Ausiello zapowiedział, że w odcinku 5 zobaczymy nieprzerwaną 15 minutową scenę pomiędzy
Brody'm a Carrie. No to jestem mega ciekawa!!!
Obawiam się, że to będzie tylko scena przesłuchań... inaczej by się pewnie tak nie chwalili.
Też tak myśle, że to będzie NIEPRZERWANE 15 minut, ponoć scena zasługuję na nagrodę Emmy dla Lewis i Danes w 2013.
Łiiiiiiii ;)))
Aczkolwiek wydaje mi się, że to nie przesłuchanie, a scena końcowa, w której padnie decyzja co do losów Brody'ego...
No niestety... chyba Homeland mnie wreszcie wyleczy z obczajania spoilerów, bo za to jestem na siebie mega zła.
Akurat zajawki Homeland nic nie dają. Ja cały tydzien układam teorie co się będzie działo w przyszłym odcinku, potem leci odcinek i wszystko szlag trafia. I za to kocham ten serial - są totalnie nieprzewidywalni. Jedyne, czego jestem pewna, to to, że go wypuszczą i będzie miał im pomagać, a reszta... Nadal obstawiam, że sparują Carrie z Peterem i wyjdzie im z tego jakiś dziwny trójkąt.
Ach, miałam wrażenie, że Ty już WIESZ ;) Ja sobie niestety po 3. odcinku walnęłam spoiler aż z 8. i to było dość bolesne. Ale mimo to byłam zaskoczona 4. odc., więc mam nadzieję, że zabawę i tak będę miała.
Generalnie to był spoiler ze strony spoilertv (widziałam, że trochę pokasaowali, podobno na prośbę Sho), a natknęłam się na linki na tumblr, gdzieś pod tagiem homeland ;)
Nie mogę, bo mi filmweb nie pozwala. Ale nie wiem wiele więcej, niż to czego dowiemy się w niedz/poniedz ;)