Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67319
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Dla mnie scena Carrie - Quinn była bardzo słaba(podobnie cały potencjalny wątek):

-Carrie zachowuje się jakby mogła ale nie chciała z nim być, wymyśla sobie jakieś problemy na poziomie gimbuzy:-a ze mną nie można wytrzymać-. Przy Nicku też tak mówiła ale robiła to w o wiele bardziej stonowany sposób i widać było że mimo wszystko chciała z nim być, tu w ogóle tego nie czuć(nie chce?, nie jest gotowa?).

-Rupert zagrał tą scenę jakoś tak bez emocji i uczucia czytaj:słabo. Nie wiem czy to wynika z jego kreacji czy też z powodu słabej gry w tej akurat scenie . Więcej uczucia było chyba w Carrie jak Quinn pojawił się na pogrzebie(scena jak Carrie go przytula, przynajmniej z jej strony).

-Quinn wykazał się kompletnym brakiem wyczucia, Carrie ma pogrzeb ojca który był dla niej ważny a on pobujał małą Fran na kolanie i parę minut później wyznaje Carrie że chce być jej facetem i to na stałe. Do tego naciska ją, jest wręcz nachalny w tej rozmowie telefonicznej.
-(subiektywny)Brak chemii w porównaniu z Carrie i... (wiecie dobrze kim).

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

No wątek Tumblr chce, Tumblr ma. Scena wyjątkowa plastikowa, jak dla mnie więcej chemii było pomiędzy nim, a tą Niemką, mniejsza o to :)

Wkurza mnie to, ze Quinn rzekomo ma syna, ale scena z Franny i już wszyscy piszczą. Tamten dzieciak zapomniany?

ocenił(a) serial na 8
jocisko

No i w ten sposób już wiemy skąd scenarzyści wzięli inspiracje do tego wątku;-).

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

I te subtelne aluzje przez pół sezonu....

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Gdzie?, bo chyba przeoczyłem...

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Taaa? A to "your girlfriend" lub "carrie is very lucky woman"

ocenił(a) serial na 8
jocisko

A to, to żadna tam aluzja.
Ja tam zwróciłem uwagę że zawsze był o nią zazdrosny, nawet jak nie miał u niej szans...

WOLVERINE55

A na koniec się obraził i na złość wyjechał. I po to pozbyli się Fary? A tak liczyłam, ze coś między nimi zaiskrzy.

ocenił(a) serial na 8
e_wok

To było by milion razy ciekawsze, choć w trzecim sezonie byłem innego zdania.

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Kurde, niech scenarzysta nie zrobi z tego mdłej love story ze szpiegowskimi aferami w tle, bo tego nie zdzierżę. Wolverine mógłbyś skomentować moje "Babole (w 4 sezonie)", jak je widzisz?