się.! Matt jest jednym słowem do dupy.! ;]
ale Doktorek Suresh jest spox ;] ja go lubię :)
a do Mai to jeszcze się nie przekonałam, zobaczymy co zrobi w III sezonie, jak się rozwinie ;) no ale na to musimy poczekać do września 2008 r. niestety... ;/
Moją ulubioną postacią była Claire, zaraz po niej Sylar. Według mnie anjbardziej tajemnicze i fascynujące postacie. Sympatią darzę Nathana Petrelli i Hiro Nakamura.
może to dziwne, ale moją ulubiona postacią jest Claire ze względu na to,że gra ją Hayden Panettiere bo właśnie przez to zaczęłam oglądać ten genialny serial i oczywiście wkręciłam sie na maxa ^^
Zdecydowanie Sylar, Claire i peter... są to najciekawsze postacie i mają najlepsze moce... Sylar, mimo że jest okrutnym mordercą, to nie robi tego specjelnie, bo jest to jego moc i sam żalił się zmarłemu profesorowi, że to on to w nim obudził i teraz nie może się powstrzymac ;/... Claire to śliczna dziewczyna, no i jest bardzo odważna, nie boi się swojego daru... Peter, co tu dużo pisać, przystojniak i ma swoje tajemnice..
Pozdrawiam :D
Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o Herosach:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych
www.serialeforever.fora.pl
Sylar i Peter ;P Sylar jak ja go uwielbiam, a;e Peter też jest świetny. W przeciewieństwie do wiekszości nie przepadam za Hiro. Taki pusty jakiś
Zdecydowanie Sylar poniewaz jest fascynujacy i tajemniczy. Bardzo lubie tez Mohindera oraz (lubilem) Eden McCain
1. Sylar (świetne moce, ciekawa przeszłość, patologiczne środowisko)
2. Clair (od pierwszych odcinków wzbudza zainteresowanie i sympatię, głównie podczas scen, gdy nagrywała swe upadki)
3. Przyjaciel Clair (nie pamiętam imienia, lubię go za charakter i za wspieranie Clar w trudnych chwilach)
4. Noah (bardzo charakterystyczna postać z zagmatwaną psychiką, dobry ojciec)
5. Wyścigówka [speeder] (ładny image i ciekawie prezentująca się moc)
6. Hiro (sympatyczny, wnosi sporo humoru do serialu)
Ja bardzo polubiłam Elle Bishop, dlatego wkurzyło mnie co Sylar jej zrobił (zdrajca!). Lubię też patrzeć na Niki Sanders / Jessica Sanders bardzo fajna aktorka. I uwielbiam Hira i Ando:)
Mam dwie ukochane postaci w serialu : Sylara i Takezo Kensei/Adama. Za to przestałam lubić Hiro po tym, jak wepchnął się na miejsce Adama i sam został bohaterem, mimo, że to nie była jego historia. Matta bardzo lubiłam na początku, teraz też się go miło ogląda, ale stracił to "coś".