Chyba nie muszę pisać dla kogo ale czy nie uważacie że to przesada?. Z drugiej strony kręcenie serialu jest dość frapujące i pewnie nie ma się czasu na inne projekty,sam nie wiem.
Przegięcie to jest 750 tys dolarów dla Ashtona Kutchera za odcinek, koleś, który ma wartość, bo był mężem Demi Moore i nagrywał Punk'd.
No w sumie Claire ma grosze w porównaniu z gościem grającym Gipsa w NCIS. A wie ktoś ile Damian dostaje?.
Ale weź pod uwagę jaka tam jest choreografia, kostiumy i efekty specjalne. Połowa serialu jest kręcona poza USA, w Chorwacji i bodajże w Grecji. To generuje mega koszty.
Mnie to nie dziwi, przyzwoita kasa dla znanej aktorki w dobrym serialu. To są inne realia, nie można ich mierzyć naszymi, niestety.
Ja uważam że Claire mogła zrobić naprawdę wielką karierę gdyby nie ten skandal z Billym.
W 2005 na planie ,,Królowej Sceny,, wywiązał się romans z aktorem Bilem Curdupem. Nie była by to taka afera gdyby nie to że przez to zostawił on swoją dziewczynę w 8 miesiącu ciąży. No i to na pewno nie pomaga w karierze i prasa miała używanie na Claire.
już wiem conieco
romans na planie filmu "Królowa sceny", on był wtedy z kimś związany tak?
Ciekawe czy to odbiło się na JEGO karierze, wkurzają mnie takie sytuacje - wieszali psy tylko na niej? A on to co? Przedszkolak bez wolnej woli? Dla głupich pismaków i obrońców amerykańskiej moralności to wszystko jej wina...Rozumiem,że to ona spłodziła dziecko i zostawiła swoją żonę :/
O małżeństwie nic nie wiem:) W każdym bądź razie była z nim dwa lata a potem go rzuciła dla aktualnego męża z tego co wiem.
Ja jeszcze w sprawie gaż,wyczytałem że Damian również zgarnia 250 tysięcy dolarów za odcinek ale nie czy wierzyć źródłu. Można powiedzieć sympatycznie o innych profitach nie wspomniawszy;-)
Aktorzy z serialu "Przyjaciele" w 7 i 8 sezonie serialu zarabiali 750 tys. dolarów za każdy odcinek, a w dwóch kolejnych, czyli ostatnich sezonach zarabiali już 1 mln za odcinek, co zsumowane daje 78 milionów dolarów dla każdego z 6 aktorów za 4 ostatnie sezony serialu. Zatem w porównaniu do poprzednich gaż, te 250 tys. nie wydaje się być aż tak wysoką kwotą, szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że było to 10 lat temu :D. Poza tym myślę, że się im należy.
No tak, jakby na to nie patrzeć "Przyjaciele" to był mega hicior,w wielu krajach i dosyć długo. Nie było wtedy kryzysu.
Gaże faktycznie kosmiczne, ale umówmy się - poza Aniston (wg. mnie wątpliwego talentu aktorką) to nikt po tym serialu nie wypłynął na szersze wody, produkcje typu B i C, nic więcej.
Aktorom "Homeland" należy się i tyle :)