PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60191
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

moce

ocenił(a) serial na 10

którą moc byście wybrali spośród wszystkich w herosie , mozna podac jedna z herosow i jedna jakas wymyslona przez siebie :P ... ja odpowiem pozniej :P

ocenił(a) serial na 8
mateuszekkkkk

Nadludzka siła Nikki i umiejętność kontroli i tworzenia wody

ocenił(a) serial na 9
bongusia

Wszystkie moce Sylara, które ma i oczywiście moc Hiro- podróżowanie w czasie.

ocenił(a) serial na 9
mateuszekkkkk

moglbym powiedziec ze moca najbardziej odpowiadajaca mi jest moc Hiro, jednak nie wiem czy nie namotalbym za bardzo. Wiec moze lepiej odpowiem... Nathan i jego latanie.

ocenił(a) serial na 10
robot86

ja uwazam ze matt parkman , i wszystko jasne :P , kazdy robi to co Ty chcesz , i zadne latanie , sylary nie sa potrzebne :P ogolnie sporo mocy jest ktorymi bym nie pogardzil , ten kolo co zamienial wszystko w złoto , sylar (lecz przy tym jak bys jedyny mial na swiecie moc to nie mialbys komu odbierac) , to samo sie tyczy petera , wiec najlepiej parkman:P

ocenił(a) serial na 8
mateuszekkkkk

Masz rację , telepatia jest bardzo przydatna . Na pewno każdemu by się przydała

ocenił(a) serial na 8
mateuszekkkkk

Moc tej dziewczyny u ktorej zatrzymal sie syn Niki. Ona jak zobaczyla cos w telewizji to potrafila to zrobic. to bylo syper! no i moce Sylara... ale chyba nie potrafilabym otworzyc mu czaszki, zeby je zdobyc, jest zbyt uroczy...

ocenił(a) serial na 10
BeatryczeHolmes

jakbys miala miec takie moce , to bys otworzyla czaszke nawet małemu pieskowi :P , przynajmniej ja

użytkownik usunięty
mateuszekkkkk

Psowi?! ty sadysko, takie sŁODKIE PRzecież są!

ocenił(a) serial na 10

sadysto jak juz , jestem on :D , no a nie otworzylbys czaski psu zeby miec takie moce:P?

mateuszekkkkk

ja chciałabym mieć moc Eden,ona była super,moja ulubiona postać!

ocenił(a) serial na 7
harajaku

chyba Peter, bo on może mieć wszystkie moce jakie tylko są możliwe...

użytkownik usunięty
mateuszekkkkk

Moim zdaniem życe z mocą czy bez też jest dobre ale też i niebezpieczne można przypadkiem kogoś zabić i co wtedy potem odrazu nagonka i ściagnie przez całe życie a ludzie różnie reagują na takie cuda jak latanie i telepatia i podróże w czasie wiadmo każdy chciałbym mieć moc tak się nie da żyć to tylko serial wiadmo i fantazja jakby musiał wybierać to moc Slayera jakby co ale wiadmo życie to nie bajka i żadna moc nam nie pomoże musimy żyć dalej dniem dziejszym a nie fantazją .

ja bym wzięła Peter'a. On moze miec każdą moc :)

ocenił(a) serial na 9
Leighton

PETER, ze swoją pierwotną mocą, później to już lipa. A tak to najlepsza moc, bo chłonie wszystkie, wystarczy że raz się koło nich znajduje no i moja ulubiona postać :)

ocenił(a) serial na 10
Willow_2

A ja bym zapożyczył moc Tracy Strauss - moc zamrażania. W każdym filmie bohater obdarzony takimi umiejętnościami jest moim ulubionym... A druga to oczywiście zmiennokształtność :) Swoja droga to mam nadzieję, że w tym ostatnim sezonie wprowadza postać tej kobiety, która wydziela z siebie trujące gazy. Byłoby toxycznie ;)

ocenił(a) serial na 8
roswell17

Oczywiście Parkman zna się wszystkich myśli, potrafi się kontrolować ludzkie zachowania, no żyć nie umierać xd

ocenił(a) serial na 9
mateuszekkkkk

Moc Micah'a jest fajna (kontrola nad "maszynami")

mateuszekkkkk

Sylar. Zdecydowanie Sylar :)

Po prostu nie mógłbym się oprzeć pokusie sprawdzenia, jak inni ludzie działają... Tik, tak... tik, tak...

użytkownik usunięty
Tenebris

ja wybrałbym moc telekinezy(janie było by sobie przyciągac rzeczy albo kierowac niektórymi ludzmi)

ocenił(a) serial na 10

hmmm petera moc ... hmm ... wlasnie on mial moce kazdego jak sie znajdował koło nich , a jakbyscie jedyni na świecie mieli moc ? to raczej by sie ona na nic zdała ...

ocenił(a) serial na 8
mateuszekkkkk

oczywiscie moc czarnej trucizny (miala ja taka dziewczyna- Maya, ktora uciekala z bratem do Ameryki) no i jeszcze telekineza;)

ocenił(a) serial na 6
Dawid_3004

Szybkie bieganie (Daphne Millbrook), lewitacja czyli latanie (Nathan).

szanona

Przeraża mnie odczuwanie głodu, ale myślę, że dałabym radę.
mogłabym wybrać bezpieczniejsza formę; pierwsza moc Petera, ale ona była za słaba, zbyt duża ilość przejmowanych talentów sprawiła że Pete wybuchł.
także wybieram moc Sylara - słabość do psychopatów tez mną kieruje :p

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Peter nie wybuchł z nadmiaru mocy tylko przez pochłonięcie mocy Teda (bomba atomowa)
Moc Petera ani Sylara nie zdała by się na nic bez innych 'wyjątkowych' bo Peter pochłaniał a Sylar przejmował przez rozumienie jak działa mózg.
A jedna z lepszych mocy to Tracy Strauss (zamrażanie/zamiana w lód/wodę) albo może rodzeństwo Gordon (pirokineza)

ocenił(a) serial na 7
szanona

O tak, moc szybkiego biegania, jak u Daphne bardzo by mi się przydała no i podoba mi się moc Hiro - przynajmniej miałabym szansę przekonać, ile jest prawdy w tym, co piszą podręczniki historii ;)

ocenił(a) serial na 10
mateuszekkkkk

Moce Tracy Strauss nie ma to jak lodowa księżniczka ;D

ocenił(a) serial na 7
barbiedeplastico

moce Tracy Strauss oraz kontrola tworzenia wody oraz szybkie zapamiętywanie (koleżanka Hiro) i może latanie

ocenił(a) serial na 9
mateuszekkkkk

Pierścień śmocy

ocenił(a) serial na 7
djposypkreche

kontrola wszystkich żywiołów oraz regeneracja Claire.