Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67305
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Wszedłem tu pierwszy raz od paru lat. Skończyłem oglądać ten serial, bo już nie mogłem oglądać jej głupiego ryja. Ciągle jakiś wytrzeszcz oczu. Aktorka ta budzi we mnie odrazę. Jest strasznie brzydka, wygląda jak kulfon. Nawet nie wiem jak to określić, ale tak mnie jej twarz denerwuje żebym jej chętnie wypłacił strzała. Przeczytałem, że chcięli ją wziąć do Titanica, to byłaby dopiero checa. Jest poprostu ochydna. Apropo serialu to do pewnego momentu jest spoko, później już nic nie trzyma się kupy. Czy macie podobne spostrzeżenia do tej aktorki?

ocenił(a) serial na 3
Karahov

A i jeszcze jedno, serial był wciągający, ale za tą blondynę to oceniam go bardzo słabo

ocenił(a) serial na 3
Karahov

Ohydna* nie wiem jak się edytuje. musiałem ten ciężar z siebie wyrzucić, bo ta kobieta to jest tragedia, przynajmniej w tym serialu

ocenił(a) serial na 7
Karahov

hahaha przypomniałeś mi mój post z przed 3 lat też skończyłem wtedy serial i postanowiłem tutaj nakrzyczeć na tą blond latarnie hahahhaha dokladnie identyczne odczucia miałem, temat nazywa się ''serial powinien nosić nazwę ''superman jestem najlepsza (blond latarnia) kocham i śpie z każdym carrie'' :v

Karahov

Zgadzam się zupełnie. Skończyłem pierwszy sezon i do kolejnych nie zamierzam oglądać między innymi z tego powodu, że nie mogę ścierpieć tej aktorki. Jest po prostu odrażająca. Nie wiem jakim cudem mogła dostać jedną z głównych ról. Poza tym o wiele więcej spodziewałem się po tym serialu. Bez urazy, ale to zwykły przeciętniak

Karahov

To byłaby dopiero heca! Ohydne jest to, że ludzie już się nie przykładają do ortografii. Bez urazy.

ocenił(a) serial na 3
wojtek3w

Błąd to błąd poprawiłem. Tu się nie pisze dyktand, tylko wyraża opinie na temat filmów, więc nie wymyślaj.

ocenił(a) serial na 7
Karahov

Widzę, że nie jestem sam. Przez tą panią obniżyłem ocenę 1 sezonu przynajmniej o punkt, oglądam dalej bo sam serial jest bardzo dobry. Dobór tej aktorki to dla mnie jedno z największych nieporozumień jakie widziałem. Pomijam kwestie urody, rzecz względna, mi się kompletnie nie podoba, do tego jej tragiczna gra psuje odbiór całości. Jestem też zdziwiony, bo to przecież znana i uznana aktorka, nie kojarzyłem jednak twarzy, nazwisko od zawsze. Nie wiem jakim cudem dostała ta rolę, nie pasuje tu jednak całkowicie, na razie jednak walczę dalej, może przywykne.......

Karahov

Zdradzicie mi tę tajemnicę jak takie oszołomy jak wy odnajdują się nawzajem w internecie? Serial ma 7 sezonów, czyli zarabia. Nie pomyśleliście, że ktoś mądrzejszy od was wpadł na ten pomysł. Może jednak w jej twarzy jest coś, czego jednak nie rozumiecie? Chyba, że macie naście lat to przepraszam.

ocenił(a) serial na 3
sputnick

Oszołomy... Po prostu wyraziłem subiektywną opinię na temat tej pani, ciągle ta sama mina jakby jej ptak na łeb na srał. oczekuje od serialu chociaż krzty realizmu, a tu jakaś blond kobiecina wariuje, nie słucha rozkazów i robi, co jej się podoba. Komuś może się podobać, a komuś nie. A co do ciebie to od razu obrażasz, bym ci strzelił wychowawczego z chęcią znawco, bo widać, że internet ci głòwkę zrył trochę.

Karahov

Moja subiektywna opinia na temat ludzi którzy oceniają serial przez pryzmat urody występujących w niej aktorów przy okazji obrażając ich. Anoninowo bez urazy.

sputnick

Karahov, żeby tak Tobie ktoś nie sprzedał strzała, gównożerco. Znalazła się banda zje..ów, nie widząca własnych ryjów. Ten serial nie jest dla takich pokraków jak wy, tylko dla normalnie myślących ludzi dla których nie jest najważniejsze kto jak wygląda.

ocenił(a) serial na 3
Nick_filmweb

Dobra dobra, tu chodzi po prostu o to, że ma irytujący wyraz twarzy i ciągle tą samą minę. Przez nią nie jestem w stanie oglądać tego serialu. Innych może ta twarz tak nie wkurzać, mnie owszem. To jest subiektywna opinia, czekam na tego strzała ćwoku

ocenił(a) serial na 3
Nick_filmweb

Gówno to ty codziennie z rana na śniadanie wpierdalasz

ocenił(a) serial na 3
sputnick

Oprócz wyglądu jeszcze jej zachowanie mi nie pasowało. Było nielogiczne i bezmyślne

ocenił(a) serial na 3
Karahov

https://www.google.com/search?q=claire+danes+homeland&tbm=isch&ved=2ahUKEwjUlbDk 3M3gAhVWxyoKHUpfCzIQ2-cCegQIABAC&oq=claire+danes+hom&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0 .0j0i30l2j0i8i30j0i30.34121.34884..35801...0.0..0.143.471.1j3......0....1....... ..0i67.wAp8e9Ms0uc&ei=AhJvXNSMFNaOqwHKvq2QAw&bih=686&biw=393&client=ms-android-x iaomi-rev1&prmd=inv&hl=pl#imgrc=Pp6ou1PdNFHwqM