Sylar - lubię negatywne charaktery i myślę, że większość z nas robiłaby tak jak on. Dobry przykład ciemnej strony mocy
Haitańczyk - przy nim wszyscy herosi "wysiadają"
Peter - wokół niego zawsze najwięcej się dzieje
Z drugiej strony nie znoszę Niki. Zdecydowana większość jej epizodów jest zwyczajnie nudna i mdła. Do tego bardzo słabo powiązana z wątkiem głównym.
Najciekawszy czy tez najlepszy dla mnie jest Peter.
Najgorsze postacie to te z watkow pobocznych ktore sa bardzo nudne i mozna spokojnie to omijac podczas ogladania (na czele cala rodzina Niki).
zawsze obstawałam za czarnymi charakterami , a więc Sylar ... jak on patrzy ... ^^
Claire Bennet, Noah Bennet, Matt Parkman i Piter ale w pierwszym sezonie bo w drugim mnie denerwuje :) lubię jeszcze Nikki i Micah
Moja ulubionymi postaciami są Peter, Claire , Matt i Sylar. Ogólnie 3 sezon mi się podoba oprócz zmiany mocy Petera. Jak mógł chłonąc dowolna ilość mocy był jakąś konkurencja dla Sylara ,a teraz nie miałby najmniejszych szans. A tak poza tym ciekawe co by się stało jakby Peter dotknął Sylara , wchłonął by wszystkie zdolności jakie on ma??
W sumie trochę denerwuje jak próbują schwytać Sylara czy nie lepiej było by użyć jakiegoś wiekszego kalibru może i się leczy ale ciągły ostrzał by go na pewno położył. A tak poza tym jak go złapią to co niby maja zamiar z nim zrobić?