Nie mam słów... Po prostu ten serial jest zabójczy! Nie moge sie doczekać następnych dwóch odcinków za tydzień :)
no właśnie, wszystkie odc są w sieci, jutro już bede miała część :D
zgadzam się, serial zajebisty, tak sie zawiesiłam przy oglądaniu, że nawet sie nie zorientowałam, że mineły 2h :D
Nom super...uwielbiam tego typu filmy:)
I jeszcze gra Ali Larter:) Świetna aktorka...i ma fajną moc,choć niedokońca rozumiem na czym ona polega.
Tak "genialna" aktorka i "inteligentna" kobieta. Swego czasu prowadząc swój program po pijaku powiedziała coś w stylu: "Ja uważam, że ludzie, którzy się nienawidzą powinni wykupic jakiś mały kraj, osiedlić się tam a nastepnie trzeba puścić na ten kraj bombę". Genialna niunia, nie od dziś wiadomo, że telewizja promuje kompletnych kretynów...
Oj oj blondynki mi się pomyliły. Masz rację, teraz to sobie uświadomiłem. Zwracam honor pani Larter. W ramach pokuty wypiję kieliszek wódki za tą uroczą kobietę :)
"to sobie sciagnij z internetu reszte odcinkow:)
i napisy z hatak.pl szybko poki jeszcze policja nie zablokowala strony ^^"
Hehe, Twój post już zdążyli zablokować :P
Kto już nie może się doczekać kolejnych odcinków może je pobrać z tej strony http://www.serialheroes.yoyo.pl/
Ale odcinki bez lektora .
BDB jakość i do pobrania przez MoorHunta,Peer2Mail i HTTP np. Rapid,Megaupload,file,giga,sharezilla itp.
Herosi już po dwóch odcinkach pobili 4400, tak samo jak Supernatural :P
Czekać tylko jak przebije Tajemnice Smallville :D
Oglądałam tylko pierwszy odcinek. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, czemu był on taki słabiutki? Słyszałam, że wszystko rozkręca się dopiero po kilku. Ale ten pierwszy tak mnie zniechęcił, że nie byłam w stanie obejrzeć drugiego... Sądząc po pierwszym- popłuczyny po wcześniejszych telewizyjnych "hitach".
Pierwszy odc. to tzw. pilot serialu;
żałuj, że nie widziałaś dalej;
naprawdę polecam, ja już jestem po 6 odc.
A co do akcji, to raz jest, a raz jej brak, ale warto oglądać każdy odcinek, żeby niczego nie stracić :P
Tego chyba nikt wytłumaczyć nie potrafi ;) Wszyscy narzekają na pierwszy odcinek, bo faktycznie jak na odcinek który ma zachęcić widza do dalszego oglądania, to się 'średnio' udał. Ale jak Smoq zauważył, potem jest już tylko lepiej, już drugi odcinek jest o wiele ciekawszy, a kilka kolejnych to mistrzostwo. Naprawdę warto się trochę pomęczyć przy pierwszym, żeby potem móc się cieszyć następnymi :)
Gdybym sugerowal sie tylko pilotami to nie obejrzalbym np 3 sezonow DRAWN TOGETHER bo w tym przypadku tez pilot wypadl duzo gorzej niz calosc.