Ja lubie Teda i Sylara :-)
Hiro jest zabawny to fakt, ale jakoś za nim nie przepadam :-(
P.S. Zapomnaiłem... spoko jest jeszcze ta babka co słucha rapu i ma bardzo wrażliwe uszy... szkoda że była w tylko jednym odcinku :-(
Powiedz mi, jaki jest sens zakładania nowego tematu, skoro jeden post wyżej jest identyczny temat???
Luuuudzie.......
ja tam najbardziej lubie Claire Bennet i Niki Sanders.Uwazam ze ich watkisa najlepsze calym filmie:p, ale to oczywiscie tylko moje zdanie ;] pozdrawiam :)
Yeah ... Zdecydowanie Hiro (nie moge się przy nim powsrzymac o smiechu). Niki Sanders i Clairie :D super laski !! i w dodatku swietne aktorki ... i pan FLYMAN :D:D czyli peter petrelli :D .. i to by byli wszyscy moi ulubienie :D spoko jest jeszcze pan przyszłościowy i pani simone
Ulubione postacie? Wszyscy wymiatają. Ale najlepszy jest Peter, Claire,Mohinder,Issac oraz of course Gabriel :)
Moją ulubioną postacią jest "Sanjog Iyer" chłopiec od snów.
Najbardziej swoją moc wykorzystuje ..i za to też go lubie jest "Hiro"
oraz...Mohinder, ponieważ jest najmądrzejszy i wszystkiego powoli się dowiaduje.
a...Haitańczyk też jest SPOKO!!!!!!!!!!!
W zasadzie to nie mam zwyczaju typowania ulubionych bohaterów, ale co mi tam ;) Jeden raz nie zaszkodzi ;) Więc na pewno na równi na pierwszym miejscu stanęliby Claire i Peter <3 Potem Hiro, Niki i jej syn (Boże, nie pamiętam jak on się nazywa xD) a na trzecim to ten gościu co czyta w myślach... Lubię go :P
to tak na tyle xD
Claire i Peter onitak super do siebie pasują:/spokrewnieni bosz najwieksza głupota jaka mogli zrobic...
Zgadzam się. Moi ulubieni bohaterowie to Peter i Claire. Szkoda, że są spokrewnieni (może scenarzyści naprawią to jakoś w 2 serii) ;)
watpie zeby naprawili przeciez oni nie moga tak caly czas zmieniac zdania,wydaje mi sie ze oni nie zdawali sobie sprawy ze peter i Clarie maja takie poparcie jako para wsrod widzow i dlatego zrobili ich jako rodzine:/ cob bylo bardzo glupie,teraz pewnie zaluja ale cuz juz zapozno:/ no chyba ze okaze sie ze peter nie jest bratem nethana,ale ot raczej malo prawdopodobne...chociaz zawze jakies wyjscie:D:D
hiro nakamura zdecydowanie :p
"i have power, you have power, maybe she has power too?"
fonetycznie:
"aj hew pała, ju hew pała, mejbi szi hes pała tu?"
poleglem xD
Sylar- fajny z niego psychol;)
Matt- szkoda tylko, że wszyscy go mają za nieudacznika...
Nathan- tak jakoś o początku go polubiłam, nie wiem dlaczego.
ja lubie Niki:)fajna jest również Clair
PS ta bomba to wybuchnie?
ktos zginie?
Cały czas na świecie wybuchają jakieś bomby. Więc może ta też.
Po co zdradzać - wybuchnie czy nie. A zginąć to ktoś zginie. W końcu w każdym odcinku ktoś ginie.
U mnie to jest tak, że niektóre postaci dwójkami lubię jeszcze bardziej niż pojedynczo.
I tak najpierw Hiro i Ando. Pomysły to oni mają prawdziwie godne Japończyków. ;P Poza tym, lubię takie kontrastowe pary przyjaciół...
Dalej są Petrelli Brothers. Skontrastowanych braci też lubię.
Potem już idą pojedyncze postacie:
Isaac - zagubiony narkoman, malarz, przewiduje przyszłość, aktualnie singiel: jak takiego nie lubić? ;P
Matt - bo z jednej strony jest tak bardzo przeciętny, ma przeciętne problemy, a z drugiej tak niezwykły.
Noah Bennet - za to, że jednocześnie jest troskliwy i bezwzględny.
Peter Petrelli :
Claire Bennet
Hiro Makamura
Ando Masahashi
Mohinder Suresh
Pan Bennet
Nathan Petrelli
Niki Sanders / Jessica Sanders
Micah Sanders
Matt Parkman
Meredith Gordon, biologiczna matka Claire Bennet
Sylar
Ted Sprague
Najlepsza dla mnie jest Claire Bennet. Nigdy się nie nudzę kiedy ją widzę.
Równie dobrze lubię Petera Petrelliego, który zamierza wszystkim pomóc poświęcając się.
Hiro jest śmieszny i ma fajne akcje razem z Ando.
Nikki/Jessica Sanders rozwala mnie swoją urodą. Jej syn ze swoją zdolnością mógłby zapewnić rodzinie pieniądze na całe życie, o które stara się nieszczęsna blondynka.
Sylara lubię bo jest czarnym charakterem i kiedy on się pokazuje to zawsze dzieją się ciekawe rzeczy.
Najbardziej za to nudze się przy Mohinderze Sureshu i Nathanie Petrellim, ale to nie ten temat.
1. Claire Bennet, 2. Peter Petrelli, 3. Sylar
Peter, Claire, Nathan, Hiro (xD) and Nikki - piątka wspaniałych postaci z ekstra mocami.
obejrzałam tylko pół odcinka(siła wyzsza- nie mogłam więcej, zawsze coś "wyskoczyło"), ale zobaczyłam christophera ecclestona- i to mi wystarczyło, żeby dać serialikowi 8/10 i postać graną przez ecclestona wybrać jako ulubioną;-), a wie może ktoś jaką on tam ma moc i czy w ogóle ma??? ;-)
Może tych co lubie za umiejetności:
Sylar
Peter Petrelli
Claude
Ted
Matt Parkman
hmm...ogólnie to fajną umiejetnośc miał Zane Taylor (zabity przez Sylara)
Cóż i te postacie także lubie najbardziej choc dodam jeszcze Hiro i Ando xD
PS : Noah Bennet nie ma mocy, ale i tak jest najfajniejsza postacia.
Kazdy bohater z umiejetnosciami jest po prostu tak ironiczny, ze az glowa boli.
wszyscy podniecają się sylarem i peterem, a mnie peter tak wkurza, te jego minki jak malował obrazy. ^^"
DLa mnie chyba Claire, Niki i Adam