Nie wiem co wy widzicie w tym serialu, cała historia i postacie to dno, coś dla fanów amerykańskich kretyńskich komiksów przenoszonych na ekran... Jedyną dobrą aktorką w tym serialu jest Larter, reszta tu zdecydowanie nie pasuje. Słaby scenariusz, ciągła gadanina która do niczego nie prowadzi. Zmarnowane 2 GB z limitu, rzadko który serial przestaje oglądać po obejrzeniu 2-3 pierwszych odcinków, ten jest właśnie jednym z tych. Szkoda na to czasu.
5-7 odcinek! tam dopiero sie dzieje :D niesmowite zwroty akcji! odkad zaczęli ukazywać sie Heroes sciagalem wszytskie epizody ale nie moglem sie przekonac do ogladania...sciagnelem 7 odcinek...i zaczęłem od początku! Trzyma w napieciu! rozkreca sie z odcinka na odcinek! już dzis premiera nr 8 :D czekamy jutro na ukazanie sie i tlumaczenie! POLECAM!
kamils198 zgadzam sie z toba w 100% serial to totalne dno w ameryce cieszy sie uznanime wsrod dzieciakow 14-16 lat {jak dobrze sie poszuka to kazda statystykesie wypatrzy}czyli tak jak mowisz fani komiksow .co do gadaniny wcale sie nie zdziwie jesli serial potrwa wiecej niz jeden sezon bo oni tylko bla bla bla i nic poza tym a to strasznie przeciaga serial poza tym nudne te dialogi gdyby tak wyciac najwazniejsze momenty(jesli wogole sa) to mysle ze 3 sezony dalo by sie upchnac w 1h30minutowym filmie
"Serial dla debilnych amerykanów.
Nie wiem co wy widzicie w tym serialu, cała historia i postacie to dno, coś dla fanów amerykańskich kretyńskich komiksów przenoszonych na ekran..."
Kolejny cwel nie znający się na sztuce jaką oddaje komiks. Tee inteligent oświecę cię wyjątkowo. Komiksy dość czesto są jedyne w swoim rodzaju koleś, o wiele lepsze, niż kręcone gnioty. Komiks to dzieło sztuki kolego (nie każdy ale są i perełki).
Mi ten serial się podoba. Wcale nie uważam, że to dla mlodziezyz, ja jestem osobą doroslą,i przypadl mi do gustu.
aaa no to gratuluje że oglądnąłeś tylko dwa pierwsze odcinki ;) nie wiem czy wiesz ale dopóki nie oglądnie się wszystkiego to raczej ma się mało do gadania hehe :) "dużo gadania"....jak dla mnie to dobrze...wreszcie amerykanie nie zrobili pokazówki w której główną rolę odgrywa przemoc. Nie mówię oczywiście że film jest wybitnie inteligentny ale super wal jest naprawdę nie wiele i dzięki temu e które są aż się chce zobaczyć. chciażby ta w 20 odcinku :P:P