PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Wchodziłam na różne tstronki ( w tym tamaty na filmwebie) i wnioskuję że Peter jest nie tylko moim ulubionym bohaterem. Chociaż na początku 1 sezonu zachowywał się bardziej, jak młodszy brat swojego brata, to zauważyłam ,że później zaczął żyć właśnym życiem. Nie zruzumcie mnie źle, ja wcale nie uważam, że jego życie uzależnione on Nathana, ale pod koniec sezonu stał się już prawdziym mężczyzną... :) I love him... :* I jeszcze ten fryz w 20 odcinku, jeśli się nie mylę ( włosy nie opadają mu na twarz, tylko ma je zaczesane do tyłu). Aż mnie skręcało, że taki facet nie żyje w moim mieście... :)

Bells93

Zgadzam się ;). Peter spoważniał. Stał się bardziej męski. Zamiast chłopaka, który żyje w cieniu brata, nieco niezdecydowanego z tego co zauważyłam Peter stał się odważnym, zdecydowanym mężczyzną. Przebył długą drogę. Nie tylko on się zmienił. Również Claire. Na początku była nieco naiwna i bezradna. Potem zaczęła sobie uświadamiać w jakim zakłamaniu żyła. Dojrzała bardzo... Dużą zmianę widać też u Nikki. Dzięki walce z Jessicą odnalazła w sobie siłę nauczyła z niej korzystać. Nathan. Powoli się rehabilituje. Te postacie najbardziej się zmieniły. Na pierwszym miejscu pod względem wszelkich zmian - fizycznych i psychicznych - jest jednak Peter.