Może tak klasycznie, urządzimy sobie gierkę? Przyjaciele mają grę, a Doktorzy nie? Toż to woła o pomstę do nieba ;)
Zacznę w nadziei, że ktoś się przyłączy.
Pytanie pierwsze prościutkie : Skąd pochodzi Carla (kraj)?
nie nie zleeee :D
Tarla-Kurk :D tak nazywal sie ten potwor :D
co do twojego pytania to hmmm kilka osob tak mi sie przynajmniej wydaje bo Ted jego "chorek" albo Todd :d
Tak, chórek :)
Ale z wiedźmą sie nie zgodże, była Tarla, na 100 %, tydzień temu oglądałam ten odcinek :P
To teraz dawaj pytanie.
ja wczoraj :D usiadl Cox na stolwce u nich jak wszystkich osadzali i mowi do nich mniej wiecej tak
- cos tam cos tam Tarlo Curku czy jak nazywacie tego 2glowego oceniajacego wszystkich potwora :D
ooooj zapomnialem pytanka hmmmm. na czym grala (nie chodzi o instrument :D) w 8 sezonie bodajze jak jej nudzilo sie opiekowanie Izzy?
na mojej konsoli, czyli Xboxie 360 :D
Jak nazywa się drink, który nałogowo popijał Kelso podczas wycieczki na ślub Ciecia ?
co do samej konsoli to nie :D byl to Xbox 360 ktorego jestem szczesliwym posiadaczem od niedawna :D
pytanko Modelka w ktora bardzo podoba sie Turkowi?
Xbox ^^ ale chyba jeszcze stary. Nie jestem pewien. Zabijała kosmitów, którym Janitor chciał oddać cześć :).
Jeśli dobrze to macie tu ode mnie pytanie.
Jak nazywała się kraina w której Janitor wybudował ogromny zamek z piasku? Może być po angielsku... lepiej brzmi.
A jak ktoś chce coś hardcorowego to może na mały dodatek mi przedstawi imiona Janitora? ;>
Glen i Tom to nie all.
Ephraim, Klaus, Nigel, Roscoe, dr Jan Itor (pol. dr Doz Orca), dr Elliot Reid, Rotinaj (JANITOR od końca - pol. Acrozod), dr Rotinaj (jak wcześniej), Glen Matthews, Tommy
Jak nazywa się drink, który nałogowo popijał Kelso podczas wycieczki na ślub Ciecia ?
Bahama Mama
Modelka w ktora bardzo podoba sie Turkowi?
Nie wiem o co chodzi z tym pytaniem. Nadal pozostaje bez odp.
Jak nazywała się kraina w której Janitor wybudował ogromny zamek z piasku? Może być po angielsku... lepiej brzmi.
To pytanie też jest bez odp. Naśmieciliście tu trochę! Przydałby się jakiś cieć, żeby trochę posprzątać.
Chodziło mi o Janitorie. Ale chyba faktycznie nie dość jasno to opisałem.
A tyłek dr. Reid został oceniony na 9.2. Niestety wg Kelso 9.2 na 100 punktów. ;D
Dobra, następne pytanie. Skoroście tacy obcykani w Scrubs'ach to macie coś trudniejszego:
Ile razy Turk i JD podstawiali Rowdiego pod drzwi swojego sąsiada zanim ten się uśmiechnął?
PS. Swoją drogą wielkie gratulacje za znalezienie tych wszystkich alter ego Janitora xD. Wątpiłem, żeby komukolwiek się to udało. Ale jeśli chodzi o jego prawdziwe imię, to drogą pokrętnej cieciowskiej logiki, powinien się nazywać Neil Flynn. W końcu w serialu jest powiedziane, że grał w Ściganym, więc to tak jakby grał samego siebie, czyż nie? ;>
7 razy albo 14 tak mi się wydaje :D a co do samego ciecia to faktycznie mogl grac samego siebie a kazdemu podawal inne imie :D bo jak tlumaczyl Jay-Ziemu :D jak sie nazywa ze nie zapytal to jak odchodzil JD to podszedl salowy i powiedzial czesc Tom czy cos takiego wiec mozemy sie tylko zastanawiac :D
Właściwie nie zostało dokładnie powiedziane ile razy. Za 14 razem się nie uśmiechnął, zrobił to dopiero pod koniec odcinka, ale wtedy Turk nie podał liczby ;).
Ale byłeś blisko, także dawaj następne pytanie ;).
a propo odkrylem imie brata Elliot bo kiepsko pamietalem - Barry :d
Na co zmarla pacjentka dr. Coxa nastepnie 'pobierajac' od niej organy zmarlo przez niego 3 pacjentow? moglem troche pokrecic...
odpowiedź na imię brata Elliot już była. a wracając do pytania - wścieklizna.
kto powiedział Kelso jak skończył się Harry Potter?