PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Bo mi najbardziej spodobało się absorbowanie mocy. Jest ciekawe, bo mogłabym w różnych sytuacjach używać potrzebnych mocy ^^ No chyba, że byłabym jedynym Herosem na świecie, to ewentualnie chciałabym latać ^^ Jak jest z wami?

ocenił(a) serial na 10
aoi_4

Hm no ja też chciałabym latać,zatrzymywanie czasu też by się przydało :). Ogólnie świetny jest ten serial bardzo mi się doboa :D,szczególnie Milo Ventimiglia ;].

ocenił(a) serial na 8
aoi_4

Też peter ;] bardziej humanitarne niż syler :)

Aintha

mi by wystarczyla moc Claire i Charlie :D

ocenił(a) serial na 3
aoi_4

Żadna, bo posiadam wszystkie te umiejętności :)

ocenił(a) serial na 9
aoi_4

Chciałbym mieć swoje alter Ego tak jak Niki ale chciałbym nad nim w jakiś sposób panować by cały czas czegoś złego nierobiła to 2 osobowość:)
Z natury jeste troche za spokojny więc taka osobowość bardzo by mi się przydała...no i ta wielka siła.

aoi_4

Ja bym chciała mieć moc telekinezy. Bardzo przydatna:)

ocenił(a) serial na 7
aoi_4

Co do zatrzymywania czasu, to niesie ze sobą też niedobre rzeczy. Zatrzymujesz czas, ale nie swój zegar biologiczny, czyli szybciej się starzejesz i szybciej umierasz :-)
Zdolność bycia niewidzialnym byłaby miła, jeśli dałoby się nad nią panować, a tak to zdolność tworzenia iluzji milutka.

ocenił(a) serial na 10
kaciupa

Zatrzymywanie czasu to jest to. No i mocą Chlaire bym nie pogardził (regeneracja, coś w stylu Wolverine'a), mniam można być bohaterem, niezważając na niebiezpieczeństwa.