Witam
Poszukuje serialu podobnego do Lost, Prison Break i heroes czyli seriali które są na prawdę świetne,choć tematyka jest w ogóle inna bardzo podobają mi się te seriale ale czy jest jeszcze jakiś który jest tak samo emocjonujący, zaskakujący i pomysłowy jak trzy wymienione? Po prostu Prison Break się skończył, w lost jest przerwa a w heroes jest w trakcie ogladania.
polecam te seriale:
Alias
Supernatural
Dark Angel
Burn Notice
24
Californication
Dexter jest bardzo emocjonujący. Naprawdę polecam, szczególnie, że też oglądałem Prison Break, a teraz czekam na Lost. Dexter powinien ci przypaść do gustu.
Ja jako fan Heroes i PB smiało moge polecić 24 (coś dla fanów PB szczególnie), Dextera i Supernatural.
osobiscie polecam Las Vegas. Ja go oglądałam na FoxLife ale jest teraz dostępny na Playtube. Naprawdę polecam
a ja polecę dwa mini-seriale jak ktoś jeszcze nie widział :)
The lost room
The Prisoner
pzdr
polecam najlepszy serial sf jaki do tej pory widziałem
Battlestar Galactica
lepszego jeszcze nie nakręcili :)
Może obejrzyj Czystą krew. Do serialu przymierzałam się bardzo długo ale jak już zaczełam oglądac to nie mogłam się oderwac ;)
aktualnie ogladam tylko heroes,house m.d,lie to me, chuck,legend of the seeker[okazjonalnie] i dexter jak dla mnie najlepsze seriale razem z 1 seria prison break reszta to syf...ogladam jeszcze czasem smallville i family guy'a zaczaolem bo jest swietna bajka.