Może tak klasycznie, urządzimy sobie gierkę? Przyjaciele mają grę, a Doktorzy nie? Toż to woła o pomstę do nieba ;)
Zacznę w nadziei, że ktoś się przyłączy.
Pytanie pierwsze prościutkie : Skąd pochodzi Carla (kraj)?
Nie, nie :)
Tak mówi Turk, ale to niestety nieprawda. :) Carla jest z innego kraju. Podpowiedź: w odcinku musicalowym była cała piosenka na ten temat.
hmmm...
Co zawsze Cox robi z rękami, gdy jest np. smutny lub coś mu nie wyjdzie ? xde
nom, chodziło o to, że splata je z tyłu głowy i jest smutny . xde
to kto zadaje pytanie ? ;P
Jak się nazywał karzełek przyjaciel/znajomy Dozorcy?
Mam od razu drugie ;d
Jak się nazywała gazetka ciecia?
Ps witam jestem nowy! Wie ktos moze kiedy beda napisy do 6 odcinka 9 serii bo 6 odcinek emitowany byl w srode natomiast dzisiaj byl juz 7 a nigdzie niestety nie moge znalezc napisow. Dzieki z gory
Tak. Najprostsze na świecie :D kiedy Turck pierwszy raz ogolił się na łyso, po jakim wydarzeniu.
kiedy JD zamiast biletow wzial kanapki :D kiedy Elliot przeszla metamorfoze(chodzi o sezon)
to pytanie - W pewnym odcinku Elliot nazwała pewien naród swoimi "ziomkami". Jaki naród?
Eeee.... yyyyy...... Co jadał olbrzym-Janitor z odcinka z baśnią, a czego (wbrew plotkom) nie jadał?
jak mozna za nim nie przepadać? :D Jego chore teksty miażdzą ;d noi czyny tez ;d
TAk tak, bardzo dobrze, Jim :) o to nam chodziło :)
A co do Ciecia, wolę go zdecydowanie bardziej niż Coksa :)
ja lubie bardzo wszystkich a mianowicie bardzo zaczal mnie smieszyc Kelso :D najlepsze bylo z czyscicielem basenow bez zebow :d jezu jak ja z tego rechotalem :D
znacyz nie jestem dokladnie pewien o co ci chodzi moje propozycje to
- Bieg przez plotki :D
albo ta pilka wymslona przez salowych :D
Jak ktoś dobrze odpowie to następne pytanie zadaje, gdy nie jest pewny to czeka na potwierdzenie. Bo troszkę burdel się robi :P
nie mialem pomyslu ale :D jak sie nazywala aktorka ktora grala siostre Jordan?
Davex, brat ma na imię Barry - ściągałam z Wikipedii ;P
I rację ma kolega, że robi się bordello bum-bum, trochę porządku poproszę;)
Pytanie: co w wolnych chwilach lubiła robić Melody z kolegami?
jezeli melody to ta kolezanka (fajna byla :D) to chyba lubila sie calowac ale na tym sie tylko konczylo :D (tluste ramiona praciotki Judy :D?)
Tak jest, tak jest :) Tłuste ramiona praciotki Judy. nawiasem mówiąc, zawsze pod koniec smętnieję, gdy JD mówi "To powinienem być ja". Az sie prosi, żeby go przytulić i pogłaskać po główce. :/
Pytanie>?
no az szkoda sie robi dżej zi :D hmmm w ktorym odcinku JD przespal sie z Jordan?
My Bad (6. odcinek 1. sezonu)
Co zrobił Perry z Jordan, kiedy dowiedzieli się, że nadal są małżeństwem?
My Bad (6. odcinek 1. sezonu)
Co zrobił Perry z Jordan, kiedy dowiedzieli się, że nadal są małżeństwem?
tak dobra odpowiedz nie ukladalo im sie i perry nagle wszedl i powiedzial "Jordan wezmiesz ze mna rozwod?" na to Jordan "Myslalem ze nigdy nie zapytasz :D"
Jezeli nie ma pytania to ja zadam...
Na co zmarl brat Jordan?
Na białaczkę.
Jeśli źle nie odpowiadajcie na moje pytanie ;)
a brzmi ono: Jaką zagadkę zadał J.D. Woźnemu?
Dwa palce w to samo oko :D
Jeżeli są dwie monety, obie mają wartość jakąśtam i jedna z nich nie jest czymśtam, to czym jest druga :P Dokładniej nie pamiętam, ale chodziło o to że ta druga jest tym czym pierwsza :P
ludzie zadawajcie pytania jak jestescie pewni odpowiedzi zeby gra sie krecila zadam ja hm... gdzie studiowal The Todd :d?
hmmm, lepiej poczekać na potwierdzenie, bo potem są problemy jesli ktoś się pomylił i poszło dalej :P
a, nie wiem gdzie studiował The Todd :)
pytanie aktualne
Szkoła Medyczna w Hope Town na Bahamach.
Jak nazywała się dwugłowa wiedźma z bajki Perry'ego?