PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

W moim wypadku to beda dwie postaci: Hiro i Ando ;)

(do 18 odcinka, bo chyba mozemy sie teraz spodziewac malej zmiany u Hiro - jak ktos pamita koncowke 4 odcinka, to musi przyznac, ze dosc sporej zmiany - a tak na marginesie to genialny aktor musi byc, skoro potrafi grac tak 2 skrajne osobowosci).

Hiro jest swietny, naprawde chce ratowac swiat i wnosi nieco zartu i lekkosci do serialu - no i moga wzajemnie z Ando na sobie polegac :)

Holly_15

Ulubione postacie t
1. Sylar
2. Peter
3. Claire
4. Hiro
5. Mohinder

ocenił(a) serial na 10
giovannao

Ja najbardziej lubie Claire, Hiro i Mohindera.

ocenił(a) serial na 10
giovannao

najlepszy jest NOAH BENNET
czemu nikt go nie wymienił :|

ocenił(a) serial na 9
Holly_15

moje ulubione postacie to : Hiro i Peter

ocenił(a) serial na 6
Holly_15

Claire i Hiro. Claire za to, że bardzo dojrzale podeszła do swoich nowych umiejetnoscia Hiro, chyba dlatego, ze to najbardziej komiczna z postaci wzbudzajaca duza sympatie(przynajmniej u mnie:)) Teraz oglądam druga serie w telewizji N.

ocenił(a) serial na 10
deku

moj ulubiony bohater to Peter :)( jest boski......... :D potem Claire i Hiro

deku

moją ulubioną bohaterką jest Claire

ocenił(a) serial na 8
deku

1)Niki
2)Hiro ( podoba mi sie to imie: heroe..?)
3)Peter

ocenił(a) serial na 10
deku

Ja lubię Claire w ogole Hayden bardzo lubię, Pitera fajna postac ciekawa zdolność, i Hiro nic dodać nic ując

deku

Jesli chodzi o pierwsza serie ;) to:
1 MICAH SANDERS - dzieciak swietnie gra
2 PETER PETRELLI - chyba nie wybuchl tak na prawde? szkoda by bylo :D
3 CLAIRE BENNET - super laska ale oceniam glownie wzgledem zdolnosci :D
4 HIRO NAKAMURA - zabawiaka i chcialbym jego teleport (jak Sylar) :D
5 MOLLY WALKER - ...a tutaj jestes :D gps przyszlosci! ;)
dobry jestem wszystko pamietam :] mogly wkrasc sie bledy-literowki..

ocenił(a) serial na 6
emtec

Peter

emtec < nie zginął ;)

ocenił(a) serial na 9
deku

Peter i Syler są najciekawszymi i najlepszymi postaciami, a tak poza tym to może jeszcze Hiro i Claire.

ocenił(a) serial na 10
deku

Hiro to taka mala ciotka , smiesznie biega z mieczem ;d

ocenił(a) serial na 9
andrzej99jg

hm Hiro, Peter (chociaz sie spsuł ostanio) Adamek i Ellka :)
ah i zły Sylar jeszcze kurde kogo tu nie lubić :D

ocenił(a) serial na 10
deku

w tym serialu jest mnostwo swietnych postaci... z pozytywnych to claire, hiro, peter itd, z negatywnych syler

deku

Najwiekszymi heroesami sa dla mnie Hiro i Mohinder no i staruszek Adam jest interesujacy ;)

ocenił(a) serial na 10
deku

hmmm bezapelacyjnie Peter szczegolnie jak ma takie lekkie oznaki "zła"
potem Noah Bennet - niby dobra niby zła postac
Sylar - lubie go i juz :D

za to niecierpie
Clarie- głupia blondyna ojciec, cała rodzina sie poswieciła a ona zawsze wszystko psuła
mamuska Petrelli - ja dziekuje za taka mame
Mohinder- jakis taki dziwny jest

deku

Sylar i Adam :)
dla mnie zawsze najlepsze są czarne charaktery ^^

ocenił(a) serial na 10
MsCorleone

ooo adam tez fajny to fakt, troche mi Sark'iem zalatywał i jak zobaczyłam Adama i Matta razem to czekałam kiedy wbiegnie "agentka o 100 twarzach" :P:P:P

Wypasiona_Foczka

szkoda mi go, że tak zakopali go rzywcem ^^ no ale widocznie sobie na to zasłużył... :)
a ja nie oglądam "Agentki o 100 twarzach" więc nie moge go porównać :) a szkoda, bo jest co.! ;]

ocenił(a) serial na 10
deku

Ja najbardziej lubię CLaire jakoś miło mi się jej motym ogląda. W 2 sezonie Peter. W pierwszym Hiro. nie moge jakoś wybrac jednej postaci. Ale najbardziej nie lubie policjanta, i suresha,i tej laski z czarnymi oczetami

sara137_2

zgadzam się.! Matt jest jednym słowem do dupy.! ;]
ale Doktorek Suresh jest spox ;] ja go lubię :)
a do Mai to jeszcze się nie przekonałam, zobaczymy co zrobi w III sezonie, jak się rozwinie ;) no ale na to musimy poczekać do września 2008 r. niestety... ;/

ocenił(a) serial na 8
deku

Moją ulubioną postacią była Claire, zaraz po niej Sylar. Według mnie anjbardziej tajemnicze i fascynujące postacie. Sympatią darzę Nathana Petrelli i Hiro Nakamura.

ocenił(a) serial na 8
deku

Ja się powtórze najlepszy jest Peter i Clair

użytkownik usunięty
deku

jak dla mnie, to
Peter, Mohinder, Hiro. xD

ocenił(a) serial na 8
deku

może to dziwne, ale moją ulubiona postacią jest Claire ze względu na to,że gra ją Hayden Panettiere bo właśnie przez to zaczęłam oglądać ten genialny serial i oczywiście wkręciłam sie na maxa ^^

ocenił(a) serial na 7
deku

Zdecydowanie Mohinder, Sylar i Peter to najlepsze postacie :)

deku

HIRO I PETER :)
.........................................

ocenił(a) serial na 10
deku

Zdecydowanie Sylar, Claire i peter... są to najciekawsze postacie i mają najlepsze moce... Sylar, mimo że jest okrutnym mordercą, to nie robi tego specjelnie, bo jest to jego moc i sam żalił się zmarłemu profesorowi, że to on to w nim obudził i teraz nie może się powstrzymac ;/... Claire to śliczna dziewczyna, no i jest bardzo odważna, nie boi się swojego daru... Peter, co tu dużo pisać, przystojniak i ma swoje tajemnice..
Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
Agaciaa_2

Hiro, Claire i Mendez( zarąbiste obrazy przyszłości ;) szkoda że umarł :( )

Arvalis

Zdecydowanie Peter Petreli.
Jest on najpoteżniejszy z nich wszystkich.

deku

Peter i Hiro z 1 serii (w 2 sceny z przeszlosci były nuudne a Hiro stracil swoj urok ;) )

użytkownik usunięty
deku

Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o Herosach:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych

www.serialeforever.fora.pl

ocenił(a) serial na 10

Sylar i Peter ;P Sylar jak ja go uwielbiam, a;e Peter też jest świetny. W przeciewieństwie do wiekszości nie przepadam za Hiro. Taki pusty jakiś

deku

Peter - jeżeli chodzi o pierwszy sezon.
A od drugiego to już bezapelacyjnie Elle! :D

IsobelMargueriteThoreaux

Niki, Claire, Takezo Kensei, Tracy, Meredith, Molly :)

ocenił(a) serial na 10
deku

Zdecydowanie Sylar poniewaz jest fascynujacy i tajemniczy. Bardzo lubie tez Mohindera oraz (lubilem) Eden McCain

eonwe_2

1 Sylar
2 Ando
3 Adam
4 Ellen
/too short/

vndr

jeszcze Daphne jest spoko ;d

/too short ;o/

deku

ja lubie Niki i Jessice Sanders oraz Claire, i jeszcze tego hińczyka w okularach bo jest zabawny

david113_13

1.Elle

2.Syler

potem nic

//post za krótki//

ulla83

Aaaa jeszcze Adam

//za krótki//
//
//

ocenił(a) serial na 10
deku

Adam - uwielbiam tą postać
Peter - bo jest taki uroczy :D

ocenił(a) serial na 8
dzemamer

1. Sylar (świetne moce, ciekawa przeszłość, patologiczne środowisko)
2. Clair (od pierwszych odcinków wzbudza zainteresowanie i sympatię, głównie podczas scen, gdy nagrywała swe upadki)
3. Przyjaciel Clair (nie pamiętam imienia, lubię go za charakter i za wspieranie Clar w trudnych chwilach)
4. Noah (bardzo charakterystyczna postać z zagmatwaną psychiką, dobry ojciec)
5. Wyścigówka [speeder] (ładny image i ciekawie prezentująca się moc)
6. Hiro (sympatyczny, wnosi sporo humoru do serialu)

ocenił(a) serial na 9
deku

Ja bardzo polubiłam Elle Bishop, dlatego wkurzyło mnie co Sylar jej zrobił (zdrajca!). Lubię też patrzeć na Niki Sanders / Jessica Sanders bardzo fajna aktorka. I uwielbiam Hira i Ando:)

ocenił(a) serial na 7
deku

Mam dwie ukochane postaci w serialu : Sylara i Takezo Kensei/Adama. Za to przestałam lubić Hiro po tym, jak wepchnął się na miejsce Adama i sam został bohaterem, mimo, że to nie była jego historia. Matta bardzo lubiłam na początku, teraz też się go miło ogląda, ale stracił to "coś".