Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67319
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

musze przyznac ze po 1 wciagajacym sezonie i 2 prawdziwej bombie pierwsze odcinki 3 sezonu sa dla mnie zwyczajnie nudne, rozumiem ze przedstawiane sa losy bohaterow ktorcyh wczesniej polubilismy ale troche akcji by sie przydalo a tu zamulka. mam nadzieje ze sie rozwinie.,

ocenił(a) serial na 8
goraca_bulka

Taa trzeci nie był najgorszy,poźniej się rozkręci ale za to czwarty to juz zniżka jakości znaczna.

aronn

Czwarty jak dla mnie sporo lepszy niż trzeci. :) A początek trzeciego faktycznie nudny.

ocenił(a) serial na 8
goraca_bulka

dotrwaj do 5-6 odcinka i powinno być z górki, początek 3 sezonu to straszna klapa, ale sezon 4, który jak na razie jest najlepszy z dotychczasowych, w pełni to wynagradza

ocenił(a) serial na 8
zobacz

Akurat najlepszy,chyba coś ci sie pomyliło,sześć odcinków na bardzo słabym poziomie....

ocenił(a) serial na 9
aronn

a to jest prequel?

ocenił(a) serial na 9
goraca_bulka

a ok juz wiem ze nie

ocenił(a) serial na 8
aronn

chyba tobie coś się pomylio, czwarty sezon to mistrzostwo, napięcie, akcja, żadnym bzdur, romansideł i słabych aktorów. Aż trudno czekać cały tydzień na kolejny odcinek

ocenił(a) serial na 8
glogi

pierwszy i drugi był genialny.

ocenił(a) serial na 8
aronn

pierwszy był fajny, drugi już trochę słabszy, trzeci zobaczylem na przewijaniu, czwarty sprawia, ze oglądam odcinek w napięciu i mam nadzieję, ze szybko sie nie skończy. Cieszę się ze będzie kolejny sezon

ocenił(a) serial na 8
aronn

to tylko twoja opinia, nie musisz się tak rzucać

ocenił(a) serial na 7
goraca_bulka

przestałem oglądać w połowie 3 sezonu... wyjątkowo głupi i naiwny serial, szkoda marnować czas na te coś

Przemek_Owczarski

Początek był nudny, ale potem już się rozkręcał 3 sezon. Zresztą, nie wiem czy masz prawo mówić o głupocie i naiwności w Homeland, skoro oceniłeś Niezniszczalnych na 10. Śmieszne.

ocenił(a) serial na 7
Szejku

widocznie masz pewne problemy ze zrozumieniem

Przemek_Owczarski

Chyba ty masz, dlatego jarasz się prostackimi gównami jak Niezniszczalni. :)

ocenił(a) serial na 7
Szejku

http://demotywatory.pl/4420551

Przemek_Owczarski

Miło, że przedstawiasz argumenty za tym by z tobą nie dyskutować, ale jednak poczekam aż odfruniesz. :)