PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

I nie mam na myśli całości, a jedynie robotę wykonaną przez lektora w wersji puszczanej na TVP1 oraz tłumaczenie, które jest absolutnie beznadziejne i beznamiętne. Ucho wyłapuje dwie niemal całkowicie rozbieżne kwestie wypowiadane w tym samym czasie, jedną przez aktora, a drugą przez lektora. Cały serial widziałem w wersji oryginalnej, bez napisów i muszę przyznać, że bardzo polubiłem Heroesów, ale na TVP... nie wytrzymuję.

ocenił(a) serial na 10
Glifion

W 100 % popieram.
Lektor masakryczny.
http://www.serialheroes.yoyo.pl/

użytkownik usunięty
Glifion

Ja oglądam narazie na tvp .. narazie, bo chyba się przerzucę na komputer .. ten lektor mnie wręcz przeraża -,-'

ocenił(a) serial na 9

"Przeraża" - hehe ;) jeszcze takiego określenia na lektora nie słyszałem, jeszcze przez Was stracą pracę, a filmy i seriale będą puszczać z napisami - super by było :)

A serial ten, to ja tylko na kompie oglądam...

ocenił(a) serial na 8
Glifion

Coś trzeba z nim zrobić. TVN się wychylił i wyemitował "Lśnienie" z napisami ;-) Ale to pewnie przez prośbę twórcy filmu ;-)

Oby więcej takich próśb ;pPp

ocenił(a) serial na 9
MasterKard

No właśnie, TVN miał nakazane, aby puścić Lśnienie z napisami ;) wszystkie stacje na świecie musiały to zrobić. Chyba nie ma nawet wydania DVD z lektorem do Lśnienia, a co najlepsze - Niemcy byli nieźle wkurzeni, bo na Lśnieniu dużo nie zarobili ;) - nie mogli tego zdubbingować :D

ocenił(a) serial na 3
MasterKard

Lektora to ja mogę przeboleć, choć napisy lepsze... Dobija mnie format wyświetlania 4:3, toż to przecież M jak miłość jest (czy też była próbowana) wyświetlana w panoramie. Widać polskie seriale więcej mają do zaoferawanie w kwestii wizualnej...