To agencja statystów zrobiła cię w jajo.... Nie ładnie.... Zwinęli się z rynku?
Jesli byles statysta w aucie ktorego wcale nie widac i pojawia się na 2 sekundy to moga byc problemy...
Tragedia, marne grosze. Ja statystowałem na planie "Kuleja" i na początku byłem zachwycony bo jako fan kina widziałem jak to się robi od kuchni, ale dni były po 15/16 a dostawało się za nie po 10/11zł za godzinę xd tak że to była dla mnie jednorazowa przygoda. Aczkolwiek raz można spróbować, dziewczyna już wgl może być zauważona, niektórych brali do epizodów i wtedy większe pieniądze, aczkolwiek też słyszałem o takich którym nie płacili tego co mieli...
to dzwoń lub napisz duzą informacje bo to jacyś menele to robili,agencja taka menelska z Wrocławia inaczej już wychlali pod budką z piwem.
jak do lumpa nie zadzwonisz lub nie napiszesz posta to nic nie dostaniesz.Juz dawno mogli wydac na wodke,slyszalem ze oni mają tyle wspolnego co Tomek Kot z Bondem.Albo Heweliusz z kinem katastroficznym,To jak dla niektorych basenowe scenki sekundowe to arcydzielo ,to znaczy ze mozna codziennie robic takie arcydziela.Ukryta prawda wersja morska ...........
albo pamietniki z wakacji ,wakacje na statku ,i inne na basenie mozna wszystko tylko ze to wyglada sztucznie,w tym serialu Hew te sceny morskie nie są jakies wybitne ,widac komputer i czuć ze to nie morze.Morze by bylo za drogie.
To typowe u Scenerii/ATV. Ja na wynagrodzenie za epizod w jednym z polskich seriali musiałem u nich czekać pół roku i wielokrotnie się przypominać