PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Chyba nie muszę pisać dla kogo ale czy nie uważacie że to przesada?. Z drugiej strony kręcenie serialu jest dość frapujące i pewnie nie ma się czasu na inne projekty,sam nie wiem.

WOLVERINE55

Przegięcie to jest 750 tys dolarów dla Ashtona Kutchera za odcinek, koleś, który ma wartość, bo był mężem Demi Moore i nagrywał Punk'd.

ocenił(a) serial na 8
Binula

No w sumie Claire ma grosze w porównaniu z gościem grającym Gipsa w NCIS. A wie ktoś ile Damian dostaje?.

WOLVERINE55

A gra o tron? Wyprodukowanie każdego odcinka kosztuję 6 melonów

użytkownik usunięty
hellpopson

Ale weź pod uwagę jaka tam jest choreografia, kostiumy i efekty specjalne. Połowa serialu jest kręcona poza USA, w Chorwacji i bodajże w Grecji. To generuje mega koszty.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Mnie to nie dziwi, przyzwoita kasa dla znanej aktorki w dobrym serialu. To są inne realia, nie można ich mierzyć naszymi, niestety.

ocenił(a) serial na 8
irlandia28

Ja uważam że Claire mogła zrobić naprawdę wielką karierę gdyby nie ten skandal z Billym.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

przybliż temat bo nie wiem o co chodzi...

ocenił(a) serial na 8
irlandia28

W 2005 na planie ,,Królowej Sceny,, wywiązał się romans z aktorem Bilem Curdupem. Nie była by to taka afera gdyby nie to że przez to zostawił on swoją dziewczynę w 8 miesiącu ciąży. No i to na pewno nie pomaga w karierze i prasa miała używanie na Claire.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

już wiem conieco
romans na planie filmu "Królowa sceny", on był wtedy z kimś związany tak?

ocenił(a) serial na 8
irlandia28

Z Mary-Luise Parker. I ma z nią syna.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Ciekawe czy to odbiło się na JEGO karierze, wkurzają mnie takie sytuacje - wieszali psy tylko na niej? A on to co? Przedszkolak bez wolnej woli? Dla głupich pismaków i obrońców amerykańskiej moralności to wszystko jej wina...Rozumiem,że to ona spłodziła dziecko i zostawiła swoją żonę :/

ocenił(a) serial na 8
irlandia28

O małżeństwie nic nie wiem:) W każdym bądź razie była z nim dwa lata a potem go rzuciła dla aktualnego męża z tego co wiem.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Ja jeszcze w sprawie gaż,wyczytałem że Damian również zgarnia 250 tysięcy dolarów za odcinek ale nie czy wierzyć źródłu. Można powiedzieć sympatycznie o innych profitach nie wspomniawszy;-)

WOLVERINE55

Aktorzy z serialu "Przyjaciele" w 7 i 8 sezonie serialu zarabiali 750 tys. dolarów za każdy odcinek, a w dwóch kolejnych, czyli ostatnich sezonach zarabiali już 1 mln za odcinek, co zsumowane daje 78 milionów dolarów dla każdego z 6 aktorów za 4 ostatnie sezony serialu. Zatem w porównaniu do poprzednich gaż, te 250 tys. nie wydaje się być aż tak wysoką kwotą, szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że było to 10 lat temu :D. Poza tym myślę, że się im należy.

ocenił(a) serial na 8
solsky

No tak, jakby na to nie patrzeć "Przyjaciele" to był mega hicior,w wielu krajach i dosyć długo. Nie było wtedy kryzysu.
Gaże faktycznie kosmiczne, ale umówmy się - poza Aniston (wg. mnie wątpliwego talentu aktorką) to nikt po tym serialu nie wypłynął na szersze wody, produkcje typu B i C, nic więcej.
Aktorom "Homeland" należy się i tyle :)