PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Herosi jest to serial o wiele lepszy od nudnego "Losta", w którym się dzieje wiele rzeczy naraz a i tak póżniej nie ma do nich wyjaśnienia. Oglądałem Lost i uważam że powinni puszczać tylko ostatni odcinek sezonu bo on streszcza nam wszystko to co działo się w sezonie i tylko wtedy można coś zrozumieć :/ Tak więc TVP nie musi już puszczać Lostów zresztą AXN to robi :P

ocenił(a) serial na 10

jak na mój gust to herosi to tak naprawde 4400 tyle ze bez kosmitow, nudne i troche bez sensu, ludzie z pootwieranymi klatkami piersiowymi - lekka przesada. a co do lostow to są o wiele bardziej interesujacy niz herosi;p

dzemamer

Ja bym nie porównywał Herosów do 4400. 4400 jest bardzo płytkim serialem, kiedy oglądałem go na siłe nie mogłem wogule wyczuć jego klimatu. Totalny brak zarysu fabuły, większośc odcinków to nuda, a i aktorstwo drewniane. Poprostu mi jakos nie podchodził, może tez dlatego, że w herosach mamy stycznośc z problemami ludzi, którzy nie zwracaja się o pomoc do innych, a w 4400 jest wszystko beznadziejnie nagłośnione i bez przerwy interweniuja tam detektywi, czego nie lubie w tego typu serialach, bo zamiast skupić się na odczuciach bohaterów tak jak jest to w herosach, to widzimy sztucznych, bez osobowych detektywów, którzy bezsensownie uganiają się za odnalezionymi i rozwiązują zagadke na końcu każdego odcinka. Czułem się jakby każdy odcinek był osobnym serialem, powtarzam brak konkretnego zarysu fabuły, bez przerwy nowi bohaterowie nie mozna się połapać!

A w herosach mamy doczynienia z ludzmi, którzy na pozór sa normalni, głowny wątek serialu pojawia się już w 4 odcinku, muzyka jest zarąbista, aktorstwo i klimat także ;]

muse_2

Heroes jest lepszy od LOST, LOST jest lepszy od Prison Break, Prison Break jest lepsze od Heroes, a Heroes od Prison Break.

Dzieci neo, dajcie już sobie spokój, te kolejne tematy są nudne. Za rok pojawi się nowy serial i nie będziecie nawet pamiętać że coś takiego jak Heroes w ogóle istnieje.

ocenił(a) serial na 8

Mnie tez sie podabają Herosi bardziej od Lost, a 4400 to w ogóle jakies nudnawe, ale fakt ze za rok o tych serialach zapomnimy, tylko Moda na sukces nigdy chyba nie zniknie z ekranu

ocenił(a) serial na 10
thome84

4400 jest nudne jak flaki z olejem. Po dwóch odcinkach spasowałem. Lost po 1 sezonie stracił klimat.

Herosi wymiatają jak dla mnie.